Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Футбол, ЛЧЗ. Після двох турів визначилися два півфіналісти.

Відбулися перші два тури Кубка «Ліги Чемпіонів» Закарпаття. За їх підсумками місце у півфіналі забезпечили собі команди з Берегівщини «В. Бийгань» та «Фенікс». Останній пройшов завдяки зняттю з турніру «Доробратова».

У Закарпатті пройде чемпіонат з більярду серед людей з обмеженими можливостями

Про чемпіонат з більярду серед інвалідів розкажуть у прес-центрі «Нове Закарпаття».

ФОТОРЕПОРТАЖ з гри Говерла:Шахтар

Говерла не встояла перед Шахтарем в Ужгороді 0:2.

Гандбол, Кубок ЕГФ. "Карпати" - "Копенгаген" (Анонс)

В суботу в рамках 3-го раунду (1/32 фіналу) Кубка ЄГФ «Карпати» приймають ГК «Копенгаген» із Данії.

Футбол, УПЛ, 16-й тур. "Говерла" - "Шахтар" (Анонс)

В першому матчі другого кола «Говерла» приймає «Шахтар». Початок о 18.30. Ціни на квитки незмінні. Західна трибуна — 40 грн., східна — 30, північна та південна трибуни — 10. Нагадаємо, що в першому турі переміг «Шахтар» — 2:0. Загальна статистика зустрічей в УПЛ та КУ виглядає так: +0=2–14. Голи: 7:41.

Футбол. Важливі матчі у Лізі Європи

Три українські клуби сьогодні зіграють в четвертому турі Групового етапу.

Футбол, ЛЧ. "Шахтар" - "Баєр" (Анонс)

Поєдинок у Леверкузені в минулому турі Ліги чемпіонів став справжнім провалом для «Шахтаря». 0:4 від «Баєра» ніхто не очікував. І хоч Мірча Луческу після матчу звично кивав у бік судді, «гірників» розгромив не він. У той день і «Шахтар» був набагато слабшим, а «Байєру» на своєму полі вдавалося практично все.

Футбол, ЧС-2014. Фоменко оголосив увесь список

Головний тренер національної команди України оголосив список із 25 гравців, викликаних для підготовки та участі у матчах стадії «плей-офф» до ЧС-2014 проти збірної Франції, що відбудуться 15 і 19 листопада.

5 тисяч глядачів спостерігали мотокрос у Закарпатті (ФОТО)

Майже 100 мотокросерів із Європи та України змагалися за Кубок губернатора Закарпаття.

Футбол. "Говерла" — "Севастополь" — 1:2 (Фоторепортаж)

В суботу "Говерла" програла "Севастополю". Матч проходив на стадіоні "Авангард" в Ужгороді.

Футбол, УПЛ. Багаті теж плачуть (ВІДЕО)

У 15-му усі команди першої п’ятірки грали на виїзді і всі втратили очки. "Говерла" приймала "Севастополь" і програла — 1:2. Тур став останнім у колі.

Футбол. В суботу ФК «Говерла» приймає «Севастополь»

Поєдинок пройде на стадіоні «Аванград», початок о 13.30. Історія зустрічей цих команд налічує чотири поєдинки в Першій лізі, в яких перемагали господарі поля: +2=0–2. Дискваліфікований на матч Денис Причиненко («Севастополь»).

"Карпати" перемогли "ПУ-ДПС-БВУФК".

Сьогодні, 1 листопада відбулась перша гра другого туру чемпіонату України з гандболу, де команда Бориса Петровського змагалась з гандболістками Олександра Гурського в спортивному залі Броварів.

У Перечині відбувся відкритий Кубок Закарпаття з пауерліфтингу (Фото)

Понад 50 спортсменів з шести регіонів Закарпаття та представник Словаччини взяли участь у змаганнях за Кубок області з пауерліфтингу (силове триборство), що пройшли на сцені Перечинського районного будинку культури.

За кубок з мотоциклетного кросу позмагаються 150 спортсменів

2 та 3 листопада на базі спортивного клубу «Берегвідейк» у селі Великі Береги (Берегівський район) пройде командний кубок центральноєвропейських держав з мотоциклетного кросу.

Футбол, Кубок України. Хто зіграє в чвертьфіналі?

Сьогодні й завтра відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка. До цієї стадії пройшли 9 команд Прем’єр-ліги, 4 команди Першої ліги і 3 команди Другої ліги. Поєдинок за участю київського «Арсеналу» не відбудеться — тернопільська «Нива» автоматично проходить до чвертьфіналу. Нагадаємо, що ужгородська «Говерла» вибула з турніру в попередньому турі, програвши в Ужгороді «Арсеналу».

Футбол, ЧЗ, Перша ліга: відбувся останній тур

Завершився Чемпіонат Закарпаття у Першій лізі. Чемпіоном турніру ще в минулому турі став ФК «Вільхівці». В останньому турі визначилися срібні та бронзові призери, якими стали ясінянська «Говерла» та «Старт».

Футбол, УПЛ. Тяжкий 14-й тур (ВІДЕО)

В 14-му турі, який відбувся цими вихідними лише «Шахтар» переграв свого суперника «Зорю» в спокійній манері. Іншим сильним Чемпіонату цього довелося несолодко. «Карпати» ледь не відігралися в Харкові, «Ворскла» і зовсім врятувалася з 0:2 в Дніпропетровську, «Динамо» догравало матч у десятьох і все ж перемогло «Іллічівець», реалізувавши пенальті. «Чорноморець» здобув тяжку вольову перемогу в себе дома над «Говерлою». В інших матчах також було не легко. «Арсенал» не виїхав на матч у Сімферополь, також не зіграє наступний у Кубку з «Нивою». Схоже одна з двох нікому не потрібних команд УПЛ зникне.

Чемпіонат Іршавського району. Доля золота вирішиться в Заріччі та Доробратові

Відбулись матчі 23 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. Господарі були досить гостинними двічі виграли і двічі сенсаційно постпились. Ще одна гра завершилась несподіваною нульовою нічиєю. Загалом забито

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат