Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17700, 20

Три села Ужгородщини всім чим можуть допомагатимуть військовим

Волонтерська організація «Карпатська Бджола» створена в Ужгородському районі Закарпаття. Підтримати наших захисників стали охочі волонтери з сіл Коритняни, Невицького та Кам`яниці.

Львівський апеляційний суд – будівництво міні-ГЕС на Закарпатті є незаконним

Як повідомив активіст Володимир Феськов на своїй сторінці у Фейсбуці, рішення Закарпатського окружного адміністративного суду щодо будівництва 360 міні-ГЕС залишається в силі.

Держземагентство відхрещується від закарпатського чиновника

Держземагентство та Олександр Антал прокоментували інформацію, щодо висловлювань останнього на адресу Голови агентства Сергія Рудика в статті Закарпатський чиновник назвав голову Держземагентства тупаком.

Міліція: закарпатський голова села прямо у сільраді побив пенсіонера

Сільський голова Нижньої Апші побив пенсіонера прямо в сільраді.

Ужгородські “Три горби” втретє не отримали дозвіл на цілодобову роботу

Рішення “”Про погодження цілодобового режиму роботи” розглянули на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

Понад 300 прапорів буде в Ужгороді у переддень Незалежності

23 серпня в Україні відзначається день Державного Прапору. В переддень події закарпатські націоналісти планують прикрасити обласний центр українськими стягами.

В Ужгороді продовжують боротьбу з незаконними шлагбаумами

Рішення “Про демонтаж обмежувачів руху” було розглянуте на черговому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради 20 серпня.

Як відзначатимуть День Незалежності у Тячеві?

22 серпня, о 10-й годині, в рамках відзначення 23-ї річниці проголошення незалежності України на площі перед районним будинком культури у Тячеві відбудеться районне свято

Сьогодні на Рахівщині прощатимуться із загиблим військовим в зоні АТО

В середу, 20 серпня, о 14.00 год. Рахівщина ховатиме Василя Мартинюка, досвідченого військовослужбовця, який загинув як герой в зоні проведення АТО.

В Іршаві розпочався мітинг проти голови РДА Вячеслава Свічкаря

Анонсований напередодні мітинг під стінами Іршавської РДА розпочався о 9 годині. Серед учасників — депутати, громадські активісти, представники політичних сил, жителі району – учасники мирного зібрання.

На ужгородському фестивалі "Карпатський Вавилон" накриють найдовший у країні гостинний стіл

23-24 серпня в Ужгороді пройде Перший міжнародний фестиваль національних культур «Карпатський Вавилон».

Медведєв потай від Путіна зачитується блогом опозиціонера

Представники хакерського угруповання «Шалтай-Болтай» розповіли про те, що у російського прем’єр-міністра Дмитра Медведєва, крім офіційних акаунтів, є твіттер, який прем'єр-міністр РФ використовує без публічного розголосу

12 суконь ужгородської Свободки (ФОТО ОБРАЗІВ)

Ще вчора, 19 серпня ужгородська Свободка, яка мешкає на перилах пішохідного мосту у центрі Ужгорода, була вбрана у костюмчик пасічника. Бо ж учора був День пасічника. РІО відшукала фото різних образів Свободки на інформаційних ресурсах Закарпаття.

Ужгородців запрошують зустріти світанок Незалежності з молитвою

24 серпня о 6 ранку, на Ботанічній набережній біля філармонії, на загальну молитву священників усіх конфесій та виступ Заслуженого академічного закарпатського народного хору .

Солдата Глюка уже майже продано, на черзі – Павло Бедзір та Ліза Кремницька

Роботи класиків українського андеграунду поповнили колекцію картин, які продаються закарпатськими художниками та колекціонерами для допомоги нашим військовим.

Таємничий літак із Ужгорода уже полетів

19 серпня, близько 20 години таємничий літак, який із суботи, 16 серпня перебував в аеропорту Ужгорода, піднявся в небо. Свідками цього були десятки людей, у тому числі й закарпатські журналісти.

Закарпатцю у Чехії зламали хребет

Кілька днів тому у реанімацію обласної лікарні «швидкою» з КПП «Ужгород» доставили жителя Міжгірського району. Його жорстоко побили невідомі в чеському місті Яблонець-над – Нисоу.

На шпиль сталінської висотки у Москві вивесили прапор України (ДОПОВНЕНО)

Утром 20 августа неизвестные вывесили украинский флаг на шпиле сталинской высотки, расположенной на Котельнической набережной.

Сепаратист Балога продовжує чорну кампанію проти Ратушняка

Нещодавно політично-злочинний клан, очолюваний нардепом Балогою, який використовує Закарпаття як розмінну карту для вирішення своїх інтересів, прославився на всю Україну акціями по дестабілізації ситуації в краї.

1190 гривень платитимуть закарпатці штраф за спалювання трави (ФОТО, РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Закарпатська область: кожна третя пожежа виникає через загорання сухостою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат