Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17800, 20

Міндоходів: ліки для АТО — без ПДВ та мита

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді нагадують, що Президент України Петро Порошенко підписав закони про внесення змін до Митного та Податкового кодексів України

Міндоходів дає закарпатцям час до 15 серпня

Кінцевий термін сплати авансових внесків для підприємців на загальній системі оподаткування – 15 серпня.

На Сході загинуло понад півтисячі українськихї бійців (ІНФОГРАФІКА)

Це найбільш повний та актуальний на сьогодні список, який оновлюється в режимі реального часу.

«Закарпатгаз» відкрив антикризовий енергетичний штаб

Його створення пояснюють підготовкою до осінньо-зимового періоду й прагненням забезпечити функціонування газової сфери. Телефон шабу - "104".  

Через негоду у Воловці стався чималий зсув грунту

12 серпня, о 13:55 до служби порятунку «101» поступило повідомлення про перекриття руху на сільській дорозі в смт Воловець на вул. Шевченка.

На Закарпатті відкрили "гарячу лінію" для військових

Функціонує вона на базі Закарпатського обласного контактного центру за єдиним номером 0-800-501-484.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 13 серпня. Бадьоріться улюбленою ранковою кавою і не впускайте погані думки до своєї оселі. Насолоджуйтеся тим, що є навколо, додавайте до нього власну усмішку, й обов’язково отримаєте позитив у відповідь. Хорошого вам ранку й корисних справ у середу!

Балогівці і регіонали проти змін у Закон про вибори

Провести нові вибори до парламенту за відкритими партійними списками – над цим сьогодні, 12 серпня, спробувала попрацювати Верховна Рада України.

Футбол. Гру "Металіст" - "Говерла" перенесли

Матч 4-го туру за участі "Говерли" перенесли на більш пізній час.

Червоний хрест про російську гуманітарку: ми не розуміємо, що відбувається

Росія порушила домовленість із Червоним хрестом і відправила гуманітарний вантаж в Україну, не надавши попередньо список того, що знаходиться в вантажівках.

Закарпатський облвійськкомат замінували. На   місці працюють міліція й медики

Біля Закарпатського обласного військового комісаріату - повно правоохоронців та медики, дорога частково перекрита, авта не пропускають. Про таке Закарпаття онлайн повідомили очевидці.

З 18 серпня Ужгород повністю відключать від водопостачання (ГРАФІК)

6 серпня 2014 року КП “Водоканал м.Ужгорода” отримав повідомлення ПАТ “ЕК “Закарпаттяобленерго” про відключення з 18 серпня 2014 року усіх об’єктів підприємства від електропостачання згідно з графіком. У результаті таких дій усе місто буде залишатися не лише без води, але й не буде функціонувати каналізація, а громадяни не зможуть вирішити свої питання в адміністрації підприємства.

Що сьогодні закарпатці писали у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews від сьогодні публікуватиме короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі. Часто це не завершується лише розмовами у віртуалі, а трансформовується не лише на медіа-платформи, а й реалізовується у конкретних діях.

Чому не можливо мобілізувати ромів? Вони зайняті іншим.

Жодного закарпатського рома не мобілізували! Через те, що більшість з них без прописки, – повістки не надсилають.

КРОТОН: Кого хотів вбивати "Правий сектор" в Закарпатті?

Закарпатська патріотично-виховна організація "КРОТОН" розповсюдила заяву, у якій звинувачує бойовиків із "Правого сектора", які мали намір ввезти в область крупну партію зброї.

Закарпатські активісти пересварилися з Громадською радою при управлінні охорони здоров’я

Молодь підготувала лист у Міністерство охорони здоров’я України з проханням прокоментувати звільнення голови управління охорони здоров’я у Закарпатській області, а також перевірити Громадську раду на легітимність. Натомість голова Громадської ради пояснює подібні заяви “передвиборчою порою”. Від молодих осіб, які входять до ради, вона не чула жодної конструктивної пропозиції, а тільки намагання зірвати роботу ради.

Ситуація на українсько-російському кордоні, 12 серпня  

Обстановка на українсько-російській ділянці кордоні в межах Луганської та Донецької областей залишається складною. Прикордонники продовжують здійснювати виконання завдань з охорони та оборони державного кордону. Продовжуються артилерійські обстріли місць дислокації прикордонних підрозділів.

Перелік зброї, яку закарпатський Правий сектор віз у Закарпаття

Працівниками УБОЗ Львівщини сьогодні вночі затримано озброєне злочинне угруповання у кількості 6 осіб, мешканців Закарпатської області.

607 населених пунктів Закарпаття тепер можна знайти у довіднику Сергія Федаки

Сьогодні, 12 серпня, в Ужгородському прес-клубі відбулася презентація довідника "Населені пункти і райони Закарпаття: Історично-географічний довідник".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат