Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18000, 20

Скандальна сесія Ужгородської міської ради (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11 липня відбулася сесія Ужгородської міської ради, на якій, зокрема, йшлося про затвердження тарифів на воду і нову вартість транспортних послуг. Ужгородці обурені, що віднині платитимуть майже 12 гривень за кубометр води і 3 гривні за проїзд у маршрутках.

В області з дня на день розпочнеться ямкових ремонт доріг держаного значення

У понеділок, 14 липня, у ході засідання Ради церков та релігійних організацій духовенства краю, йшлося і про стан доріг в області. Зокрема, духовенство цікавило, як в області забезпечується ремонт та бідівництво доріг.

Михайло Рівіс: В області треба посилити боротьбу з «нелегальними перевізниками»


У понеділок, 14 липня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Михайла Рівіса відбулася нарада щодо підсумків роботи автомобільної галузі за перше півріччя 2014-го, підвищення рівня безпеки перевезень автомобільним транспортом загального користування та здійснення заходів, спрямованих на виведення з ринку перевезень «нелегальних перевізників».

У терористів контракт до січня 2015 року. А далі їх просто вб'ють

Контракт российских наёмников, воюющих на стороне «ополчения» истекает в январе следующего года.

Валерій Лунченко: «Нам вдалось знизити ціну на газ для релігійних громад»


Під час сьогоднішнього засідання ради церков та релігійних організацій духовенство краю, перш за все, подякувало очільнику Закарпаття Валерію Лунченку за сприяння у вирішенні актуального для релігійних громад питання   – ціни на газ.

Автономія надасть УжНУ можливість розпоряджатись заробленими коштами

Автономія університетів, що закріплена новим Законом про вищу освіту, надасть ВНЗ можливість розпоряджатись заробленими коштами.

Депутати міськради не хочуть працювати в позасесійний період?

Сьогодні на засіданні Ужгородської міськради депутати не захотіли підтримати пропозицію депутата Ростислава Буланова

Ужгородська «Говерла» втратила більшість основних гравців

Головний тренер ФК «Говерла» В’ячеслав Грозний звертається до футбольних інвесторів з проханням допомогти закарпатському клубу в непросту хвилину

Як закарпатцям не замерзнути цієї зими?

За оцінками Міненерговугілля і «Нафтогазу», ситуація з опалювальним сезоном в Україні буде складною»

На хустського прокурора напали троє невідомих в масках

Чоловік саме приїхав у гості до своєї сестри – мешканки с. Тячівка Тячівського району Закарпатської області

Майже 600 тисяч гривень закарпатці зібрали для батальйону територіальної оборони

2 липня була створені робоча група з питань сприяння батальйону територіальної оборони Закарпатської області, з відповідною наглядовою радою за розподілом грошей, які надходять для підтримки Закарпатського батальйону територіальної оборони.

Інформація щодо соцзабезпечення громадян, які переміщуються із зони АТО (КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ)

Для вирішення питань, пов'язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися за телефоном Урядової "гарячої лінії" (БЕЗКОШТОВНО ЦІЛОДОБОВО): 0 800 507 309...

Жителі Перечинщини зможуть поскаржитися заступнику голови Закарпатської ОДА

У вівторок, 15 липня, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Андрій Сербайло проведе виїзний прийом мешканців Перечинського району.

Наївний російський митник "здав" з патрухами секрети армії РФ через Instagram

Военная тайна - ничто в век интернет-технологий, а всего лишь один человек способен "засветить" секретную войсковую операцию целой страны.

Дмитро Тимчук: Росія готується ввести свої військ в Україну 15 липня

Россия готовит ввод спецназа из Ростовской области на территорию Украины. Об этом сегодня на брифинге сообщил руководитель Центра военно-политических исследований и координатор группы "Информационное сопротивление" Дмитрий Тымчук, передает "ОстроВ".

Майже 200 осіб вивезли із зони АТО за сприяння фонду "Українська перспектива"

- За останні три дні ми вивезли ще 198 осіб із зони конфлікту. 12 дітей розміщені в криворізькому таборі «Корчагінець», 79 мам з дітьми з дитбудинків сімейного типу - в Генічеську, в таборі ім. Комарова на Арбатській стрілці, ще 107 дітей і дорослих - у таборі «Слава» в Скадовську. Ми будемо продовжувати цю роботу, - сказав глава Фонду «Українська перспектива» Олександр Вілкул.

Бездіяльність влади тільки поглиблює кризу

- Своєю бездіяльністю уряд не тільки не вирішує політична криза, а й посилює економічну - триває катастрофічне зростання тарифів на газ і електрику, зростання цін на продукти, падіння курсу гривні, зупинка підприємств ... Влада зобов'язана виявити політичну волю і ще цією сесією Верховної Ради до середини липня зробити крок для вирішення конфлікту - прийняти зміни до Конституції щодо децентралізації влади, які зараз просуває віце-прем'єр Володимир Гройсман, - заявив на Міжнародному експертному форумі Олександр Вілкул.

Закарпатська область: збережемо майбутній урожай від вогню

Із приходом спекотних днів у країні настав пожежонебезпечний період.

З полону звільнили ужгородських військових

Трьох солдатів з військової частини 1778 м. Ужгород, які перебували в полоні майже місяць, вдалося звільнити. Про це повідомив народний депутат України Валерій Пацкан.

8-річна дівчинка впала з третього поверху в під’їзді

В одній з родин обласного центру, ледь не сталася непоправна біда – граючись з сусідськими дітьми 8-річна дівчинка, впала з третього поверху з-поміж сходинової клітини в під’їзді будинку за місцем проживання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат