Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17860, 20

Закарпатські художники продають картини для допомоги солдатам

У понеділок, 4 серпня, з благодійної виставки-продажу пішла чергова робота закарпатської художниці Одарки Долгош.

Ужгородці креативно допомагають українській армії

Навчитися робити традиційну українську ляльку-мотанку та ще й допомогти цим українській армій – на площі Театральній проводять благодійні майстер-класи.

Закарпатські міліціянти «вполювали» гінеколога-хабарника

Лікар-гінеколог вимагав хабар у розмірі 4000 гривень від колишнього прикордонника за пологи його дружини.

Бронежилети і ліки звільнили від оподаткування

З 23 липня 2014 року набрали чинності внесені Законом України від 01.07.2014 р. № 1561-VII   «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту та лікарських засобів» зміни щодо звільнення від обкладення ПДВ засобів індивідуального захисту та лікарських засобів для потреб антитерористичної операції.

Прокуратура вбачає у рішенні Ужгородського міськвиконкому ознаки порушення закону

На виконання конституційної функції та покладених Законом України «Про прокуратуру» завдань прокуратурою міста постійно вживаються заходи представницького характеру для захисту інтересів громадян та держави.

Понад 6 мільйонів доларів вклали іноземні інвестори в Закарпаття

Упродовж перших трьох місяців 2014 року в економіку області іноземними інвесторами вкладено 6,4 мільйонів доларів США прямих іноземних інвестицій. Про це повідомили у Департаменті економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА.

Руководитель Правого сектора Закарпатья Александр Сачко: «Дайте оружие!»

Александр Сачко, руководитель Правого сектора Закарпатья, вернувшись в Ужгород сгорячего украинского Востока, рассказывает о фронтовых делах, военных буднях

Вчора в Берегові знову перекривали дорогу

Вчора, 4 серпня, жінки району «Чігосуг» (Чопівка) Берегова блокували тамтешній пішохідний перехід автодороги, що з’єднує Берегово та Мукачево, в знак протесту проти часткової мобілізації.

У Словаччині поліцейські застрелили закарпатця - провідника нелегалів

На территории Словакии, недалеко от украинско-словацкой границы, между селами Zboj и Novа Sedlica проводник нелегальных мигрантов не отреагировал на предупредительный выстрел полиции, и это стоило ему жизни...

Ужгород готується до грандіозного шоу-концерту "The Invisible Planet"

Шоу The Invisible Planet обещает в Ужгороде стать фантастическим

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 5 серпня, вівторок. Прокидайтеся з промінням ранкового сонця й отримуйте заряд позитиву на весь день. Додавайте до ароматної кави улюблені солодощі. Нехай сьогодні вам трапляються тільки цікаві й веселі співрозмовники. Смачного кавування і приємних бесід у хорошій компанії!

Війна на Сході станом на 4 липня (КАРТА)

Сьогодні українські військові увійшли в Ясинувату, розблокували шляхи на Дякове та Дмитрівку

Голова сільради на Ужгородщині вимагала 80 тисяч доларів хабаря

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили голову сільської ради одного з населених пунктів Ужгородщини, яка вимагала від місцевої мешканки гроші за сприяння у виділенні трьох земельних ділянок сільськогосподарського призначення (загальною площею 3,02 га) для ведення особистого господарства.

Де відпочивають українці влітку 2014 року?

Цього року охочих відпочивати в Криму з українців всього 4%, тоді як раніше їх було близько 25%.

Янукович у Суді ЄС доводить, що він — "легітимний". А тим часом "Азов" увійшов у Донецьк!

Колишній президент України Віктор Янукович, який переховується від правосуддя у Росії, вимагає у Суді ЄС визнати його усунення з посади незаконним і скасувати санкції ЄС проти нього.

Скільки коштує зібрати солдата до зони АТО

Цены средние. Безусловно, можно купить вещь дешевле, а тем более дороже. Не “по крутому”, но с вполне приемлемым качеством собрать бойца в армию обойдется около 18 тысяч гривен. Самое дорогое   – бронежилет и шлем.

На перший рейс "Київ-Рахів" розкупили всі квитки

Потяг №457/458 сполученням Київ-Рахів 3 серпня вирушив у перший рейс.

За безпідставне перекриття доріг закарпатцям загрожує кримінальна відповідальність

Усі акції повинні носити мирних характер. За заклики до сепаратизму – кримінальна відповідальність. Про це заявив голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Росія на межі розвалу -- про себе заявила нова КНР

Жителів Калінінградської області РФ кличуть на акції в підтримку більшої автономії регіону.

Закарпатські бібліотекарі переймали досвід у Польщі

З 28 липня по 1 серпня у рамках проекту «Громадські інформаційні центри у Вінницькiй, Закарпатськiй, Львівськiй та Рівненськiй областях – II етап» бібліотекарі Закарпаття переймали польський досвід з надання електронних послуг та функціонування е-урядування в кількох містах Польщі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат