Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-07') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Чемпіонат Закарпаття. «Вільхівці» у наступному турі можуть повторити більшість досягнень «Метеора»

Що так вони можуть зробити (хоча зробити їм це буде набагато складніше), стало зрозуміло у неділю 20 жовтня, коли відбулись матчі 21 туру чемпіонату Закарпаття серед клубів першої ліги.

Футбол, УПЛ. "Чорноморець" — "Говерла", прев’ю

У п’ятницю розпочиинається 14-й передостанній тур у першому колі. "Говерла" в ньому грає на виїзді в Одесі. Дискваліфікованих на матч немає.

Футбол.   Український вечір в Лізі Європи

Сьогодні відразу три українські клуби зіграють в Лізі Європи.

Футбол, ЛЧ. "Шахтар" спустили на землю (ВІДЕО)

Донецький "Шахтар" зазнав нищівної поразки від "Баєра" на "БайАрені". Після непоганого стару в турнірі з перемоги над "Сосьєдадом" і нічиєї з "МЮ", від "аптекарів" команда Луческу отримала по повній програмі. Першу частину дилогії, яка з турнірної точки зору є вирішальною в боротьбі за місце в плей-оф, гірники провалили.

Матч Україна – Франція пройде на НСК Олімпійський

Матч раунду плей-офф Кубку Світу ФІФА 2014 року між збірними України та Франції, як і повідомляв вчора UA-Футбол, пройде на НСК "Олімпійський" у Києві.

З «Говерли» можуть зняти три очки

У п’ятницю для київського «Арсенал» настане Час Ч.

У Падіюні проведуть міжнародний фестиваль з кіокушинкай карате

У суботу, 26 жовтня, стартує Міжнародний турнір та відкритий чемпіонат Закарпатської області з кіокушинкай карате серед дітей, юнаків та дівчат.

Футбол, ЛЧ. "Баєр" — "Леверкузен". Анонс

Сьогодні відбудеться друга частина матчів третього туру Ліги чемпіонів.

Мотоспорт. Закарпатські мотоциклісти перемогли на Кубку України з мотокросу

Змагання проходили цими вихідними, 19 та 20 жовтня, у Києві. Позмагатися за звання кращих приїхало близько 120 спортсменів із усієї країни. Серед них – і 17 мотоциклістів із Закарпаття.

Футбол, ЧС-2014. У плей-оф Україна зіграє з Францією...

Відбулося жеребкування плей-оф євровідбору до ЧС-1014.

Футбол. Завершився черговий Чемпіонат Закарпаття у Вищій лізі

Відбувся заключний тур у Вищій лізі та 21-й тур у Першій лізі.

Відкритий чемпіонат Закарпаття з бодібілдингу та фітнесу. Фоторепортаж

В суботу у Падіюні відбувся чемпіонат Закарпатської області з бодібілдингу й фітнесу. У змаганнях з бодібілдингу в категорії до 75 кілограм переміг Золтан Росташ (Виноградів), у категорії понад 75 кг - Юрій Седишин (Львів). У змаганнях з фітнес-бікіні в категорії до 163 см перемогла Інна Орос (Ужгород), в категорії понад 163 см — Беатріса Лазорко (Ужгород). З показовою програмою на турнірі виступив чемпіон Всесвітніх ігор ужгородець Бейла Балог.

На новій тренувальній базі вихованці спортивних шкіл області займатимуться безкоштовно

В Ужгороді презентували 8 реконструйованих тенісних кортів та 2 спортивні майданчики. Усе це, разом з трибунами для вболівальників, місцями для тренерів та сучасними роздягальнями, утворює таку собі тренувальну базу під відкритим небом. А разом з СК «Юність», частиною якого, власне, і є спортивне містечко, - цілісний надсучасний спортивний комплекс для тренувань та дозвілля ужгородців.

На Рахівщині відкрито вже 5-й спортмайданчик

Цього разу новеньке міні-поле зі штучним покриттям отримали учні Чорнотисянської загальноосвітньої школи. Привітав дітей та педагогів з цією подією керівник краю Олександр Ледида.

Олександр Вілкул: «Україна офіційно розпочинає першу в історії олімпійську кампанію»

Цього тижня на засіданні Ради регіонів було одностайно підтримано ініціативу президента сформувати заявку на проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Футбол, УПЛ. "Волинь" — "Говерла". Превірка рівним суперником

У п’ятницю відновляться змагання у ПЛ. Цього дня з’ясовуватимуть стосунки представники західноукраїнського футболу «Волинь» і «Говерла».

Эксперт: «В реванше Кличко нокаутирует Поветкина за три раунда»

Первый тренер Александра Усика Сергей Лапин в интервью газете «Экспресс» поделился своими впечатлениями от боя Владимира Кличко с Александром Поветкиным и выразил уверенность в том, что в матче-реванше, если такой состоится, Кличко нокаутирует Поветкина в первых трех раундах.

На Закарпатті в спартакіаді серед правоохоронних органів   УСБУ вибороло «бронзу»

15 жовтня на стадіоні «Аванград» Закарпатська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України провела спартакіаду серед правоохоронних органів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат