Районний футбол. «Дружба” залишила своїх нападників охороняти вербовецький стадіон

25.07.2014 16:53 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру чемпіонату Виноградівського району серед юнацьких клубів вищої ліги. Встановлено новий антирекорд результативності – 3 голи за поєдинок (проти середнього в чемпіонаті – 4.6 за матч). До цього головним чином доклали свій «гольовий талант» гостьові клуби, які встановили свій антирекорд результативності – 0.5 гола за поєдинок (проти середньому в сезоні – 1.35 за матч), перевершивши антидосягнення з результативності виїзних команд 3-го туру – 1 гол за гру).

Головною причиною всього вищенаведеного вважаємо «Дружбу», яка мала вигравати з різницею в 1-2 голи, та не змогла викласти суттєвих аргументів в атаці та вперше в сезоні пішла з поля без забитих голів. «Дротинці» нарешті оговтались від стартової кризи і припинили свою чотириматчеву серію поразок.

Дуже прогнозовано, аж до різниці голів, завершилась решта поєдинків юнацької ліги. Перемога «Фанчикова» збільшила серію їх перемог із різицею в 2 голи і більше до трьох поспіль. По разу відзначились Артем Штодлер, Богдан Хомуляк та Себастьян Рогаль.

Вруге поспіль у рідних стінах виграла «Зірка». Ложкою меду в бочці дьогтю для клубу з Королева стало те, що залізничники вперше в сезоні забили гол на чужому полі.

Серія розгромних звитяг «Болажа» досягла трьох поспіль. Для «Чепи», яка зазнала дюбютної виїзної поразки в цьому чемпіонаті, приємним стало тільки те, що клуб 4-й тур поспіль не залишає поле без забитого мяча.

У поточній таблиціи відбулось чимало змін. На одну сходинку піднялись «Зірка», яка зробила перше входження до першої пятірки, та «Дротинці», які після трьох тижнів сну, нарешті залишили останнє місце. Пів-кроку наверх зробила «Дружба», яка одноосібно зайняла третє місце.

Натомість, на одну позицію опустились «Чепа», яка здійснила дебютний виліт із пятірки кращих, та «Локомотив», який вперше опинився так низько. Півкроку донизу зробила «Тиса», яка раніше ділила 3-4 місце з вербовецькою молоддю, а після 5-го туру реалізувала дебютне випадіння з призової трійки.

Результати 5-го туру: «Дротинці» – «Дружба» Вербовець – 0:0, «Фанчиково» – «Тиса» Чорнотисово – 3:0, «Зірка» Онок – «Локомотив» Королево – 3:1, «Болаж» Вилок – «Чепа» – 4:1.

Турнірне становище після 5-го туру: «Болаж» – 15 очок (різниця голів – 25:4), «Фанчиково» – 12 (24:4), «Дружба» – 10 (10:7), «Тиса» Ч. – 9 (10:10), «Зірка» – 6 (10:20), «Чепа» – 4 (7:11), «Дротинці» – 0 (3:15), «Локомотив» – 1 (3:21).

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат