Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18360, 20

Ужгородський стадіон "Автомобіліст" рятуватимуть від забудовників огорожею (ФОТО)

Про це розповів Голова федерації у Федерація футболу м.Ужгорода Віктор Качур.

Кувалдою по гральному бізнесу: Правий сектор розгромив автомати в «Закарпатті»

Вчора увечері Правий сектор Закарпаття навідався із «гарячим візитом» в гральний зал в готелі «Закарпаття».

В Ужгороді поминали військових, які загинули на Донбасі (ФОТО)

Как мы уже сообщали, под Луганском погибли четверо жителей Закарпатья

На Закарпатті виявили махінації у виборчій комісії

Під час проведення оперативних заходів працівники підрозділу боротьби з економічною злочинністю викрили в Ужгороді махінації однієї з виборчих комісій, яка діяла під час виборів Президента України.

Стали відомими всі пункти мирного плану Порошенка

В сети появилось фото мирного плана президента по урегулированию ситуации на востоке страны, который насчитывает 14 пунктов

У ході децентралізації влади в Україні вчетверо зменшать кількість районів

Президент не успел в анонсированный срок подать в Раду изменения в Конституцию. Текст депутаты рассмотрят не раньше июля.

Закарпатки вимагають повернути наших солдатів додому

Сьогодні, 20 червня, закарпатські жінки вимагатимуть повернути солдатів, які перебувають на Сході України, додому.
Про це повідомили організатори акції протесту.

Архімандрит Віктор (Бедь) звільнений від високих посад

Ректором Ужгородской украинской богословской академии имени святых Кирилла и Мефодия назначен архиепископ Мукачевский и Ужгородский Феодор.

Закарпатські стоматологи впроваджують сучасніше лікування (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стали сучасні методики стоматологічної імплантації та проблеми імплантологічного лікування на Закарпатті.

Як Закарпаття живе 100 днів без Януковича (КОМЕНТАРІ +ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція громадських активістів, представників Громадського конвенту Ужгорода. Організатори Ужгородського ЄвроМайдану розказали про   результати революції на Закарпатті та представили свій план дій на майбутнє.

Ужгородського архітектора позбавили волі на 5 років (ФОТО)

Набув законної сили вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно колишнього виконувача обов’язків начальника управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ужгородської міської ради, який вимагав та одержав від місцевого підприємця хабар.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 20 червня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку і підтримуйте його протягом дня. Нехай ароматна ранкова кава бадьорить до активної роботи наприкінці робочого тижня. Хорошого релаксу на вихідних і швидкого завершення розпочатих справ!

Під Луганськом загинуло щонайменше 8 закарпатців

Нам вдалося телефоном зв’язатися з одним із ужгородців, який зараз воює під Луганськом. Саме його друзі з Ужгорода загинули.

На Іршавщині внаслідок пожежі травмувався 73-річний чоловік

18 червня о 13:06 іршавським вогнеборцям повідомили, що в селі Лисичево горить літня кухня-хлів місцевої 61-річної жінки. До місця події були направлені чергові відділення Державного пожежно-рятувального поста села Довге та 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Іршави. Для локалізації стихії рятувальникам знадобилося менше години, а остаточно її ліквідували о 16:25.

Рідні військових, які перебувають на Сході, пікетують військову частину

Близько двох десятків матерів і рідних закарпатських військових, які зараз перебувають на Сході сьогодні, 19 червня, зібралися під військовою частиною на вул. Другетів в Ужгороді.   Саме з цієї частини були військові, які, за офіційною інформацією загинули у зоні бойових дій.

Закарпатські патріоти вимагають від влади області повернути закарпатців з фронту

Закарпатська патріотично-виховна організація "КРОТОН" розповсюдила заяву із закликом до влади повернути закарпатців із місць бойових дій додому.

В Ужгороді помоляться за загиблих військових

Сьогодні, 19 червня, в Ужгороді проведуть спільну молитву   за загиблими під час АТО на Сході України закарпатськими військовими.

Про що питають у Міндоходів закарпатці?

Як повідомили у відділі обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Закарпатській області, у січні-травні 2014 року до територіальних органів Міндоходів області надійшло 129 письмових звернень громадян, що на 7 звернень менше, ніж за відповідний період минулого року.

Ужгород очистять від стихійних сміттєзвалищ

Упродовж двох тижнів в Ужгороді ліквідують понад три десятки несанкціонованих стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат