Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18140, 20

Міністр оборони Гелетей придбав у Закарпатті 0,1 га землі всього за тисячу євро

Як ми повідомляли, ставленик Балоги,Валерій Гелетей очолив міністерство оборони України.

На Закарпатті зарплати одні з найнижчих

Найвищі зарплати в Україні -- в Києві. Найнижчі -- в Тернополі.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 4 липня. Додавайте яскравих барв на початку нового дня і намагайтеся робити тільки те, що хочеться. Нехай ароматна кава пробуджує від сну й налаштовує на позитив. Феєричної вам п’ятниці й вдалого релаксу на вихідних!

Футбол. У 12-му турі Мукачівського району «Чинадієво» та «Страбічово» розчарувало своїх ультрас

Цей тур був одним із найменш результативних у сезоні (2.6 гола за матч проти середньої результативності чемпіонату – 3.21 за гру) і поступився за цим показником тільки 9-му туру.
Головна сенсація сталась в центральному поєдинку туру в Чинадієві, де господарі, в ранзі кращої домашньої команди, були зобовязані перемагати з різницею в 2 голи.

Футбол. В 12-му турі юнаків Мукачівського району парад сенсацій продовжили «Іванівці» та «Пістрялово

Тур був доволі результативним (3.2 голи за гру) і трохи кращим для гостей. Як і в попередньому турі, відбулось чимало сенсацій.

До районів Закарпаття, прилеглих до кордону, посилять увагу

Сьогодні відбулася робоча зустріч керівництва міліції Закарпаття з начальником Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-майором Ігорем Андрусіком, та начальниками прикордонних загонів області.

На Закарпатті створили робочу групу для розподілу матеріальних коштів військовим АТО (ФОТО)

2 липня на військовому полігоні поблизу міста Ужгород відбулась виїзна нарада за участі командування IV батальйону територіальної оборони Закарпатської області, військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату полковника Івана Васильцюна, голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка та очільників районних державних адміністрацій.

В Ужгороді затримали підозрілого, що фотографував...   облуправління МВС

Сьогодні в приміщення УМВС громадяни привели підозрілого фотографа. Закарпатці затримали жителя однієї з областей України, що занадто прискіпливо фотографував об’єкти правоохоронних органів в центрі Ужгорода.

Новий міністр оборони Гелетей обманює в перші ж секунди призначення

Як відомо, президент Петро Порошенко зробив подання на призначення міністром оборони України Валерія Гелетея, а Верховна Рада затвердила його кандидатуру.

Вертольоти РФ порушують повітряний простір України


Прикордонні підрозділи продовжують встановлювати контроль та організовувати оборону на ділянках українсько-російського кордону в   межах Луганської та Донецької областей.

Закарпатці з початку року отримали 64 тисячі адміністративних послуг

З них понад 54 тисячі надано у Центрах обслуговування платників, які працюють на території нашого регіону. Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області відзначають, що з кожним роком все більше платників користуються послугами сервісних центрів та отримують важливу інформацію для успішного ведення бізнесу.

На Міжгірщині пожежею знищено надвірну споруду

02 липня о 15:30 вогнеборці 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір’я та місцевої пожежної команди с. Нижній Студений поспішали на виклик в с. Подобовець, що на Міжгірщині. Там горіла надвірна споруда 55-річного місцевого мешканця. Пожежу помітили сусіди, коли язики полум’я вже  виривалися назовні. Одні почали телефонувати на «101», а інші повиводили з хліва худобу, бо господарів не було вдома.

Футбол. Микита, не той що лис, подолав цілу «Скалу»

Репортаж про матч юнаків "гірників" та "скелястих", юнацького Чемпіонату Іршавщини.

Футбол. Огляд-аналіз 7-го туру чемпіонату Іршавського району

«А» – з несподіванками, «Б» – без великих сенсацій.

Футбол. Огляд-аналіз 7-го туру юнацької першості Іршавського району

Центральний матч всієї юнацької ліги відбувся в Кушниці, а головний двобій групи «Б» – в Греблі. Загалом всі результати, в питанні щодо набраних очок, доволі прогнозовані.

На Закарпатті до казни надійшло понад 1 млрд. 800 млн. грн. податків, зборів і митних платежів

За оперативними даними у січні-червні 2014 року до Зведеного бюджету   області   надійшло 1 млрд. 805 млн. 565 тис. грн. податкових та митних платежів.

Поради від прикордонників

Як не заробити штраф під час провадження робіт, стрибків з парашутом, відпочинку та полювання в прикордонній смузі?

Вперше в історії громадянка України стала депутатом Європарламенту. До речі, закарпатка

Как стало известно, впервые в истории существования европейских институтов депутатом Европарламента была избрана украинка - по происхождению и гражданству.

У Виноградові затримали неповнолітніх велокрадіїв

Протягом 2-х місяців у Виноградівський райвідділ міліції одна за одною надходили заяви від мешканців району про крадіжки велосипедів.

Губернатор Закарпаття здався лісовій мафії?

Закарпатські ЗМІ неодноразово повідомляли про те, що лісова мафія в Закарпатті останнім часом агресивно знищує ліси і при цьому роблять це державні лісо-мисливські господарства, а не підприємці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат