Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17780, 20

Магазинові доведеться змінити фасад

Муніципальна поліція покарала власника магазину з продажу вікон.

Для покриття цифровим телебаченням 80% Закарпаття   потрібні   ще 16 передавачів


Шляхи подолання недостатнього покриття телерадіосигналами національних мовників, особливо у гірських населених пунктах Закарпаття, обговорили учасники наради під керівництвом в.о. голови ОДА Андрія Сербайла. Також йшлося про важливість доступу краян до вітчизняних телеканалів як складової інформаційної безпеки. 

Як закарпатці прожили середу у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews публікує короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі Facebook. Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не лише на медіа-платформах, а й реалізовується у конкретних діях.

Громадянин Румунії при перетині кордону приховав 38 телефонів “Nokia”


Учора на   українсько-румунському кордоні було вилучено 38 телефонів марки “Nokia” та автомобіль «Форд» 2001 року випуску.

Понад 30 закарпатців вже «продаються» для допомоги військовим

В області стартувала благодійна акція «Купи зустріч - допоможи закарпатським військовим». Вона є аналогічної до відомої благодійної ініціативи «Купи зустріч – подаруй дитині свято», яка вже чотири роки поспіль охоплює все Закарпаття.

15 серпня рятувальники здадуть кров для поранених у зоні АТО

У п’ятницю, 15 серпня, працівники Управління ДСНС України у   Закарпатській області проведуть акцію «Рятувальна кров для бійців АТО».

Головним архітектором Ужгорода став Петро Сарваш

В.о. міського голови Ужгорода Віктор Щадей призначив на посаду начальника управління архітектури та містобудування   архітектора Петра Сарваша.

Вчора ввечері на дорогу у Воловці впало 300 кубометрів землі

Повторний зсув ґрунту ліквідовують сьогодні.

«Електронні» пригоди закарпатця закінчилися на Чопській митниці Міндоходів

Закарпатець намагався ввести в Україну електронні інтегровані системи та електронні комплектуючі на суму понад 154 600 гривень, не подавши митному органу жодних документів. Це сталося сьогодні, 13 серпня, на митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів, куди, прямуючи з Угорщини, заїхав громадянин України.

Щонайменше 5 вулиць Ужгорода підтопленні через забруднену міську каналізацію

Вчора, 12 серпня, в Ужгороді, після двогодинних опадів, частина міста була підтоплена. Відтак, щонайменше п’ять вулиць у місті були заблоковані, і для автівок, і для пішоходів.

На Закарпатті готують освітні заклади до зими

Про підготовку навчальних закладів Закарпаття до роботи в осінньо-зимовий період нового 2014-2015 навчального року розповіла в.о.директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Ганна Сопкова.

Медведчук і Шуфрич посміялися над територіальною цілісністю України

Очевидно, в украинском политикуме формируется такое себе политическое меньшинство, отношение к которому в обществе – вполне сопоставимое с тем, как, например, в России относятся к меньшинствам сексуальным.

Чого тільки не возять через українсько-румунський кордон

Учора на українсько-румунському кордоні було вилучено 38 телефонів марки "Nokia" та автомобіль "Форд" 2001 року випуску.

Інформаційний Спротив: «Гуманітарна» провокація Росії йде за кращим серед гірших сценарієв

К глубокому сожалению, похоже, Украина не смогла сорвать дипломатическими усилиями провокацию Кремля по направлению «гуманитарной помощи» на Донбасс, который стал ареной конфликта усилиями и при активной поддержке самой России.

Закарпатка стала віце-чемпіонкою Європи з пауерліфтингу

У чеському місті Плзень пройшов   чемпіонат Європи з пауерліфтингу в жимі лежачи, в якому взяли участь спортсмени з понад   20-ти країн.  

В Ужгороді пройде парад вишиванок

У День Незалежності ужгородська молодь влаштує «Парад вишиванок».

Троянський конвой: перефарбовані Камази, водії-наводчики, експедитори-кулеметники, вантажники з ФСБ

Московский блогер и журналист Андрей Орлов уверен, что гуманитарный конвой до крайней степени милитаризирован и не предназначен для мирного населения. На фото: под тентами "гуманитарного конвоя" из России отчетливо видна боевая техника

На День незалежності в Ужгороді розгорнуть прапор і пройдуться у вишиванках (АНОНС)

У День Незалежності ужгородська молодь влаштує «Парад вишиванок».

У п'ятницю Ужгород опиниться на іншій планеті (ВІДЕО)

У п'ятницю, 15 серпня, о 21.00 в Ужгородському амфітеатрі відбудеться шоу-концерту The Invisible Planet.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат