Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18340, 20

Допомогти родинам загиблих у АТО закарпатців можна на кордоні

Активісти громадської організації «Західноукраїнська Асоціація власників транзитних авто» (ЗАВТРА) протягом місяця на всіх пунктах пропуску у межах Закарпаття збиратимуть пожертви для родин солдатів-закарпатців, що загинули під час АТО. Для цього на кожному КПП перед шлагбаумом з українського встановлено спеціальні скриньки для збору коштів.

При визначенні податкових зобов’язань застосовуйте офіційний курс гривні на 00 год. 00 хв.

При визначенні податкових зобов’язань з податків та зборів (у тому числі, митних платежів) протягом усього дня застосовується офіційний курс гривні до іноземних валют та курсу банківських металів, який встановлений Національним банком України, що діє на 00 год. 00 хв. відповідного календарного дня. Тобто, якщо протягом дня Нацбанком змінено курс валют, при визначенні податкових зобов’язань новий курс починає застосовуватись з 00 год. 00 хв. наступного календарного дня.

Закарпатські митники попередили чергову спробу переміщення наркотичних засобів через кордон

Сьогодні вночі на митному посту «Чоп-залізничний» в громадянина Австрії, що їхав в Україну міжнародним пасажирським потягом, виявлено 150 пігулок медичного препарату «Xanor». Австрієць медпрепарат в митній декларації не вказав та й при усному опитуванні нічого про нього не повідомив.

Воловецький "Водоканал" скидає відходи просто у водойми

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Комунальним підприємством “Воловецький селищний “Водоканалсервіс”.

Закарпатським ДАІвцям дали нові повноваження

Кабінет міністрів України уповноважив співробітників Державтоінспекції контролювати неправильну парковку автотранспорту в населених пунктах.

Закарпатці! Дотримуйтесь правил прикордонного режиму!

До уваги жителів та гостей прикордоння! Щоб не заробити штраф - дотримуйтесь правил прикордонного режиму!

Громада Рахівщини зібрала волонтерську допомогу для закарпатців в АТО

Цьогорічний призив на Закарпатті – один з найбільших за всю історію незалежності України. Воно і не дивно, адже, ця сама незалежність нашої країни – під загрозою.

Угорщина підтримує Україну, але вставить їй ніж в спину "Південним потоком"

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступив проти відстрочки будівництва газопроводу "Південний потік"

Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко про російську зброю на Закарпатті

В інтерв'ю "5 каналу" командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко повідомив, що на Закарпатті правоохоронці часто знаходять зброю російського виробництва.

Австрієць віз через Закарпаття контрабанду ліків

Контрабанду було виявлено на ділянці «Митний зал» митного поста «Чоп залізничний» під час здійснення митного контролю ручної поклажі громадянина Австрії.

Коли наведуть порядок на набережних Ужгорода?

Ремонтні роботи на Набережній Київській та Незалежності продовжили ще на тиждень. Про це стало відомо сьогодні, 2 липня, на засіданні виконкому.

Облмуздрамтеатр завершує сезон виставою Шевченка

6 липня, Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім. братів Шерегіїв завершить свій 68-й театральний сезон

Що буде у новій Конституції і чому її обговорюють тільки в мережі (оцінка закарпатців)

Конституційні перетворення цього року доводиться переживати в період війни, що суттєво ускладнює ситуацію. Звучить жорстоко, але 2014-го українці пишуть свій Закон кров’ю сотень героїв і не мають права схибити чи недопрацювати зміни.

Новий рецепт від Rionews: Каре телятини під соусом з карамелізованої вишні (ФОТО, ВІДЕО)

Екзотичний рецепт, що пасуватиме до літнього настрою, пропонує приготувати газета “РІО”. Проект “Готуємо з Rionews”, який триває на сайті нашого видання,   і цього разу розкриває секрети європейської кухні, зокрема незвичне поєднання на тарілці телятини, вишень і кабачків. Страву доповнює кабачковий мільфей.

У Бедевлі знайшли мак

На території нашої області триває операція «Мак 2014», в ході даної операції дільничними інспекторами Тячівського РВ УМВС було вилучено 97 рослин снодійного маку в одному з дворогосподарств с. Бедевля.

Єдиноплатники другої групи мають право продавати товар незалежно від системи оподаткування

До платників єдиного податку другої групи відносяться фізичні особи-підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку та населенню, виробництво та продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умов, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв:

Власники карток «Нової пошти» можуть допомогти військовим АТО

На Закарпатті просять допомоги у власників бонусних карток «Нової пошти», аби доправляти допомогу в зону АТО.

В УжНУ з’явився Android-додаток

Співробітники ННІ інформаційно-комунікаційних технологій розробили перший офіційний Android-додаток «УжНУ: Інфо-центр», призначений для допомоги студентам. Цей додаток гарантує зручний перегляд і завантаження розкладів та оголошень від деканатів факультетів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 2 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі під акомпанемент свіжозвареної кави. Нехай бажані люди поруч роблять ваш ранок теплим і затишним. Не переймайтеся через дрібниці, в житті багато яскравих митей які потрібно цінувати. Гарного дня й вдалого кавування!

На Луганщині   відновлено контроль за пунктом пропуску «Довжанський»

Упродовж 30 червня та 1 липня Державною прикордонною службою спільно з підрозділами ЗС України проведено комплекс заходів щодо відновлення контролю за ділянкою державного кордону в районі пункту пропуску «Довжанський» та поновлення його роботи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат