Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18280, 20

В Ужгороді почали боротися з борщівником

Понад гектар отруйної рослини комунальники сьогодні ліквідували на набережній неподалік підвісного мосту, ще стільки ж докосять завтра. Зарослі борщівника тут розкинулися на 2,38 га і заважали мешканцям міста безпечно гуляти й відпочивати.

Туризм на Закарпатті приніс до бюджету більше 370 тис. грн.

За 6 місяців 2014 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло 373,82 тис. грн. туристичного збору. Юридичні особи – платники збору сплатити 173,18 тис. грн., а фізичні – 200,64 тис. грн.

Відбулася нарада обласного штабу щодо забезпечення 569 переселенців

У вівторок, 8 липня, під головуванням заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Рівіса відбулася нарада щодо вирішення соціально-побутових питань громадян України, які переселилися з зони АТО та тимчасово окупованої території.

В Ужгороді проїзд на "маршрутці" зріс до 3 грн.

Таке рішення сьогодні прийняли на виконкомі Ужгородської міської ради.

КРОТОН: закарпатці не будуть терпіти хамства з боку переселенців

Закарпатська патріотично-виховна організація виступила із заявою щодо біженців із зони АТО

Погорелов про своє бачення ситуації в Ужгороді та державі

У четвер, 10 липня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція двічі міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

Російські газові потоки обійдуть Закарпаття

Контракт з будівництва магістрального ділянки газопроводу "Південний потік" на території Сербії обсягом близько 2,1 млрд євро підписаний в Белграді, повідомила сербська національна газова компанія "Сербіягаз" .

Батька 5 дітей засипало глиною, коли він копав колодязь

Батька п’ятьох дітей завалило землею, коли він копав колодязь. На місце події терміново виїхала міліція, медики та рятувальники.

Скорочення. Закарпатські прокурори завмерли в очікуванні

Інформація щодо посад державних службовців апарату прокуратури Закарпатської області

На Виноградівщині святкуватимуть угорське національне свято

У неділю 13 липня на території парку розваг села Петрово (Пейтерфалва) Виноградівського району відбудеться етно-фестиваль «Куруц-Фест».

Закарпатці проти Балоги у кріслі голови облради

Текст відповідного звернення оприлюднив на своїй сторінці у Фейсбук громадський активіст Іван Дацко.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 9 липня. Дозвольте собі трохи помріяти за чашечкою ранкової кави. Правильна мотивація на початку дня забезпечить вашу середу позитивними враженнями й успішними справами. Нехай в екватор тижня вистачає часу для себе і рідних. Будьте в гармонії зі світом. Вдалого дня!

Закарпатських письменників запрошують до участі в престижному конкурсі

Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Президента України „Українська книжка року”.

Більярд підлягає оподаткуванню

Більярд, згідно до Податкового кодексу України, належить до діяльності у сфері розваг як розважальна гра, участь в якій не передбачає одержання її учасниками грошових або майнових призів.

Громадська рада пропонує кандидатуру Романа Шніцера на керівника управління охорони здоров’я

У вівторок, 8 липня, відбулося засідання Громадської ради з питань охорони здоров’я при управлінні охорони здоров’я Закарпатської ОДА. На зустріч був запрошений голова обласної адміністрації Валерій Лунченко.

На Закарпатті візьмуться за покращення бізнес-середовища

11 липня 2014 року в Ужгороді відбудеться одна із літніх сесій Ділового Форуму.

Юристи УжНУ можуть вступати в аспірантуру й докторантуру з нових спеціальностей

Наказом Міністерства освіти і науки України від 3 липня 2014 року за № 790З в УжНУ на базі кафедри міжнародного приватного права, правосуддя та адвокатури (завідувач – доктор юридичних наук, доцент Олександр Рогач) відкрито постійну аспірантуру. Навчання тут відбуватиметься за спеціальністю 12.00.03 – «Цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право».

Близько 20 закарпатців просили допомоги у керівника краю

У вівторок, 8 липня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко поспілкувався з закарпатцями під час особистого прийому громадян.

Закарпатці розповіли про ставлення до подвійного громадянства (ВІДЕО)

Журналіст "Голосу Карпат" розпитала виноградівців про їхнє ставлення до ініціативи введення подвійного громадянства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат