Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17760, 20

У Закарпатті готують кадри з 10 нових робітничих професій

У Закарпатті проліцензовано 27 робітничих професій, з яких 10 – нових.

Митники забрали у німця понад тонну макаронів у Закарпатті

Понад 1000 кілограм макаронів німець «залишив» Чопській митниці Міндоходів. Причина інциденту – не зазначені в митній декларації та не заявлені при усному опитуванні продукти харчування.

В Ужгороді пройде фестиваль, де пропагуватимуть вуличні культуру й розваги (АНОНС)

Незабаром стартує «Карпатський Вавилон» — перший Міжнародний фестиваль національних культур, який проходитиме в Ужгороді 23-24 серпня.

В Ужгороді відкрилася виставка на тему кави (ФОТО)

Елегантна "кавова" виставка триває в Ужгороді.

Військові навчання у лісах   Закарпаття налякали місцевих жителів

Повідомлення про скупчення людей у камуфляжній формі у лісах неподалік м. Мукачевого надійшло до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції. На місце події виїхали правоохоронці.

В Ужгороді пройде футбольний турнір на честь екс-голкіпера "Динамо"

У четвер, 14 серпня, о 14.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція, присвячена Міжнародному дитячо-юнацькому турніру з футболу на честь екс-голкіпера «Динамо» (Київ) Андрія Гаваші.

Прибутки від "державних" лотерей йдуть спонсорам російської армії. В Ужгороді цього лайна повно

Зокрема, власник української лотереї "Патріот" росіянин Олег Бойко офіційно фінансує російську армію.

На Закарпатті народилося унікальне малятко: 4 ока, 2 носа, 2 підборіддя

Уникальный малыш родился у женщины из села Костылевка

У суботу в Ужгороді будуть поезія, електроніка і джаз (АФІША, ВІДЕО)

16 серпня, о 19.00, у “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір співаної поезії, електронної та джазової музики.

«Закарпаттяобленерго» залучила 30 млн грн кредиту у Фідо Банка

Энергопоставляющая компания «Закарпатьеоблэнерго» привлекла у входящего в группу крупных Фидо Банка (Киев) возобновляемую кредитную линию в размере 30 млн грн.

За міліціонера, який збив ужгородку на пішохідній Корзо, взялась прокуратура

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області Іван Бітлян: «Сьогодні, 13 серпня, враховуючи результати перевірки за заявою ужгородки, прокуратурою Закарпатської області до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 125 КК України – умисне легке тілесне ушкодження».

Закарпатський губернатор поїхав у зону АТО (фото)

В. Лунченко: "Сьогоднішній день провів з нашими хлопцями з 128 окремої гірсько-піхотної бригади".

6 годин на день Закарпаття буде без електрики (ДОПОВНЕНО)

В Україні через виникнення дефіциту палива та гідроресурсів виникла загроза порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності та її дефіциту.

Догаздувалися -- з понеділка в Ужгороді відключають воду (ГРАФІК)

«Закарпаттяобленерго»: після приведення тарифів до собівартості, практично всі комунальні підприємства Західної України, які займаються водопостачанням та водовідведенням, почали розраховуватися за енергоресурси. Винятком наразі є тільки Ужгород.

Сьогодні у православних церквах святять квіти й коробки маку

У четвер, 14 серпня, у православних християн розпочався Успенський піст. В цей же день православні святкують Перший Спас (він же Спас на воді, Медовий Спас, Маковія).

Пастка, або Троянський конвой Путіна: Чи спроможна дипломатія у цьому випадку (ДОПОВНЕНО)

Директор Інституту міжнародного лідерства Маккейна Курт Волкер вважає, що дипломатичного виходу з українсько-російського конфлікту на Сході України немає.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 14 серпня. Не варто перейматися тим, чого не можете змінити. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Готуйте улюблену ранкову каву у доброму гуморі, і нехай вам щастить сьогодні. Гарного четверга й бажаних співрозмовників до кави!

Аби відновити зруйонований Схід, треба спочатку змінити   законодавство

Для того щоб сотні тисяч біженців з Донбасу почали повертатися у звільнені міста і селища, необхідно відновити зруйновану інфраструктуру. Для прискорення цього процесу Олександр Вілкул вийшов з низкою ініціатив щодо зміни законодавства.

Ситуація на Сході станом на 13 серпня (КАРТА)

Сили АТО звузили кільце оточення навколо позицій терористів у Донецькій та Луганській областях. Продовжується операція з перекриття усіх видів постачання російським найманцям.

Поранений у перестрілці під СБУ міліціонер вже мав вирушати на Схід

Поранений працівник міліції розповідає про події того злощасного вечора, коли його підстрелили біля облуправління СБУ в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат