Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17900, 20

2000 чеченських бойовиків, які дислокуються неподалік Відня — загроза   Закарпаттю ?

Найближчим часом на Закарпатті планується диверсія з боку прорусинських та проросійських сил. Мова йде про знищення в області таких стратегічно важливих об’єктів, як тунелі на залізничних коліях, міжнародні газові та нафтпроводи, гідроелектростанції та автошляхи міжнародного сполучення та міжнародний аеропорт „Ужгород”. Про це повідомляє джерело у правоохоронних органах.

На Виноградівщині, рятуючи життя дівчині, потонув 23-річний хлопець

О 15:35 20 липня в оперативно-рятувальну службу Виноградівського району поступило повідомлення від мешканця с. Чепа, що в районі с. Пийтерфолво у річці Тиса потонув його односелець 1981 року народження.

Питання соціального забезпечення 775 переселенців на Закарпатті — на контролі


Станом на 21 липня на території Закарпатської області зареєстровано 775 громадян, які перемістилися з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операцій, з яких 554 – з Донецької та Луганської областей, 221 – з Автономної Республіки Крим.

У закарпатському лісі знайшли BMW Х6 (ФОТО)

Міліціонери затримали одного з трьох розбійників, які, погрожуючи пістолетом, викрали   BMW Х-6. Знайшли дорогу автівку неподалік міста – в лісі на Ужгородщині.

Закарпатка уже кілька років піклується про військових (ІСТОРІЯ+ФОТО)

Катерина Омельчак – ужгородка, яка практично весь свій вільний час, впродовж останніх років присвятила піклуванню та допомозі військовослужбовцям Збройних Сил України.

Ужгород косить траву (ФОТО)

В Ужгороді тривають покоси трави.

Чиновники позбавили закарпатських малюків-пільговиків відпочинку

Захист прав дітей на повноцінний відпочинок, оздоровлення, гармонійний розвиток та організоване дозвілля постійно перебуває в полі зору органів прокуратури області, повідомила начальник відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури Закарпатської області Олеся Бокоч.

У Закарпатті змагалися рибалки з обмеженими можливостями

16-17 липня на базі рибників в смт. Перечин пройшов Всеукраїнський фестиваль рибалок серед спортсменів-інвалідів усіх нозологій. Одинадцятий за рахунком, цей захід зібрав біля п’ятдесяти учасників не тільки з області, але й з інших західноукраїнських регіонів.

Українські військові закріпилися на нових позиціях в зоні АТО (КАРТА станом на 20 липня)

За минулу добу українським військовим вдалося закріпитися на нових позиціях в зоні АТО, незважаючи на те, що терористи 25 разів атакували їхні позиції.

На східному кордоні без змін: провокації, обстріли, активні бойові дії    

Підрозділи Держприкордонслужби   продовжують виконувати завдання з оборони державного кордону, утримання під своїм контролем пунктів пропуску через кордон в межах Луганської та Донецької областей і відбиття атак терористів.

Іван Шіц: Відомих новачкiв не буде — ставка на власних вихованців

Генеральний директор клубу Іван Шіц розповів, як буде укомплектована "Говерла" в новому сезоні.

Переправити через кордон понад 20 тисяч пачок сигарет   не вдалося

Протягом доби прикордонники Мукачівського загону запобігли кільком спробам незаконного переміщення через державний кордон значних партій тютюнових виробів.

В’ячеслав Грозний: Ми довго створювали бойовий колектив, але в підсумку дуже швидко все розгубили

Тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний заявив, що команда через важкі фінансові проблеми може не вийти на перший матч нового чемпіонату України.

Лунченко звернувся до прокурора   щодо законності використання земельних ділянок і споруд

Зокрема, мова йде про земельну ділянку площею 0,6 га по вул. Електрозаводська, 2, під спортивним комплексом. Ділянку у 2000 році рішенням міської ради було передано у постійне користування, а у 2007 році ділянка була викуплена.

Перший сміттєпереробний завод з’явиться на Берегівщині

У четвер, 17 липня, відбулося закладання капсули під будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів у с. Яноші та конференція з цього приводу. Участь у заході взяли заступник голови облдержадміністрації Михайло Рівіс, голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка та голова районної ради Олена Шедер, керівник ТОВ «Берегвертікал» Микола Якимець – генеральний підрядник будівництва, інші поважні гості

Ужгородські хлопці, які перебували в полоні, повернулися додому(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Зустріч із рідними відбулася на площі біля драмтеатру в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 18 липня. Зустрічайте новий день з новими силами до життя і намагайтеся зробити сьогодні якомога більше корисних справ. Допомагайте тим, хто поруч, щирість повертається сторицею. Нехай сьогодні буде якомога більше хороших новин. Миру вам, любові і гармонійного кавування!

Терористи збили пасажирський літак на Донбасі. 295 загиблих

Сьогодні поблизу українсько-російського кордону терористи збили пасажирський літак компанії “Malaysia Airlines”, який здійснював рейс Амстердам-Куала Лампур.

Військове протистояння на Сході станом на 17 липня (КАРТА)

Сьогодні близько 17-ї години терористи збили пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура. Загинули 280 людей і 15 членів екіпажу.

Футбол. Несподіванки в Королеві та Вербовці

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 4-го туру серед дорослих вищої ліги чемпіонату Виноградівського району. Тур був найкращим для виїзних клубів у основному етапі змагань – 1.5 очка за поєдинок (проти середнього показника в сезоні – 0.81 пункта за матч). Гості також встановили рекорд результативності – 1.5 гола за гру (проти середнього показника сезону – 1 гол за поєдинок). Такий позитив вбачаємо у тому, що на поля суперників вирушили фаворити змагань.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат