Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-18') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

Руслан Марич із ужгородського спортклубу «Проспект» став чемпіоном України з хортингу

15—16 листопада в Кіровограді відбувся Чемпіонат України з хортингу. Змагалися юнаки віком 16—17 років та 18—21 рік. Закарпатську область представляли 10 спортсменів. У різних категоріях наші бійці здобули 5 золотих та одну срібну нагороду. Ужгород у закарпатській делегації представляв Руслан Марич, вихованець тренерів Михайла Куцкіра та Геннадія Панічковського.

Футбол, ЛЧЗ. Кубок чемпіонів Закарпаття залишився на Берегівщині  

Минулого тижня на стадіоні в Пістрялові завершилась Ліга чемпіонів Закарпаття.

У Закарпатті пройдуть змагання з танцювальногт спорту

У неділю, 1 грудня, відбудуться всеукраїнські традиційні змагання з танцювального спорту «Кубок Перечина-2013». У змаганнях візьмуть участь понад 200 учасників.

Футбол, УПЛ. "Говерла" - "Таврія": останній матч року (Анонс)

З п"ятниці по вівторок відбудуться матчі 18-го туру, останнього в році. У середу відбудеться догравання другого тайму матчу "Дніпро" — "Металіст".

Футбол, Ліга Європи. Останній шанс для «Чорноморця» і прогулянка для «Дніпра»

Сьогодні ввечері відбудуться матчі 5-го туру в Лізі Європи, в яких зіграють три українські клуби.

Футбол, ЛЧ. Битва за плей-оф для «гірників» і остання надія іспанців

Сьогодні в 21.45 починається матч групового турніру Ліги Чемпіонів між донецьким «Шахтарем» та іспанським «Реал Сосьєдадом». Український клуб ще бореться за плей-оф Ліги чемпіонів, іспанський за плей-оф Ліги Європи.

Фехтування. Кристина Рапинець друга на XX турнірі пам'яті В. Андрієвського

Переможницею XX ювілейного турніру з фехтування на рапірах пам'яті заслуженого тренера СРСР В. Андрієвського, що пройшов у Львові, стала миколаївська спортсменка Анастасія Московська.

Фехтування. Анатолій Герей виграв Кубок Осло

Анатолій Герей став володарем Кубка Осло з фехтування на шпагах, який розігрувався 23 листопада в Норвегії.

Гандбол. Після першого туру обласного чемпіонату лідирує Берегово

24 листопада, в приміщені спортивного залу Перечинської загально-освітньої школи пройшов I-й тур Закарпатської ліги з гандболу серед чоловічих команд.

Футбол. Переможець ЛЧЗ ФК «В. Бийгань»

Закінчився черговий розіграш Ліги чемпіонів Закарпаття.

Футбол, УПЛ. Лідери виграють, інші грають у нічию (Відео)

В 17-му турі п’ятірка лідерів дружно перемогла своїх суперників. «Металіст», поки що будемо рахувати, здобув технічну перемогу над «Арсеналом». Перемоги були легкими, окрім матчу в Полтаві, де «Чорноморець» здобув чергову трудову звитягу з мінімальним рахунком, чим підтвердив статус незабивної команди.

Футбол, Ліга чемпіонів Закарпаття. У фіналі клуби Перечинщини і Берегівщини

В четвер, 21 листопада, в Пістрялові відбулися й півфінали Ліги чемпіонів, за їхніми результатами у фіналі зіграють «В. Бийгань» та «Явір». Фінальний поєдинок також відбудеться на пістрялівському «Метеорі» і пройде у неділю. Початок о 13.30.

Футбол, УПЛ. З новими силами на «Динамо»

У п’ятницю відновилися матчі в українській Прем’єр-лізі. «Говерла» грає на виїзді з «Динамо». Нагадаємо, що матч першого кола закінчився мінімальною перемогою київського клубу 2:1. Загалом команди зіграли між собою 13 матчів: +12=0–1. На матч дискваліфікований Сергій Люлька. 17-й тур стане передостаннім у 2013 році.

У суботу ужгородців навчать бойовому мистецтву та покажуть фаєр-шоу

У суботу, 23 листопада, у СК "Юність" відбудеться захід, що буде цікавим для всіх, хто хоче бути здоровим та активним, та хоче дізнатися більше про можливості, які для цього існують.

Єдиноборства. Ужгородець виступив на Чемпіонаті світу з таеквон-до і Кубку України

23—27 жовтня 2013 року в іспанському Бенідормі пройшов Чемпіонат світу з таеквон-до серед юніорів та дорослих, організований Міжнародною федерацією таеквон-до. У змаганнях прийняли участь 1044 спортсменів з 58-ми країн світу. Нашу країну на цих заходах представляли 10 таеквондистів Всеукраїнського союзу таеквон-до. Серед яких був ужгородець Владислав Королович, який представляв Україну у ваговій категорії до 57 кг.

Вже визначено перелік учасників Чемпіонату Світу - 2014

19 листопада визначилися практично всі учасники Чемпіонату світу з футболу. Хоча, питання стосовно Мексики і Уругваю фахівцям не здається актуальним, так як ці американські країни перемогли в перших стикових матчах з рахунками 5:1 і 5:0 відповідно.

24 листопада "Говерла" гратиме з "Динамо"

Футбольний клуб «Говерла» знову змагатиметься з київським «Динамо». Матч відбудеться у неділю, 24 листопада, о 17.00.

В ужгородському «Нео» визначать кращого більярдиста серед людей із обмеженими фізичними   можливостям

Нещодавно гостями прес-центру «Нове Закарпаття» були голова Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець та заступник голови комісії з питань захисту прав ветеранів, інвалідів, чорнобильців та малозахищених верств населення Громадської ради при Закарпатській ОДА Віктор Шатров. На зустрічі з журналістами йшлося про відкритий турнір нашого краю з більярду серед інвалідів-опорників, який відбудеться в Ужгороді 21 листопада та багато інших проблемних питань.

Футбол, ЧС-2014. Вперше пройти плей-оф

Ще рік тому, коли наша безпритульна команда не змогла обіграти Молдову і програла на своєму полі Чорногорії, ніхто навіть подумати не міг, що Україна не лише вийде в плей-оф ЧС-2014. До того ж ми останнього мали можливість посісти перше місце в групі, але і в першому матчі обіграє грізну Францію.

Гандбол. "Карпати" вибувають з боротьби за Кубок ЄГФ (Рахунки)

"Карпати" програли у матчі-відповідь 3-го раунду Кубку ЄГФ — 34:27. Перший матч також закінчився перемогою данського клубу — 22:17.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат