Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1740, 20

Футбол. "Говерла" гратиме з "Металістом" вночі (АНОНС)

Завтра ФК «Говерла» приймає чергового «гранда» українського футболу ФК «Металіст». Це ще одне випробування, яке «Говерла» буде намагатися пройти з честю. Харківський клуб вже прибув до Ужгорода, у його складі немає Марлоса, зате є Девич. Причина через яку не зіграє Марлос — травма. В той же час, незважаючи на травму отриману в матчі з Ізраїлем, на полі може з’явитися Девич. Н допоможе своїй команді Едмар. "Українець" отримав двоматчеву дискваліфікацію.

Україна третя у фехтуванні

З 5 по 12 серпня в Будапешті проходив Чемпіонат світу з фехтування. За результатами змагань збірна України в командному заліку посіла третє місце.

Гандбол. «Карпати» повернулися з Драгобрату. Найближчі матчі товариські

Ужгородський ГК «Карпати» повернувся з навчально-тренувальних зборів, що відбулись на Драгобраті. Із новими силами й оновленим складом команда продовжує готуватися до нового гандбольного сезону.

Футболісти з Закарпаття стали чемпіонами України (ФОТО)

11 серпня на стадіоні Центрального Парку у Вінниці відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з американського футболу. Перемогу здобули «Ужгородські Лісоруби».

Футбол. "Металіст" відсторонили від єврокубків

Завершилося розгляд дисциплінарної справи проти "Металіста" - в результаті харківський клуб усунено від участі в єврокубках у сезоні 2013/14.

Футбол, Збірна України. Через Ізраїль на Сан-Марино і Англію (АНОНС СЬОГОДНІШНЬОГО МАТЧУ)

Збірна України, за три матчі зумівши перевернути все з ніг на голову в своїй групі по відбору до ЧС-2014, готується до вирішальних ігор, які й визначать володарів путівки на бразильський Мундіаль. Після феєричної перемоги у Чорногорії Михайло Фоменко збирає команду на контрольний поєдинок проти Ізраїлю з прицілом на Сан-Марино і Англію.

Американський футбол. «Лісоруби» чемпіони Першої ліги (ВІДЕО)

У першій лізі (другий дивізіон) ЧУ з американського футболу відбулися фінальні зустрічі, у яких визначилися медалісти турніру. Переможцями першості стали ужгородці, проте ще не відомо чи будуть «Лісоруби» заявлятися до Вищої ліги. Нагадаємо, у 2009 році ужгородці стали чемпіонами України у Вищій лізі, перервавши багаторічну гегемонію Донецька у цьому виді спорту.

Футбол. «Дніпро», «Чорноморець» та «Динамо» взнали суперників по Лізі Європи

Сьогодні відбулося жеребкування Раунду плей оф. Матчі пройдуть   22 та 29 серпня.

Футбол, ЛЧ. У наступному раунді "Металіст" зіграє з "Шальке"

У Лізі чемпіонів відбулося жеребкування раундк плей оф.

Юнацька першість Іршавщини. Весняно-літнім чемпіоном стала «Гребля»

Саме так сталося ще тиждень тому, коли «греблянці» в рамках 12 туру в рідних стінах познущались над «Приборжавським» – 8:0 і відірвались на безпечні 4 пункти від «Заріччя». Цим самим вони достроково стали переможцями першого кола. Максимум, чого могли досягти «зарічанці» в останньому 13 турі, так це максимально скоротити очкове відставанння від головного конкурента, який відпочивав.

Футбол, Ліга Європи. «Црвена Звезда» — «Чорноморець», «Металург» (Д) — «Кукес» (анонс)

Сьогодні відбудуться матчі у відповідь третього кваліфайраунду Ліги Європи.

Чемпіонат Іршавського району. «Заріччя» стало тріумфатором першого кола

Саме так і трапилось, що ковалем умовного весняно-літнього чемпіонства для «зарічанців» стало «Негрово», яке до цього було єдиним клубом, що переміг на стадіоні в Заріччі. Однак про все за рядком.

Футбол, Ліга чемпіонів. «Металіст» — ПАОК (анонс)

Сьогодні в третьому кваліфайраунді Ліги чемпіонів відбудуться матчі у відповідь. Після виїзної перемоги 2:0 «Металіст» приймає грецький ПАОК.

«Говерла» тренується в Угорщині через поганий стан тренувальних полів в Ужгороді

У інтерв’ю телеканалу «Футбол» В’ячеслав Грозний повідомив, що на ужгородському «Авангарді» відбувається ремонт полів.

Названі претенденти на звання найкращого футболіста Європи

Фінальний тур голосування, за результатами якого визначиться переможець, пройде 29 серпня в Монако.

«Говерла» — «Металург» (З) — 1:1 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В суботу ужгородська «Говерла» зіграла внічию із запорізьким «Металургом» — 1:1.

Футбол. «Говерла» рятується нічиєю в матчі з «Металургом»

У ПЛ відбулися два матчі 4-го туру. «Говерла» приймала «Металург» і грала в матчі першим номером. Запоріжці свій гол забили на початку матчу після контратаки — 1:0. На початку другого тайму Ле Таллек заробив і реалізував пенальті — 1:1. В середині другого тайму гравець «Металурга» Нестеров залишив поле після другої жовтої картки, а ще в першому таймі за розмови арбітр видалив тренера гостей Пучкова. Матч проходив за температури +33 С.

Матч "Карпати" — "Металіст" сезону 2007/2008 визнано договірним

Василя Кобіна умовно відсторонено від футболу на 3 роки.

Чемпіонат Іршавщини. Чотири погроми гостьових команд

У неділю 28 липня відбулись матчі 12 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. Господарі виявились дуже негостинними по відношенню до своїх опонентів. Усі чотири поєдинки завершились розгромами гостьових команд, прогнозованим з яких був тільки один. Загалом забито 21 гол (5.25 за гру).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат