Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17680, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 21 серпня. Обмірковуйте свої плани за горнятком улюбленої кави і не переймайтеся через дрібниці. Нехай приємний літній ранок додає гармонії у ваше прокидання й початок справ. Смачного вам кавування і бажаного успіху в четвер!

Ситуація в зоні АТО станом на 20 серпня (КАРТА)

Сили АТО продовжують брати участь в боях за звільнення Донецька, Луганська, Іловайська, Красного Луча, Шахтарська, Тореза, Сніжного, Зугреса, Горлівки, Станиці Луганської.

Міграційна служба депортувала із Закарпаття росіянина, азербайджанця і двох грузинів

Міграційники Закарпаття спільно зі співробітниками міліції та прикордонниками виявили в обалсті 14 нелегальних мігрантів. Із загальної кількості нелегалів 8 осіб було затримано у складі двох організованих груп.

Як закарпатці прожили середину робочого тижня у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

На що очікувати закарпатським студентам   від нової редакції Закону України «Про вищу освіту»?

Нині ведеться багато дискусій, що ж передбачає нова редакція Закону України «Про вищу освіту». Про зміни, що стосуються студентства, розповіла   директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Маріанна Кляп.

Андрій Сербайло провів прийом громадян Мукачівського району

У вівторок, 19 серпня, у приміщенні Мукачівської районної державної адміністрації перший заступник облдержадміністрації Андрій Сербайло провів особистий прийом громадян. Загалом, на прийом прийшли 22 особи.

В Україні вже садять тих, хто ухиляються віж мобілізації

Третя хвиля мобілізації триватиме в Україні до 9 вересня. Деякі військовозобов’язані не з’являються до військкоматів навіть тоді, коли на їхнє ім’я приходить повістка.

2507 першокурсників цього року має УжНУ

У найбільшому виші області завершилася вступна кампанія. Вона відбувалася у напруженій політичній і соціальній ситуації, спричиненій воєнними діями на Сході країни. Виш розпочинає новий навчальний рік з новими правилами і новими студентами.

Лунченко заспокоїв   громаду Іршавщини, обурену призначеннями у   лісгоспі

Мешканці Іршавського району, представники депутатського корпусу, керівництво районної ради зустрілися із головою Закарпатської облдержадміністрації Валерієм Лунченком у середу, 20 серпня.

ПАТ «Закарпаттяобленерго»: населення наразі не відключатимуть від електроенергії

Як уже повідомлялося, Кабінет Міністрів України ще минулого тижня затвердив постанову про порядок введення надзвичайного стану на електроенергетичному ринку країни (війна на Донбасі, низький видобуток вугілля, проблеми з його поставками до ТЕЦ через зруйновані шляхи тощо).

За підтримки обласної влади на Великоберезнянщині відбудеться І етап чемпіонату України з мотокросу

У середу, 20 серпня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбулася прес-конференція, на якій йшлося про чергові змагання з мотоциклетного кросу у краї, присвячених Дню Незалежності України за участі кращих спортсменів не лише з України, а й Словаччини, Чехії, Білорусії та Польщі.

В Ужгороді працює літній табір для дітей з   прийомних сімей та дитбудинків сімейного типу

Як поінформували в Закарпатському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з 18 по 22 серпня 2014 року у м. Ужгороді проводиться літній табір для підлітків із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Стритболісти УжНУ перемогли на змаганнях у Європі

Команда стритболістів БК «Ужгород» перемогла на турнірі в словацьких Міхаловцях. Минулого року збірна, яка на 80 % складається зі студентів, стала чемпіоном зі стритболу України. Цього року змагання відбувалися в три етапи. Спочатку грали в Болгарії – студенти віком від 16 до 18 років. Після другого відбірного турніру в Угорщині потрапили на фінальний турнір в Міхаловцях. Перший матч програли, зате далі тільки перемагали, зокрема у півфіналі здолали кошицьких стритболістів – 21:8, а в фінальному поєдинку обіграли господарів – 21:13!

«Дніпро» стартує в Лізі Європи

Сьогодні відбудуться два матчі раунду плей-оф Ліги Європи. В одному з них до Групового раунду спробує пробитися «Дніпро».

Депутатам-ЄЦівцям волонтери як та кістка поперек горла

Минулого тижня в містах Закарпаття проходив “Волонтерський фестиваль” метою якого був збір коштів для воїнів, котрі знаходяться в зоні АТО. Ініціатором акції була громадська активістка Тетяна Яблінська.

На Тячівщині запрацює заказник «Буштинський парк льодовикового періоду»

Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Закарпатської ОДА.

Що відбулося з рейтингом Путіна? «Эхо Москвы» опублікувало сенсаційні дані

Гиркин-Стрелков бросил вызов не только всем силовикам Украины, но и Путину, обогнав того в рейтинге политических симпатий россиян.

Вночі з вулиць Ужгорода вкрали 5 камер відеонагляду. Добре, що не вкрали сторожа

Вчера в Ужгородский ГО УМВД поступило сообщение от директора «Ужпарквидео» о том, что ночью, с 01.30 до 04.00, неизвестные лица похитили камеры наружного видеонаблюдения

Невдовзі Міндоходів менше перевірятиме ужгородський бізнес

Новації   справляння податку на додану вартість.

"Назло мамі відморожу собі вуха", — Нємцов про санкції Путіна проти РФ та його розумові здібності

По мнению оппозиционного политика РФ Бориса Немцова, санкции, которые ввел Владимир Путин против ЕС, в действительности ударят только по россиянам.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат