Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

ФК "Говерла": З новачами на «Металург» (Анонс)

У неділю «Говерла» в рамках 9-го туру зустрічається в Донецьку з місцевим «Металургом».

Футбол, ЧЗ. «Метеор» громить «Петрово»

8 вересня відбулися чергові тури обласного чемпіонату. Лідер Вищої ліги «Метеор» впевнено переміг дискваліфікований з Аматорського кубка ФК «Петрово». Отже, семиочкова перевага від найближчого переслідувача збереглася. Через зняття з чемпіонатів воловецьких «Карпат» і «В. Бичкова» їхнім суперникам зараховані технічні перемоги (3:0).

Футбол, ЧС-2014. Україна — Англія (Анонс)

Ще перед березневими матчами з Польщею і Молдовою дивитися в турнірну таблицю групи «Н» не було бажання. Збірна України займала «почесне» передостаннє місце і наші перспективи виглядали, м’яко кажучи, туманними. Але спокій і професіоналізм Михайла Фоменка разом з майстерністю футболістів забезпечили українській команді чотири перемоги поспіль і чудові шанси на участь в бразильському фіналі.

«Говерла» підписала 32-річного румунського нападника

Про це у Твіттері повідомив Олександр Шуфрич.

Мукачівські ветерани зіграли баскетбол у Польщі

ротягом трьох днів в польському місті Торунь проходив 4-й   відкритий міжнародний турнір з баскетболу серед ветеранських команд. В турнірі прийняло участь 12 чоловічих та жіночих команд із Латвії, Литви,Словаччини, Польщі та України.У своїй підгрупі   мукачівська чоловіча команда "Карпатські медведі" міського клубу ветеранів "Імпульс" зайняла   1-е місце, перегравши   команди з Риги з рахунком 34:29,польську команду з міста Кошалін - 48:30, а потім на останніх секундах заключного періоду вирвала перемогу у баскетболістів з міста Познань з рахунком 41:40.

Футбол: Україна – Англія. Прогнози

(мовою оригіналу) В Украине после крупной победы над Сан-Марино царит эйфория, но от нее «сине-желтым» надо поскорее избавиться

ЧЗ, Перша ліга. «Верховина» вперше програла на рідній арені

У неділю 1 вересня відбулись матчі 14 туру серед команд першої ліги. В шести поєдинках господарі здобули чотири перемоги і двічі програли. Одна з перемог гостьових клубів носила технічний характер. Тур вийшов другий за результативністю в сезоні – в п’яти реальних матчах забито 23 голи (4.6 за гру, при середній результативності за чотирнадцять турів – 3.17). На один гол більше було забито тільки в 12 турі.

Чемпіонат Закарпаття. «Метеор» з тріском здолав виноградівський бар’єр

Саме так сталось на виноградівському стадіоні “Юність”, де на високому ігровому та емоційному рівні пройшов центральний матч 11 туру. Навіть більше. Пристрасті на стадіоні «Юність» не вгамовувались після його завершення. Однак про все по порядку.

Дзюдо. «Іршавці» їдуть підкорювати луцький борцівський килим

Починаючи з 11 вересня іршавські борці позмагаються за нагороди чемпіонату України з дзюдо серед юнаків та дівчат 1997 та 1999 року народження в місті Луцьк.

Футбол, ЧС-2014. Україна — Сан-Марино (АНОНС)

Боротьба за путівку на Чемпіонат світу в Бразилії виходить на фінішну пряму. Весняно-літній спурт збірної України до межі заплутав ситуацію в групі «Н». Якщо перед початком турніру беззаперечним фаворитом вважалася Англія, потім на перший план висунулася міцна Чорногорія, то тепер потенційним лідером є якраз жовто-синя дружина.

ЄВРОБАСКЕТ-2013. Україна почала з перемог

В середу чоловіча збірна України стартувала на Чемпіонаті Європи по баскетболу з перемоги над Бельгією. За три секунди до закінчення матчу американський українець Юджин Джетер закинув двохочковий м’яч і при цьому заробив право на штрафний кидок, який успішно реалізував — 58:57. Вже у наступному матчі команда перемогла і збірну Ізраїлю — 74:67.

Єлизавета Бан друга у світовому пауерліфтингу

Як ми вже повідомляли, у кінці травня цього року студентка факультету здоров’я людини УжНУ Єлизавета Бан на чемпіонаті світу з пауерліфтингу в жимі лежачи посіла перше місце серед юніорок у ваговій категорії до 47 кг.

Футбол. В Кубку України «Говерла» зіграє з «Арсеналом»

Сьогодні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Кубка України.

В Ужгороді пройде "Кубок Дружби - 2013"

У середу, 4 вересня, відбудеться брифінг стосовно «Кубку Дружби – 2013» з нагоди 50-річчя   спортивного орієнтування в СРСР та Україні, який наприкінці вересня пройде в Ужгороді.

Футбол, ЧЗ. Арбітри скандального матчу "Севлюш" — "Метеор" судили упереджено? (ВІДЕО)

Футбольний поєдинок між ФК Севлюш та ФК Метеор, що відбувся 1 вересня у Виноградові, завершився скандалом. Уже з перших хвилин гри головний арбітр матчу Василь Качур викликав шквал невдоволення як серед спортсменів, так і серед вболівальників. За їх твердженням, суддівство було явно заангажованим, - пише інтернет-видання "Голос Карпат".

Футбол. "Говерла" - "Ворскла" - 1:2 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Фоторепортаж з матчу 8-го туру "Говерла" - "Ворскла", що відбувся у суботу. Фотограф Янош Немеш.

Футбол, ЧЗ. Матч 11-го туру «Севлюш» — «Метеор» закінчився побиттям арбітрів

Один з центральних недільних матчів завершився нападом уболівальників на суддівську бригаду.

Шахи. Володар Кубка Закарпаття Сергій Овсієвич

Відбувся фінал відкритого "Кубка Закарпаття - 2013"

Футбол, ПЛ. «Говерла» поступається «Ворсклі»

Уже в першому таймі ужгородці програвали 0:2. У другому таймі один гол за свою команду забив новачок «Говерли» Іканде.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат