Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1820, 20

Чемпіонат Іршавського району. Найпринциповіший тур перекроїв поточну таблицю на 80% (дорослі, юнаки)

У неділю 16 червня відбулись матчі 6 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

ЧЄ 2013 Загреб: Шпажисти завоювали бронзу

Збірна українських шпажистів завоювала бронзову командну нагороду Чемпіонату Європи 2013, який проходить у Загребі.

Юнацька першість Закарпаття. Останній блин для «Метеора» та «Середнього» виявився «комом»

У неділю відбулись матчі заключного 9 туру юнацької першості Закарпаття серед команд вищої ліги. У центральному поєдинку «Поляна» вдома дотиснула «Метеор» – 1:0. Ця невдача стала для «реактивних» дебютною виїзною поразкою в сезоні. Першої поразки «Метеор» зазнав у домашній грі проти іншого фаворита «Середнього» ще 19 травня. Таким чином “космічні” програли всім прямим конкурентам за золоті нагороди.

Фестиваль та семінар бойових мистецтв в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді пройшов 3-денний Міжнародний фестиваль та семінар бойових мистецтв за участі спортсменів з України, Чехії та Словаччини. Захід ініційовано в рамках проекту "Екстремальні види спорту для кращого життя", фінансованого Програмою транскордонного співробітництва Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна.

Олександр Севидов — головний тренер «Карпат»

Сьогодні ФК «Карпати» уклав трирічний контракт з українським спеціалістом Олександром Севидовим, який раніше очолював ужгородську «Говерлу».

Грозний: Мені потрібні Гусєви і Ярмоленки

Вчора ввечері «Говерла» провела перше тренування під керівництвом нового наставника, який в інтерв'ю «СЕ» зізнався, що ще не підписав з клубом контракт.

Закарпатські танцівниці групи підтримки мають нову форму (ФОТО)

Танцівниці першої на Закарпатті групи підтримки, створеної на базі Студії сучасного танцю «Бліц», отримали 13 комплектів нової сучасної форми для виступів.

Футбол. Представлення Грозного журналістам (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли, сьогодні відбулося представлення нового тренера "Говерли" В’ячеслава Грозного.

Керівництво «Говерли» представило "Грозного", як головного тренера клубу

Сьогодні керівництво «Говерли» перед командою та журналістами представило нового головного тренера - В’ячеслава Вікторовича Грозного.

Новий тренер "Говерли" В’ячеслав Грозний

Екс-наставник київського «Арсеналу» і грозненського «Терека» В'ячеслав Грозний готовий очолити ужгородський клуб перед яким стоїть завдання - зберегти місце серед еліти в новому сезоні УПЛ.

Кращих спортсменів і тренерів Закарпаття готують на факультеті здоров’я людини УжНУ (ФОТО)

Протягом навчального року у структурі факультету відбулося чимало змін, відкрили нову кафедру, розширили навчальну базу, а в приміщенні спорткомплексу розпочали ремонти й замінили вікна. Цього року випускниками факультету здоров’я людини стали 45 бакалаврів денної форми навчання, 17 спеціалістів і 11 магістрів.

Футбол, ЧЗ. На перерву «Метеор» іде «літнім чемпіоном»

Відбулися матчі останнього туру в першому колі.

У ФК "Говерла" новий тренер

Шуфрич вже затвердив нового головного тренера Говерли. Хто це - поки таємниця. Віце-президент ужгородського клубу обіцяє назвати прізвище нового наставника у понеділок або вівторок.

Юнацька першість Закарпаття. «Середнє» на 99 % весняно-літній чемпіон

Минулого тижня відбулись матчі 8 туру юнацької першості Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги.

Юнацька першість Іршавщини. «Заріччя» продовжило серію із сухих перемог

У неділю 9 червня відбулись матчі 5 туру юнацької першості Іршавського району з футболу.

Чемпіонат Іршавського району. Гольове побоїще в капустяному краї

У неділю 9 червня відбулись матчі 5 туру чемпіонату Іршавського району.

Закарпатська "Говерла" залишається у прем'єр-лізі - офіційно

За підсумками сьогоднішнього засідання Комітету з атестації клубів "Говерлі" було дозволено брати участь у чемпіонаті прем'єр-ліги сезону 2013/14. Про це повідомив віце-президент клубу Олександр Шуфрич у своєму Твіттері.

На Закарпатті нагородили кращих юних футболістів

У середу, 12 червня, на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулося нагородження фіналістів Чемпіонату Закарпаття сезону 2012-2013 років серед дитячо-юнацьких команд.

Іван Шіц: «Говерла» прийняла відставку Севидова»

Наш дзвінок застав генерального директора «Говерли» в офісі ФФУ. Клуб із Закарпаття зараз проходить процедуру атестації до нового сезону Прем'єр Ліги. Але тренувати в ньому команду буде вже не Олександр Севідов. Іван Шіц погодився відповісти рівно на три питання, після чого його чекала зустріч з представниками ФФУ.

Фехтування. Сергій Горецький: Чемпіонат України-2013 пройшов чудово

Ми вже повідомляли, що В Ужгороді з 31 травня по 8 червня проходив Чемпіонат України з фехтування. За дев'ять змагальних днів на фехтувальні доріжки вийшли 317 спортсменів з 14 областей країни. Програма турніру включала як особисті, так і командні змагання серед чоловіків та серед жінок у трьох видах зброї - шпазі, рапірі і шаблі. Про те, як пройшли змагання, а так само про всі секрети організації такого масштабного заходу розповідає член організаційного комітету з проведення Чемпіонату України в Ужгороді Сергій Горецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат