Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18320, 20

На Закарпатті   210 переселенців з Криму й 338 зі Сходу

За інформацією обласного штабу з питань розміщення сімей переселенців, загальна кількість осіб, які переїхали з півострова Крим та м. Севастополь – 210 (98 звернень).

В Ужгороді ремонтують вулицю Краснодонців

Завершити ремонт тут планують до кінця тижня. «Чимало ужгородців відчули на собі, в наскільки жахливому стані перебувала вулиця Краснодонців.

900 закарпатців стали офіційно працевлаштованими з початку року

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області інформує, що протягом січня-червня 2014 року 903 громадяни стали офіційно працевлаштованими, отримавши запис «прийнято на роботу» в трудовій книжці.

Не стало одного з найвідоміших художників Закарпаття й України

4 липня відійшов у вічність Заслужений художник України, член НСХУ, лауреат премії ім. Й.Бокшая та А. Ерделі Антон Шепа.

На Закарпаття з концертом вчергове приїде DZIDZIO

Дійство заплановане на 19 липня, суботу на стадіоні "Спартак". Початок о 19.00.
Концерт відбудеться в рамках всеукраїнського туру. Так на День молоді в Стрию гурт зібрав переповнений стадіон - близько 10 000 фанів.
Очікується, що в Мукачеві буде не менше, адже DZIDZIO полюбляє сюди приїздити і має купу фанів.

Центр Ужгорода буде розкопаним ще до середини серпня

Таке рішення мають прийняти у середу на виконкомі Ужгородської міської ради.

У смт Ясіня на Рахівщині потічок підтопив 17 дворогосподарств ФОТО

О 18:55 6 липня в оперативно-рятувальну службу Рахівського райогну поступило повідомлення, що внаслідок сильних злив (30-40 мм опадів) та недостатньої пропускної спроможності гірського потічка в смт Ясіня було підтоплено 17 дворогосподарств. У водному полоні опинилося 14 будівель.

В Азовському морі прикордонникам довелось застосувати зброю для зупинки плавзасобу

Прикордонники Маріупольського загону морської охорони сьогодні вночі здійснили попереджувальні постріли для зупинки плавзасобу.

Закарпатки захищатимуть честь України на Чемпіонаті Європи з петанку в Туреччині

В Ужгороді відбулися фінальні відбіркові ігри за право представляти Україну на Чемпіонаті Європи з петанку серед жінок, який відбудеться наприкінці вересня в Туреччині.

Прокуратура виявила зловживання службовцями одного з навчальних закладів

Прокуратурою Закарпатської області, внесено відомості до ЄРДР за фактом зловживання повноваженнями службовими особами одного з приватних навчальних закладів області (ч.1 ст. 364-1 КК України).

Петанкісти з 6 міст боролися за кубок турніру "Івана Купала"(ФОТО)

Цими вихідними в Ужгороді, на базі готельного комплексу "Олімп", пройшов традиційний петанк-турнір "Івана Купала". Вже вп’яте петанкісти з України боролися за першість у форматі сепермеле (команда розігрується методом жеребкування перед кожною наступною грою).

Власник спаленого авто претензій до інциденту немає...

Власник знищеного вогнем автомобіля «Volkswagen CC» з державним номерним знаком Словацької Республіки від написання заяви та від дачі будь-яких пояснень категорично відмовився, мовляв, претензій не має й, що легковик полагодить...

Діти з Донецька тимчасово проживатимуть у Пилипці на Закарпатті

Сьогодні, 4 липня, співробітники Управління ДСНС України у Закарпатській області зустріли групу дітей, які у зв’язку із проведенням антитерористичної операції були змушені покинути свої домівки в Донецьку та тимчасово переїхати на Закарпаття.

Військовослужбовцям АТО обіцяють земельні ділянки

Механізм отримання земельних ділянок усіма без винятку військовослужбовцями, які беруть участь в антитерористичній операції, буде спрощено. Терміни оформлення документації, виготовлення графічних матеріалів, організація робіт із забезпечення земельними ділянками військовослужбовців стали предметом обговорення на розширеній міжвідомчій нараді, яку сьогодні провело Держземагентство України з представниками МВС, СБУ, Адміністрації Держприкордонслужби, Міноборони, Управління державної охорони, Адміністрації Держспецзв’язку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 7 липня. Розпочинайте день з приємних дрібниць і до завершення дня ваш настрій буде однозначно хорошим. Нехай раптові справи не застають вас у незручний час і в невдалому місці. Обмірковуйте важливі рішення за горнятком улюбленої кави, додавайте до неї бажані солодощі, і нехай ваш понеділок буде вдалий!

Помер митрополит Київський і всієї України Володимир

У Києві помер митрополит Київський і всієї України Володимир, повідомляє офіційний сайт Московського патріархату.

С. Ратушняк: Призначення Гелетея -- початок кінця Порошенка

Колишній мер Ужгорода та один із найодіозніших політиків Закарпаття Сергій Ратушняк прокоментував одні з останніх політичних та кадрових рішень Президента України Петра Порошенка.

Сьогодні на Сході був вбитий ще один закарпатець

4 липня в результаті ракетно-артилерійського обстрілу одного з блок-постів в зоні проведення АТО загинув військовослужбовець за контрактом Калинюк Олексій Сергійович.

Футбол. Чемпіон вигрібав голи прямо зі “Скали”

У 2-му турі першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких складів на висоті були господарі, які хоча й не вражали результативністю — 2.625 за матч (проти 3 за гру у попередньому турі), однак пропустили набагато менше — 1 мяч за гру (проти 2.75 за гру за тиждень перед цим).

Футбол. “Ардовець” втрачає перші очки

У 2-му турі першої ліги чемпіонату Виноградівського району краще грали гості, середній показник результативності яких склав 2.5 гола за поєдинок. Найбільше здивували підвиноградівці, які були фаворитом свого протистояння, однак не уникли втрати очок.  

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат