Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17920, 20

В Ужгороді асфальтували Грушевського


Ремонтні роботи проводились біля автобусної зупинки неподалік Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Новенький "BMW X6" відібрали у власниці серед білого дня

Вчора о 17.15 в Ужгородський міськвідділ міліції надійшло повідомлення від жительки м.Ужгород 1986 р.н., приватного підприємця, про те, що по вул.Швабській біля одного з кафе троє невідомих громадян з масками на обличчях, погрожуючи їй предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи її автомобілем БМВ Х-6, д.н.з. Словацької Республіки.

УжНУ розпочинає співпрацю з литовським Університетом Вітовта Великого

До Ужгородського національного університету з дводенним візитом завітала закордонна делегація з Університету Вітовта Великого (місто Каунас, Литва). Двоє поважних гостей – заступник декана факультету природничих наук, доцент Сауліус Міцкевічіус та декан факультету інформатики, доцент Артурас Міцкус протягом першого дня перебування в УжНУ – 16 липня – мали змогу ознайомитися з роботою більшості структурних підрозділів УжНУ.

На Закарпатті вже понад 700 переселенців зі Сходу і Криму

У середу, 16 липня, відбулося засідання Міжвідомчого координаційного штабу та відеоконференція з регіональними штабами з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції. Участь у нараді взяв заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Рівіс.

Закарпатський агропромисловий комплекс на 7 місці в Україні

Узагальнюючим показником розвитку агропромислового комплексу, що входить до комплексної оцінки соціально-економічного розвитку регіонів України є темп зростання (зменшення) валової продукції сільського господарства.

Закарпаття просить у Києва 100 мільйонів гривень на дороги

Керівництво краю шукає можливості для продовження будівництва об’їзної автомобільної дороги м. Берегово та с. Астей. З відповідним листом голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко звернувся до Прем’єр – міністра України Арсенія Яценюка. У листі, зокрема, прохання дати доручення профільним міністерствам та відомствам опрацювати питання про виділення у 2014 році з державного бюджету коштів у обсязі 100 млн. грн.. для продовження будівництва об’їзної автомобільної дороги м. Берегово та с. Астей до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Лужанка».

На Рахів з Києва запускають окремий потяг

Укрзалізниця відкриває нове залізничне сполучення, та вводить прямий поїзд № 457/458 Київ-Рахів з серпня цього року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 17 липня. Прокидайтеся в доброму гуморі, створюйте гармонію навколо себе. Нехай прохолодний літній ранок вселяє віру у власні сили, а улюблена кава додає доброго настрою вам вже з першим ковтком. Успішних вам рішень сьогодні й загалом вдалого четверга!

Ситуація в зоні АТО станом на 16 липня (КАРТА БОЙОВИХ ДІЙ)

Розвиток ситуації у зоні АТО в інфографіці Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України.

Введення воєнного стану розкриє масштаби тіньової економіки на Донбасі, — Гриценко

Введение военного положения на территории восточных областей Украины даст больше возможностей для того, чтобы контролировать ситуацию, включая все материальные потоки.

«Заріччя» асолютний чемпіон першого кола зони «Б» юнацької першості Іршавського району

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 3-го (перенесеного) туру зони «Б» юнацької першості Іршавського району. Тур, як і в змаганнях серед дорослих складів, став найгіршим у сезоні для виїзних клубів – 0.75 очка за поєдинок. Цим самим вони «перевершили» антидосягнення 4-го туру – 1 бал за матч.

На Мукачівщині на автошляху Київ-Чоп у потрійному ДТП три людини загинуло й шість травмувалося

О 10:02 16 липня в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району поступило повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Чоп біля с. Ракошино.

На Закарпатті найнижчий показник поширення ВІЛ-інфекції та СНІД в Україні

У середу, 16 червня, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Сербайла відбулося засідання обласної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/Сніду.

На Закарпатті реалізуються програми транскордонного співробітництва   завдяки   допомозі   з фондів ЄС

У період з 2007 по 2013 роки область брала участь у двох програмах транскордонного співробітництва з країнами – членами ЄС. Зокрема, це Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства та партнерства «,Україна-Словаччина-Угорщина-Румунія» 2007-2013 рр. та «Україна-Польща-Білорусь» 2007-2013 рр.

В Ужгород з’їдуться байкери на фестиваль MUSIC AVIA BIKE UKRAINE

У четвер, 17 липня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів щорічного байкарського музичного фестивалю MUSIC AVIA BIKE UKRAINE, який проходитиме в Ужгороді 24-26 липня вже увосьме.

Незабаром в Ужгороді сміття викидатимуть за чіп-картками

АВЕ планує також запровадити нову сучасну модель майданчиків з контейнерами, вхід до яких здійснюватиметься за спеціальними чіп-картками, які отримають власники помешкань.

На митниці   в угорця вилучили 60 пігулок медпрепарату «Seduxen»

Напередодні працівники Чопської митниці Міндоходів на митному посту «Чоп-залізничний» виявили в громадянина Угорщини 60 пігулок медичного препарату «Seduxen». Угорець слідував з Угорщини в Україну в приватних справах пасажирським потягом «Загонь-Чоп». Знайдений митниками медпрепарат знаходився разом з іншими медикаментами в дорожній сумці.

Першому Закарпатському поштовому штемпелю 200 років !

11 липня 2014 року в Ужгороді відбулося урочисте спецпогашення художнього маркованого конверту, присвяченому 200 річчю Першому Закарпатському поштовому штемпелю.   Погашення конверту проводилося спеціальним поштовим штемпелем, на якому зображено перший штемпель Закарпатської області.

Який насправді інтерес у лобістів малих ГЕС

або Чому «зелені піонери» ніколи не змиряться з нищенням Богом даної Природи

На Закарпатті затримали організатора переправлення нелегалів до країн ЄС

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили та затримали 29-річного громадянина Афганістану – уродженця Одеси

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат