Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17720, 20

Кожен п’ятий маленький ужгородець має проблему з зором - у четвер вирішать, як допомогти малечі

У четвер, 21 серпня, о 14.00 в актовому залі ДНЗ №36 розпочнеться круглий стіл на тему: «Дошкільнятам з вадами зору потрібні тифлопедагоги!» за участі провідних офтальмологів, тифлопедагогів та громадськості.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 20 серпня. Прокидайтеся в доброму гуморі й плануйте свій день за ранковим кавуванням. Нехай вас надихають приємні дрібниці навколо, а внутрішні стимули сприяють вдалому вирішенню важливих справ. Заряджайте організм ароматною кавою і впевнено прямуйте до мети. Гарного дня!

Як минув вівторок закарпатців у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Сім’ї загиблих у зоні АТО мають право на житло від держави

Уряд виділив 23 617,36 тис. гривень на придбання житла сім’ям військовослужбовців, які загинули внаслідок проведення антитерористичної операції на сході України. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України №729-р від 13 серпня, оприлюднене на сайті уряду.

На фесті "Карпатський Вавилон" буде рекордний стіл страв, а кошти від заходу направлять військовим

23-24 серпня в Ужгороді пройде Перший міжнародний фестиваль національних культур «Карпатський Вавилон». Гостей розважатимуть костюмованою ходою й флеш-мобами, а також збиратимуть кошти для військових.

Україна спростувала заяву РФ про завезення до країни угорської військової техніки

Украина опровергла заявления России о переброске в страну венгерской военной техники. Об этом на брифинге заявил директор департамента информационной политики МИД Украины Евгений Перебийнис, передает корреспондент РБК-Украина.

На Закарпатті пройде чемпіонат України з мотокросу

З 23 по 24 серпня 2014 року в урочищі Термачув, с. Забрідь Великоберезнянського району відбудеться І етап чемпіонату України серед молоді, ХХХ традиційних міжобласних змагань з мотоциклетного кросу та Кубка МАЦЄД, присвячених Дню Незалежності України, серед якого будуть приймати участь кращі спортсмени України.

«Океан Ельзи» продовжує концертний тур за підтримки ТМ «Львівське»

Культовий український гурт «Океан Ельзи» знову вирушає у турне містами України на честь свого 20-річчя, а пиво «Львівське» вже традиційно дарує можливість шанувальникам доброї музики потрапити на один із концертів. Для цього потрібно взяти участь у новій промо-акції від ТМ «Львівське».  

Через закарпатські кордони не пропускають громадян Росії

117 особам не вдалося потрапити на територію України

В УжНУ вчитимуться по 6 днів на тиждень

Міністерство освіти і науки України рекомендує усім вишам ущільнити розклад занять у новому навчальному році, перейти на 6-денний робочий тиждень, а також збільшити тривалість зимових канікул до 4 тижнів. Йдеться про економію енергоресурсів у зимовий період.

Закарпаттяобленерго: завдяки Лунченку Ужгород без води не залишать

ПАТ «Закарпаттяобленерго» поки не відключатиме насосні та каналізаційно-очисні станції міста Ужгорода від електропостачання – таке рішення прийняте в результаті двосторонньої зустрічі керівництва ПАТ «Закарпаттяобленерго з керівництвом Закарпатської області. Про це повідомив в. о. генерального директора ПАТ «Закарпаттяобленерго» Артем Мартинюк.

Керівники закарпатського підприємства «накомп’ютеризували» понад 300 тис. гривень

Шляхом підписання фіктивних актів виконаних робіт. Кримінальне правопорушення в сфері розкрадання бюджетних коштів викрито співробітниками оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Олександр Ледида переконаний, що закарпатці в жодному разі не повинні лишатися без води

Депутат Закарпатської обласної ради Олександр Ледида прокоментував ситуацію, що виникла в місті щодо водопостачання.

Закарпатські воїни АТО одержать землю (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Уряд країни підтримав і взяв під особливу опіку ініціативу Державного агентства земельних ресурсів в Україні щодо забезпечення воїнів АТО земельними ділянками.

Нові подробиці із затриманням закарпатського Правого сектору з арсеналом зброї у Львові

Закарпатський Правий Сектор оприлюднив заяву, у якій, за визначенням самих членів організації, «розкрив нові подробиці» випадку із затриманням правосекторівців у Стрию 12 серпня.

Голова Виноградівської РДА йде на медогляд у військомат

Сьогодні, 19 серпня, голова районної державної адміністрації Віталій Любка отримав повістку з викликом до військкомату.

Закарпатці за 7 місяців одержали 77 тисяч послуг від Міндоходів

Закарпаття. 76,6 тисяч адміністративних послуг за 7 місяців 2014 року Суб’єкти господарювання та громадяни станом на 1 серпня 2014 року в територіальних органах Міндоходів у Закарпатській області отримали 76,6 тисяч адміністративних послуг.

В Ужгороді розкажуть, як пройде "Карпатський Вавилон" (АНОНС ФЕСТИВАЛЮ)

У вівторок, 19 серпня, о 14.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Карпатський Вавилон» уперше фестивалитиме в Ужгороді».

У Закарпатті шукають жінку, чиє немовля знайшли на смітнику

Працівниця берегівського місцевого сміттєзвалища під час сортування сміття помітила поліетиленовий чорний пакет з якого стирчала дитяча ніжка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат