Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17880, 20

На Ужгородщині людей кусають скажені тварини

На Ужгородщині зловили хвору на сказ кішку. З цього приводу у   районній державній адміністрації 30 липня 2014 року під головуванням першого заступника голови РДА Олександра Романа навіть відбулося екстренне засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Росіянин пророкує ганьбу своїй країні у вірші (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

На адресу редакції газети "РІО" надійшов лист від жителя Орловської області Росії. У своєму вірші письменник просить вибачення в українців за те, що коїть його країна.

Угорщина залишилася без закарпатської контрабанди

Громадянин України на митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів хотів перетнути державний кордон та в’їхати до Угорщини.

Дорога у Ключарках перекрита, міліція встановлює обставини вбивства бізнесмена (ДОПОВНЕНО)

Як повідомляє кореспондент інтернет-видання “Панорама Мукачева” з місця події, зараз у Ключарках, на місці вбивства керівника ТОВ “Партнер”, працюють слідчі органи.

За сепаратизм у Фейсбуці житель Закарпаття "відбувся" трьома роками

Житель Закарпатья, в социальной сети Facebook распространявший призывы к сепаратизму, осужден на три года условно. Об этом сообщили в пресс-службе прокуратуры области.

Як можна виїхати із зони АТО (перелік доступних шляхів)

Командування АТО назвало маршрути по коридорах для біженців на Донбасі.

Завтра в Ужгороді збереться громадська рада при Управлінні охорони здоров’я

У вівторок, 5 серпня, о 16.00 в конференц-залі ОМІАЦ у м. Ужгороді за адресою, пл. Театральна, 6 відбудеться чергове засідання Громадської ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні охорони здоров'я.

Розмови содатів з рідними прослуховують

Бойовики визначають місце розташування українських військових частин у зоні АТО, прослуховуючи їх телефонні розмови з рідними.

Щодо порушення правил часткової мобілізації можна звертатися на гарячу лінію (ТЕЛЕФОНИ, ДОПОВНЕНО)

«Я взяв на себе зобов’язання і дав слово, що докладатиму максимум зусиль для того, щоб Закарпатський батальйон територіальної оборони залишився в межах області»
Так заявив учора в ефірі програми «Про головне» на ЗОДТРК»Тиса-1» голова обласної держадміністрації Валерій Лунченко.

Закарпатці взяли участь в антикорупційному форумі

У Державній фіскальній службі відбулось засідання ІІІ Антикорупційного форуму. Захід проводився у режимі відеоконферецзв’язку з головними управліннями в областях та м. Києві.

Закарпаття реалізувало продукції на 550 мільйонів більше, ніж торік

Директор Департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Юрій Гузинець розповів про підсумки економічного розвитку області за І півріччя 2014 року, зокрема, що відбувається у стратегічних секторах економіки області.

На Мукачівщині виявили застреленого чоловіка

3 cерпня близько 19.50 на автодорозі із сполученням Мукачево-Чоп в с.Ключарки правоохоронцями в салоні автомобіля марки “Хюндай” було виявлено тіло чоловіка 1979 року народження, мешканця Мукачівського району з вогнепальним пораненням у голову.

На Сході загинув ще один закарпатець

У результаті обстрілу мінометами та установками "Град" був убитий Кіш Станіслав Іванович.

До 5 серпня на Закарпатті зберігається максимальний рівень пожежонебезпеки

В Україні встановилася спекотна погода і значно підвищився рівень небезпеки виникнення пожеж в лісових масивах, вздовж узбіч, на сільгоспугіддях та торф’яних полях.

Закарпатці з початку року отримали майже 40 тисяч закордонних паспортів

Нещодавно, на розширеній колегії ГУ ДМС України в Закарпатській області аналізували результати роботи підрозділів у першому цього року.

Закарпатські прикордонники повернулися з зони АТО

У п’ятницю, 1 серпня, в Чопському прикордонному загоні відбулась зустріч чергової групи бійців, які прибули зі сходу України, безпосередньо з кордону з РФ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні 4 серпня, понеділок. Стартуйте з улюбленою ранковою кавою у перший день нового тижня і тримайте при собі найкращі спогади від вихідних. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки. Не лінуйтеся у понеділок, працюйте з користю і в задоволення. Гарного вам дня!

Бойові дії у зоні АТО станом на 3 серпня (КАРТА)

Упродовж доби бойовики обстрілювали з "Градів" блокпости українських військових. За ніч втрат серед військовослужбовців України не було.

Футбол. "Говерла" програє в другому турі

Результативна перестрілка суперників в останні півгодини гри на запорізькій «Славутич-Арені» принесла успіх господарям.

Районний футбол. «Попово» дало бій фавориту

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 9-го туру юнацької першості Берегівського району в зоні «Б». Було повторено антирекорд результативності 8-го туру – 2.67 гола за поєдинок (при середній у дев'яти турах – 4.33 за матч). Головним фактором, що вплинув на цей показник, стала дуже низька результативність від господарів, які повторили свій антирекорд результативності, встановлений у тому ж 8-му турі, – 1.67 гола за поєдинок (при середній у дев'яти турах – 2.81 за матч).  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат