Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18240, 20

Ратушняк відповів Балозі

На сайті "Голос Карпат" було розміщено відео, на якому голова облради Іван Балога намагаючись вгамувати сміттєвий конфлікт у Виноградові, розповів, що попередні мери Ужгорода ніби то вимагали хабарі від фірми АВЕ, яка мала прибирати місто.

Чопська митниця вилучила в італійця косметичні засоби на суму понад 600 тисяч гривень

Новозеландське підприємство продало українському косметичні засоби для догляду за волоссям, а відправила партію товару італійська компанія. Однак, як стане згодом відомо, через технічний збій в комп’ютерній системі, під час відправки партії косметичних засобів у вантажівку, яка мала доставити товар в Україну, деяка продукція була завантажена помилково.

В Ужгороді почали боротися з борщівником

Понад гектар отруйної рослини комунальники сьогодні ліквідували на набережній неподалік підвісного мосту, ще стільки ж докосять завтра. Зарослі борщівника тут розкинулися на 2,38 га і заважали мешканцям міста безпечно гуляти й відпочивати.

Туризм на Закарпатті приніс до бюджету більше 370 тис. грн.

За 6 місяців 2014 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло 373,82 тис. грн. туристичного збору. Юридичні особи – платники збору сплатити 173,18 тис. грн., а фізичні – 200,64 тис. грн.

Відбулася нарада обласного штабу щодо забезпечення 569 переселенців

У вівторок, 8 липня, під головуванням заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Рівіса відбулася нарада щодо вирішення соціально-побутових питань громадян України, які переселилися з зони АТО та тимчасово окупованої території.

В Ужгороді проїзд на "маршрутці" зріс до 3 грн.

Таке рішення сьогодні прийняли на виконкомі Ужгородської міської ради.

КРОТОН: закарпатці не будуть терпіти хамства з боку переселенців

Закарпатська патріотично-виховна організація виступила із заявою щодо біженців із зони АТО

Погорелов про своє бачення ситуації в Ужгороді та державі

У четвер, 10 липня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція двічі міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

Російські газові потоки обійдуть Закарпаття

Контракт з будівництва магістрального ділянки газопроводу "Південний потік" на території Сербії обсягом близько 2,1 млрд євро підписаний в Белграді, повідомила сербська національна газова компанія "Сербіягаз" .

Батька 5 дітей засипало глиною, коли він копав колодязь

Батька п’ятьох дітей завалило землею, коли він копав колодязь. На місце події терміново виїхала міліція, медики та рятувальники.

Скорочення. Закарпатські прокурори завмерли в очікуванні

Інформація щодо посад державних службовців апарату прокуратури Закарпатської області

На Виноградівщині святкуватимуть угорське національне свято

У неділю 13 липня на території парку розваг села Петрово (Пейтерфалва) Виноградівського району відбудеться етно-фестиваль «Куруц-Фест».

Закарпатці проти Балоги у кріслі голови облради

Текст відповідного звернення оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Іван Дацко.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 9 липня. Дозвольте собі трохи помріяти за чашечкою ранкової кави. Правильна мотивація на початку дня забезпечить вашу середу позитивними враженнями й успішними справами. Нехай в екватор тижня вистачає часу для себе і рідних. Будьте в гармонії зі світом. Вдалого дня!

Закарпатських письменників запрошують до участі в престижному конкурсі

Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України „Українська книжка року”.

Більярд підлягає оподаткуванню

Більярд, згідно до Податкового кодексу України, належить до діяльності у сфері розваг як розважальна гра, участь в якій не передбачає одержання її учасниками грошових або майнових призів.

Громадська рада пропонує кандидатуру Романа Шніцера на керівника управління охорони здоров’я

У вівторок, 8 липня, відбулося засідання Громадської ради з питань охорони здоров’я при управлінні охорони здоров’я Закарпатської ОДА. На зустріч був запрошений голова обласної адміністрації Валерій Лунченко.

На Закарпатті візьмуться за покращення бізнес-середовища

11 липня 2014 року в Ужгороді відбудеться одна із літніх сесій Ділового Форуму.

Юристи УжНУ можуть вступати в аспірантуру й докторантуру з нових спеціальностей

Наказом Міністерства освіти і науки України від 3 липня 2014 року за № 790З в УжНУ на базі кафедри міжнародного приватного права, правосуддя та адвокатури (завідувач – доктор юридичних наук, доцент Олександр Рогач) відкрито постійну аспірантуру. Навчання тут відбуватиметься за спеціальністю 12.00.03 – «Цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат