Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18260, 20

Понад 10 тисяч закарпатців за півроку одержали електронні ключі

За півроку 10 165 закарпатців – власники електронних ключів.

Батька-педофіла, через якого 10-річний хлопчик загинув в Ужгороді, засудили на 10 років

Об этом трагическом случае «ФАКТЫ» рассказывали в прошлом году.

Закарпатки зі сльозами просили військового комісара провести ротацію військових (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася зустріч військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату полковника Васильцюна І.П. з представниками ЗМІ краю та членами Громадської ради міста.

В Ужгороді відремонтували 14 вулиць (ФОТО)

В Ужгороді асфальтують Бородіна на «п’яному базарі».

Ужгород виділив 500 тисяч гривень на ремонт школи (ФОТО)

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

Випускник стоматфаку УжНУ видав третю поетичну збірку і перший музичний альбом

Поетичну стоматологію Мирослава Гончарука-Хомина можна віднести до унікальних явищ в УжНУ. Річ у тім, що цього студента, вже невдовзі – інтерна, знають передусім завдяки успішним науковим здобуткам. За весь час наукової діяльності у Мирослава не було такого випадку, коли він не посідав би призового місця на конференції. Голова наукового товариства стоматологічного факультету, який займається судовою стоматологією, сьогодні має чималі досягнення і в протилежній до наукової сфері – мистецькій. Навчання і робота для нього невіддільні від поезії і музики, які теж виходять легко й віщують авторові добрі перспективи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 червня. Робіть з легкістю усе, що запропонує новий день. Нехай ароматна ранкова кава пробуджує яскраві емоції й позитивні відчуття. Долайте усі перешкоди, в житті немає неможливих речей. Гарного четверга й смачного кавування!

На Ужгородській ЗОШ №3 ремонтують дах

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

Прикордонники отримали експериментальний пересувний блокпост для захисту від вогневого ураження


Учора   прикордонники отримали перший зразок вітчизняної техніки, яка буде використовуватися при виконанні завдань у бойовій обстановці.

Пасивні доходи закарпатців до 20 706 гривень не оподатковуватимуться

З 1 липня змінюється порядок оподаткування пасивних доходів громадян. Це передбачено Законом України від 27 березня 2014 року №1166-VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні».

Завтра в Ужгороді буде масова зарядка

27 червня о 8.30 на пл. Театральній в м. Ужгород до Дня молоді та у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції „Відповідальність починається з мене” відбудеться флеш-моб „Ранкова зарядка”. Будемо раді бачити всіх охочих.

У чотирьох населених пунктах з початку тижня знайшли боєприпаси

Минула доба виявилася «врожайною» на вибухонебезпечні знахідки часів минулих війн. Усього піротехніками ДСНС Закарпаття було вилучено та згодом знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів, серед яких артилерійські снаряди, мінометна міна та граната.

Декларанти Перечинщини сплатять до бюджету майже 96 тис. грн. ПДФО

«Деклараційна кампанія – 2014» поповнить місцеві скарбниці Перечинщини додатковими 95,9 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Саме така сума визначена до сплати тим громадянам, котрі відзвітувалися в Перечинському відділенні Ужгородської ОДПІ про отримані, але неоподатковані минулого року доходи.

Громадська рада оголосила в.о. мера Ужгорода недовіру через дерибан землі

Віктор Щадей до конкретних фактів апелює лише ратяшняками і погорєловими.

Огляд-аналіз 6 туру юнацької першості Іршавського району.

Центральний поєдинок завершився неочікуваним розгромом.

Закарпатська міліція розповіла, як обкрадають користувачів соцмереж

Закарпатська міліція вважає, що юзери готові на все – від фотографії компанії у дорогому ресторані, чи магазині до фото на даху багатоповерхівки, аби тільки потім спостерігати, як додані друзі у мережі коментують та клацають «мені подобається».

Сьогодні закарпатські мами солдатів, що зараз на Сході, пікетують ОДА

Сьогодні, 25 червня, матері та рідні закарпатських солдатів, які зараз перебувають у зоні АТО на Сході України, зібралися пікетувати Закарпатську ОДА. Жінки вимагають ротації військових. Крім того, деякі з них заявляють, що синів-військовослужбовців на АТО відправили незаконно.

Як у Закарпатті використають альтернативну енергію

У вівторок, 24 червня, у селі Пилипець Міжгірського району відбувся круглий стіл на тему «Використання відновлювальної енергії у Карпатському регіоні» та презентація фільму «Біомаса – енергія Карпат».

У Закарпатській ОДА вирішували, як захищати інтелектуальну власність (ФОТО)

У вівторок, 24 червня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулося засідання оновленої координаційної ради по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності при облдержадміністрації.

Понад 18 мільйонів гривень зібрали для військових через мобільний зв’язок

23 червня 2014 року абоненти "Київстар" перерахували на номер 565 благодійних коштів у сумі 24905 грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат