Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 17740, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 19 серпня. Вірте у себе і все задумане здійсниться в найкращий спосіб. Нехай ранкова кава додає бадьорості на початку дня, а близькі люди оточують увагою і турботою. Літнього, не надто спекотного вам сонця і вдалих справ сьогодні!

Що треба знати в час інформаційної війни (ПОРАДИ)

Ми живемо в період наймасштабнішої інформаційної війни, яку коли-небудь проводили проти України. Паралельно із поставками зброї сепаратистам на Схід, Росія інформаційно "заглушує" Україну у світі. Відверта брехня відображається не тільки на іміджеві країни, а й самопочутті кожного свідомого українця.

Як закарпатці почали свій тиждень у Facebook (ОГЛЯД)

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди краю у соціальній мережі.

Футбол. "Говерла" поступилася "Металісту" (Відео)

До поєдинку команди підходили в оптимальній формі. У "Говерлі" не було значних кадрових втрат, окрім Герасимюка та Надя. У "Металіста" пропускав гру Папа Гуйє, який, до слова, єдиний зумів розписатись у воротах нашої команди в останньому матчі. У стартовому складі у обох колективах вийшли новоспечені новачки: Кобін та Кузнєцов відповідно.

Адмінкорпус КП «Водоканал   м. Ужгорода» сьогодні відключили від електроенергії

Сьогодні, 18 серпня 2014 року, о 10 годині ранку працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго», як і попереджалось, відключили від електроенергії адміністративний корпус КП «Водоканал м. Ужгорода».

Закарпатська цивільна оборона   радить як правильно діяти в разі небезпеки

Реалії сьогодення вимагають від органів влади особливої уваги щодо питань створення умов для захисту населення у надзвичайних ситуаціях. Враховуючи події на Сході країни, можливі надзвичайні ситуації природного і техногенного характеру, чомусь все частіше згадується забуте слово «бомбосховище», де, за потреби, населення може переховуватися у місці перебування — на роботі чи навчанні, в місцях постійного проживання.

Паліїв «ПриватБанку» в Поляні затримали самі полянці

Підпали й пошкодження приміщень «ПриватБанку» в Україні нині стали ледь не звичним явищем, особливо на сході нашої держави. Але на Закарпатті, як то кажуть, найшла коса на камінь – трьох невідомих зловмисників, які минулого тижня в ніч із вівторка на середу в с. Поляна на Свалявщині розбили вітрину відділення цієї фінустанови, вкинули туди пляшку з запальною сумішшю й поспішили зникнути, за гарячими слідами впіймали …самі полянці.

Як Ужгород опинився на невидимій планеті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В ужгородському амфітеатрі відбувся феєричний шоу-концерт "The Invisible planet" ("Невидима планета").

Порошенкові доведеться дізнатися, чи погодиться народ на поразку

Ожесточение нарастает. Каждый новый день войны страшнее предыдущего. Обе стороны повсеместно используют тяжелое вооружение – танки, гаубицы, реактивные системы залпового огня.

Ужгородки стали чемпіонами крупного турніру з петанку в Харкові

У суботу-неділю в Харкові проходив крупний турнір з петанку Sloboda-Cup, у якому перемогу здобула команда з Ужгорода у складі Олександри Шевченко та Людмили Федоришиної.

Районний футбол. «Фенікс» пронісся над Великими Берегами

Пропонуємо вашій увазі огляди-аналізи 11-го туру чемпіонатів Берегівського району серед основних та юнацьких складів.

Генеральний консул Угорщини у Берегові Іштван Тот завершує свою каденцію на Закарпатті

Сьогодні, 18 серпня   перший заступник голови облради Василь Брензович провів зустріч з Генеральним консулом Угорщини у Берегові Іштваном Тотом з нагоди його завершення каденції на Закарпатті. У зустрічі взяли   участь   керуючий справами виконавчого апарату облради Михайло Попович та його заступник - Іван Бібен.

Районний футбол. «Зірка» потрапила в затемнення «Фанчикова»

Пропонуємо вашій увазі огляди-аналізи 7-го туру чемпіонатів Виноградівського району серед дорослих та юнацьких складів.

Ратушняк звинуватив закарпатський Правий сектор у служінні Балогам

Закарпатський політик та екс-мер Ужгорода   Сергій Ратушняк звернувся з відкритим листом до лілера «Правого сектору» Дмитра Яроша. Далі пряма мова:

Червоний Хрест Словаччини допомагатиме закарпатським біженцям зі Сходу

Товариство Червоного Хреста, що в Пряшеві, ініціювало підписання договору із   Закарпатською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України. Йдеться про допомогу біженцям із Сходу.

Ще один закарпатець загинув на Донбасі

У зоні АТО загинув ще один солдат із Закарпаття. Як повідомляється, хлопець з Берегова, йому було 23 роки, служив контрактником.

Фотографи знімають ужгородців, а гроші за світлини йдуть армії (ФОТО)

В Ужгороді можна допомогти армії, зробивши фото. Йдеться про нову благодійну акцію, котра стартувала у суботу, 16 серпня.

На Закарпатті правоохоронці затримали озброєних злочинців (ФОТО)

Днями працівники Тячівського РВ УМВС отримали оперативну інформацію про те, що троє невідомих осіб в салоні автомобіля марки «Хонда» перевозять вогнепальну зброю.

Яку компенсацію отимають закарпатці при підвищенні комунальних тарифів (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

При підвищенні тарифів на комунальні послуги, закарпатці зможуть отримати державні субсидії та компенсації
Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Віктор Лукеча.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат