Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18080, 20

Футбол. Несподіванки в Королеві та Вербовці

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру серед дорослих вищої ліги чемпіонату Виноградівського району. Тур був найкращим для виїзних клубів у основному етапі змагань – 1.5 очка за поєдинок (проти середнього показника в сезоні – 0.81 пункта за матч). Гості також встановили рекорд результативності – 1.5 гола за гру (проти середнього показника сезону – 1 гол за поєдинок). Такий позитив вбачаємо у тому, що на поля суперників вирушили фаворити змагань.

Футбол. Господарі забули про ворота суперників

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру юнацької першості Іршавського району в зоні “А”. Він був дуже невдалим для господарів, які показали дуже низьку результативність — 1 гол за поєдинок (при середній у цій групі протягом чемпіонату — 2.29 м'яча за матч).

Футбол. Арданово — столиця Іршавщини з результативності (ФОТО)

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру серед основних складів зони “А” чемпіонату Іршавського району. Тур був найрезультативнішим із початку змагань — 5.66 гола за поєдинок (при середній результативності у групі протягом майже всього першого кола — 3.95 м'яча за матч).

Футбол. Розгром виноробів підсумував перше коло

У перенесеному матчі 10-го туру чемпіонату Мукачівського району серед основних складів “Страбічово” розбило “Бобовище” —7:2, хоча ми очікували від нього звитяги, як мінімум, із вдвічі меншою різницею в рахунку.

На “Єврокарі” презентували новий двигун

На заводі «Єврокар» відбулась презентація нового двигуна 1.6 МРІ /110 л.с модельного ряду Octavia. На презентацію був запрошений і голова ОДА Валерій Лунченко.

На українсько-російському кордоні жорсткі протистояння, гради і "зелені чоловічки"

Ситуація на кордоні в зоні АТО залишається складною. Продовжуються жорсткі протистояння за відновлення контролю на державному кордоні.

На вул.Ольбрахта   переклали бруківку

Через пошкодження мозаїчного дорожнього полотна ускладнювався рух вулицею Ольбрахта. Водії автомобілів, аби проїхати тут, змушені були виїжджати на тротуар і тим самим спричиняли аварійні ситуації.

В Ужгороді почалися рейди проти вуличної торгівлі

Сьогодні розпочалися рейдові перевірки щодо виявлення фактів стихійної торгівлі по місту. «Торгівці не хочуть розуміти, що своїми такими діями вони наражають на небезпеку містян. Продукція, що її продають на тротуарах і вулицях, не проходить жодної експертизи чи перевірки, тому говорити про її користь чи навіть безпеку вживання цих овочів і фруктів – марна справа», – каже керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський.

Сім’ям загиблих у зоні АТО закарпатцям виділять по 100 тисяч гривень

По 100 тисяч грн. допомоги виділять сім’ям загиблих на Сході України військовослужбовців. Ці люди до останнього   захищали свою нашу землю, а тому обов’язок кожного із нас – підтримати тих, хто втратив своїх рідних. Серед таких -   23 річний Віталій Бєліков з Мукачева, у якого залишилась чотиримісячна дитинка, 23 річний   Василь Наливайко з с.Ставне Великоберезнянського району,   21 річний Сергій Калинюк з м.Рахова, 22 річний Вільгельм Штольц з   м.Мукачева.

Бійці батальйону територіальної оборони не хочуть їхати на Схід

Відповідний рапорт сьогодні передали командиру Закарпатського батальйону територіальної оборони підполковнику О. Зимі.

На швабській встановили 15 урн для сміття

Уздовж усієї вулиці Швабської комунальники сьогодні розмістили урни для сміття – усього 15.

Скільки грошей на армію дали Звягильський, Пинчук, Ахметов?

Пока Украина ведет жесточайшую и тяжелейшую войну против Российской Федерации, осуществляющей вооруженную агрессию против нашего государства, такие персоны как Звягильский, Рыбак, Колесников где-то спрятались.

Більшість "Героїв України" виступають проти України або утримуються в боротьбі за її незалежність

Якою Україна була збудована і наскільки влада була далекою від народу і тих цінностей, що в Конституції визначають характер нашої держави (незалежна, суверенна, демократична, правова, соціальна), можна прослідкувати на тому, як ведуть себе в умовах агресії проти України так звані «Герої України»

Про   забезпечення стабільної цінової ситуації на споживчому ринку Закарпаття


Цінову ситуацію в області, а також проблемні питання на ринку соціально значущих продовольчих товарів обговорено у четвер, 17 липня, на нараді під керівництвом першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла. Йшлося також про забезпечення стабільної цінової ситуації на продовольчому ринку краю.

В Ужгороді презентували транскордонний проект з розвитку транспортної інфраструктури

У приміщенні Генерального консульства Угорщини в Ужгороді за інформаційної підтримки Ужгородського прес-клубу відбулася прес-конференція, присвячена презентації нового проекту «RoadMasterPlan – економічна інтеграція прикордонних регіонів шляхом сприяння розвитку транспортної інфраструктури».

В Ужгороді асфальтували Грушевського


Ремонтні роботи проводились біля автобусної зупинки неподалік Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Новенький "BMW X6" відібрали у власниці серед білого дня

Вчора о 17.15 в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від жительки м.Ужгород 1986 р.н., приватного підприємця, про те, що по вул.Швабській біля одного з кафе троє невідомих громадян з масками на обличчях, погрожуючи їй предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи її автомобілем БМВ Х-6, д.н.з. Словацької Республіки.

УжНУ розпочинає співпрацю з литовським Університетом Вітовта Великого

До Ужгородського національного університету з дводенним візитом завітала закордонна делегація з Університету Вітовта Великого (місто Каунас, Литва). Двоє поважних гостей – заступник декана факультету природничих наук, доцент Сауліус Міцкевічіус та декан факультету інформатики, доцент Артурас Міцкус протягом першого дня перебування в УжНУ – 16 липня – мали змогу ознайомитися з роботою більшості структурних підрозділів УжНУ.

На Закарпатті вже понад 700 переселенців зі Сходу і Криму

У середу, 16 липня, відбулося засідання Міжвідомчого координаційного штабу та відеоконференція з регіональними штабами з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції. Участь у нараді взяв заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс.

Закарпатський агропромисловий комплекс на 7 місці в Україні

Узагальнюючим показником розвитку агропромислового комплексу, що входить до комплексної оцінки соціально-економічного розвитку регіонів України є темп зростання (зменшення) валової продукції сільського господарства.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат