Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18180, 20

Закарпатська прокуратура розслідує, як міліція веде облік підозрюваних

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом порушення при поставленні підозрюваних, обвинувачених на облік у відділах міліції. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Знешкодь терориста, або Хто попідпиляв колії біля Боржави

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що ним виявлено неподалік с. Дубрівка факт пошкодження невідомими особами недіючої Боржавської вузькоколійки.

Фірма з Мукачева дерибанила бюджетні кошти в особливо великих розмірах

Прокуратура Закарпатської області розпочала кримінальне провадження за фактом привласнення службовцями одного з товариств Мукачева бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

“Карпатська Січ” хоче “вбрати” у жовто-блакитне транспортний міст в Ужгороді

Упродовж останніх тижнів країна спостерігає патріотичні флешмоби з пофарбування в національну символіку різноманітних комунальних споруд, мостів та інших об’єктів. Закарпаття також не стоїть осторонь від цих “барвистих процесів”.

Закарпатські русини нарешті взялися кодифікувати свою мову

У суботу, 19 липня, Закарпатське обласне науково-культурологічне товариство ім.О.Духновича презентувало 4 лінгвістичні видання, які ляжуть в основу кодифікації русинської мови. Серед них Русинсько-російсько-українсько-латинський словник лінгвістичної термінології, Орфографічно-орфоепічний словник русинської мови, Граматика русинської літературної мови та Правила русинського правопису, передає кореспондент Нового Закарпаття.

Футбол.. "Говерла" - "Спартакус" - 0:0

Третій спаринг закарпатці провели проти угорського "Спартакуса", який цей сезон розпочинає в вищій угорській лізі. Цей поєдинок став свого роду генеральною репетицією напередодні стартового туру з львівськими "Карпатами".

Футбол. «Тиса» не змогла знайти вагомих аргументів для «Колоса»

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру чемпіонату Виноградівського району серед дорослих складів першої ліги. Відзначаємо доволі високу результативнісь від гостей – 1.75 гола за поєдинок (при середньому показнику сезону – 1.56 м'яча за матч).

Футбол. Господарі встановили черговий рекорд

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру серед юнацьких команд першої ліги чемпіонату Виноградівського району. Заслуговує на увагу чергове досягнення від господарів – 2.5 залікових бала за поєдинок (при середньому показнику в сезоні – 2.31 пункт за матч).

ІНФОРМАЦІЯ   щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном УРЯДОВОЇ "ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ" (БЕЗКОШТОВНО ЦІЛОДОБОВО): О 800 507 309
      або до Міжвідомчого координаційного штабу з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції     за телефонами «101», (044) 247-30-02, (044) 247-32-92

Гіпертоніки-закарпатці зможуть отримувати відшкодування на ліки

Реалізація Пілотного проекту з державного регулювання цін на лікарські засоби для хворих на гіпертонію триває. Даний пілотний проект запроваджено з метою зниження захворюваності українців на таку досить розповсюджену нині «хворобу століття», як гіпертонія та для попередження її ускладнень, зокрема – інсульту та інфаркту міокарду. Адже відомо, що вони чи не найбільше зумовлюють непрацездатність та смертність.

2000 чеченських бойовиків, які дислокуються неподалік Відня — загроза   Закарпаттю ?

Найближчим часом на Закарпатті планується диверсія з боку прорусинських та проросійських сил. Мова йде про знищення в області таких стратегічно важливих об’єктів, як тунелі на залізничних коліях, міжнародні газові та нафтпроводи, гідроелектростанції та автошляхи міжнародного сполучення та міжнародний аеропорт „Ужгород”. Про це повідомляє джерело у правоохоронних органах.

На Виноградівщині, рятуючи життя дівчині, потонув 23-річний хлопець

О 15:35 20 липня в оперативно-рятувальну службу Виноградівського району поступило повідомлення від мешканця с. Чепа, що в районі с. Пийтерфолво у річці Тиса потонув його односелець 1981 року народження.

Питання соціального забезпечення 775 переселенців на Закарпатті — на контролі


Станом на 21 липня на території Закарпатської області зареєстровано 775 громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операцій, з яких 554 – з Донецької та Луганської областей, 221 – з Автономної Республіки Крим.

У закарпатському лісі знайшли BMW Х6 (ФОТО)

Міліціонери затримали одного з трьох розбійників, які, погрожуючи пістолетом, викрали   BMW Х-6. Знайшли дорогу автівку неподалік міста – в лісі на Ужгородщині.

Закарпатка уже кілька років піклується про військових (ІСТОРІЯ+ФОТО)

Катерина Омельчак – ужгородка, яка практично весь свій вільний час, впродовж останніх років присвятила піклуванню та допомозі військовослужбовцям Збройних Сил України.

Ужгород косить траву (ФОТО)

В Ужгороді тривають покоси трави.

Чиновники позбавили закарпатських малюків-пільговиків відпочинку

Захист прав дітей на повноцінний відпочинок, оздоровлення, гармонійний розвиток та організоване дозвілля постійно перебуває в полі зору органів прокуратури області, повідомила начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Закарпатської області Олеся Бокоч.

У Закарпатті змагалися рибалки з обмеженими можливостями

16-17 липня на базі рибників в смт. Перечин пройшов Всеукраїнський фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів усіх нозологій. Одинадцятий за рахунком, цей захід зібрав біля п’ятдесяти учасників не тільки з області, але й з інших західноукраїнських регіонів.

Українські військові закріпилися на нових позиціях в зоні АТО (КАРТА станом на 20 липня)

За минулу добу українським військовим вдалося закріпитися на нових позиціях в зоні АТО, незважаючи на те, що терористи 25 разів атакували їхні позиції.

На східному кордоні без змін: провокації, обстріли, активні бойові дії    

Підрозділи Держприкордонслужби   продовжують виконувати завдання з оборони державного кордону, утримання під своїм контролем пунктів пропуску через кордон в межах Луганської та Донецької областей і відбиття атак терористів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат