Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17980, 20

Сьогодні закарпатських правоохоронців відправили на Схід боротися з терористами і сепаратистами ФОТО

Півсотні правоохоронців Закарпаття вирушили на Схід України, аби звільняти рідну українську землю від терористів і сепаратистів.

Цьогорічний байкерський зліт у ФОТО

Традиційний щорічний байкерський зліт пройшов вихідними в Ужгороді. Кілька сотень мотоциклістів подолали чималу відстань, щоб зустрітися в Ужгороді.  

Закарпатські рятувальники надають допомогу переселенцям

Щодня на Закарпаття прибувають громадяни, які вимушені залишати свої домівки на Сході країни та на тимчасово окупованому Кримському півострові. Так, на сьогоднішній день у Закарпатській області знайшли прихисток та мирне небо над головою 886 вимушених мігрантів; з них 664 людини, які виїхали зі східних областей, та 222 особи, які переміщенні з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим.

Лунченко звернувся до Регіонального представника ООН

Голова обласної адміністрації Валерій Лунченко надіслав листа Регіональному представнику УВКБ ООН в Республіці Білорусь, Республіці Молдова та Україні Олдріху Андрисеку щодо участі Закарпатської області у Проекті Агентства ООН у справах біженців для надання матеріальної допомоги для найбільш вразливих осіб, які переїхали до Закарпаття.

В Ужгороді асфальтують перехрестя вулиць Берчені і Підгірної

Ремонтувати тутешню дорогу завершать вже сьогодні, підготовчі роботи тут розпочалися ще минулого тижня, втім через дощі ремонт призупинили.

У Закарпатті з потягу вилучили партію цигарок, а білорус позбувся авто (ФОТО)

Протягом минулих вихідних прикордонниками Чопського загону двічі припинено спроби незаконного переміщення тютюнових виробів до країн Європейської Співдружності.

15 серпня ужгородці опиняться на невидимій планеті(ФОТО, ВІДЕО, ПРОГРАМА)

Ужгородець Дмитро Павлов представить шоу "The Invisible Planet".

На ужгородській Регаті два козаки штовхали фекалію з російським прапором (ФОТО)

Ужгородська регата-2014 побила рекорди та шокувала глядачів.

У Закарпатті дитина випала з 5-го поверху, ведеться слідство

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ОДЛ міста Мукачева про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги з місця проживання було доставлено півторарічного хлопчика, який випав з вікна.

У Закарпатті працюватимуть котли на альтернативному паливі

В області погоджені об’єкти бюджетної сфери, де будуть встановлені котли на альтернативному паливі.

Напівсліпий учень найсильнішої людини на планеті у Берегові протягнув зубами “Жигулі”

27 липня об 11.00 у Берегівському краєзнавчому музеї Берегівщини влаштували справжнє екстрім-шоу з участі останнього учня найсильнішої людини на планеті Івана Фірцака-Кротона.

В Ужгороді реставрують школу за сприяння чеської Височіни

В Ужгороді продовжується ремонт школи №3 з поглибленим вивченням англійської мови.

Екс-Президент Чехії запропонував відділити Закарпаття від України?

Пишуть, ніби колишній президент Чехії Вацлав Клаус запропонував свої послуги як посередника у "неминучому" процесі розділу України, посилаючись на свій великий досвід, здобутий під час розділу Чехословаччини.

Топ-новина: У США пропонують надати Україні статус союзника НАТО і військову підтримку

До Конгресу США проект резолюції, що передбачає створення умов для забезпечення прямої військової підтримки та надання допомоги у сфері безпеки уряду України.

У Закарпатті вдалося досягти рівня 20% економії газу

Розпорядженням голови облдержадміністрації Валерія Лунченка в області утворено Антикризовий енергетичний штаб. Формується перелік обласних першочергових заходів зменшення споживання природного газу.

Доброго ранку, любі читачі! (ФОТО)

28 липня на календарі! Ви вже зробили ранкову гімнастику, прийняли контрастний душ, з’їли поживний сніданок? Тоді час кавувати, читати “Доброго ранку” на сайті РІО і планувати ділові й просто приємні справи на сьогодні. Бадьорості вам і натхнення! :)

Районний футбол. “Неветлен” не зміг підтвердити статус фаворита протистояння

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких складів. Команди встановили новий антирекорд результативності — 3 голи за поєдинок (при середньому в чемпіонаті — 3.94 за матч). Цим самим впав попередній антирекорд, встановлений у 4-му турі — 3.5 м'яча за гру.

Районний футбол. Черговий рекорд результативності від господарів

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед дорослих складів. Тур став найкращим для господарів із початку чемпіонату. Вони повторили абсолютний рекорд із набраних очок, встановлений у 3-му турі. Також встановлено новий рекорд результативності клубів, які грають у рідних стінах — 3.67 гола за поєдинок (при середній у сезоні — 2.31 за матч). Цим самим впав попередній рекорд, встановлений в 4-му турі — 2.5 м'яча за гру.

Районний футбол. «Дружба” залишила своїх нападників охороняти вербовецький стадіон

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких клубів вищої ліги. Встановлено новий антирекорд результативності – 3 голи за поєдинок (проти середнього в чемпіонаті – 4.6 за матч). До цього головним чином доклали свій «гольовий талант» гостьові клуби, які встановили свій антирекорд результативності – 0.5 гола за поєдинок (проти середньому в сезоні – 1.35 за матч), перевершивши антидосягнення з результативності виїзних команд 3-го туру – 1 гол за гру).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат