Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1840, 20

Фехтування. Ужгород втретє прийматиме Чемпіонат України

З 31 травня по 8 червня в ужгородському СК "Юність" пройде Чемпіонат України з фехтування. Змагання є останнім відбірковим етапом з формування збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті світу. У чемпіонаті візьмуть участь понад півтисячі спортсменів. Вхід вільний

Гандбол. Закарпатські ветерани — чемпіони України

25—26 травня в ужгородському CК «Юність» відбувся третій чемпіонат України серед чоловічих команд ветеранів (гравці старше 35 років).

Чемпіонат Іршавського району. «Доробратово» стало одноосібним лідером

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральній грі туру “Доробратово” на очах у своїх фанів розбило “Греблю” – 5:1. “Загаття” у рідних стінах прогнозовано розгромило “Приборжавське” – 3:0. “Негрово” на виїзді присоромило гранда району “Заріччя” – 2:1. “Ільниця” вдома прогнозовано дотиснула “Дубрівку” – 2:1. У принциповій дуелі минулорічних призерів “Білки” на рідному стадіоні зіграли в бойову нічию з “Сільцем” – 1:1. Мирову із командою “Чорного Потоку”на очах у своїх уболівальників уклав “Осій” – 1:1.

Юнацька першість Іршавщини. Фіаско молоді «Доробратова» на очах у власних фанів

У неділю 26 травня відбулись матчі 3 туру першості Іршавщини з футболу серед юнаків. У центральній грі вихідного дня «Гребля» на виїзді несподівано розгромила «Доробратово» – 5:1. Ще один претендент на нагороди «Заріччя» на рідному стадіоні прогнозовано переграв «Негрово» – 2:0. «Загаття» вдома досить неочікувано не змогло забити у ворота «Приборжавського» – 0:0. «Осій» на рідному трав'яному газоні залишив сухими ворота іншого аутсайдера «Чорного Потоку» – 0:0. «Білки» вдома не змогли дотиснути «Сільце» – 0:0. Цими втратами очок конкурентів скористалась «Ільниця», яка в рідних стінах здолала «Дубрівку» – 1:0.

"Говерла" залишиться у прем'єр-лізі?

ФК "Говерла" (15-е місце в чемпіонаті) близька до того, щоб у наступному сезоні зіграти не у Першій лізі, а у Прем'єр-лізі. Причина - проблеми "Кривбасу", який ризикує не отримати допуск до змагань в еліті. У Регламенті чітко прописано: "якщо команду учасника ПЛ виключено Зі змагань і вона посіла у підсумковій турнірній табліці місце Вище передостаннього, тоді в ПЛ залишається Ууасник, основна команда якого посіла передостаннє місце у турнірній табліці".

Пауерліфтинг. Закарпатські силачі здобувають медалі на Чемпіонаті світу

313 силачів з понад 30-ти країн змагались за звання найсильніших у литовському місті Каунас, де пройшов чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи, в якому у складі збірної команди України взяли участь троє закарпатських спортсменів: ужгородці Єлизавета Бан, Євген Криса (тренер обох Андрій Федорішко) і представник Виноградівщини Федір Лемак (тренери Михайло Рошко і Павло Зайцев).

На Закарпатті змагалися студенти медзакладів

Днями на спортивній базі «Закарпаття» на Берегівщині відбулася спартакіада студентів медичних закладів Закарпатської області. На змаганнях зустрілися студентські команди Берегівського медичного коледжу, Закарпатського базового державного медичного коледжу та Міжгірського медичного коледжу.

В Ужгороді пройде Міжнародний фестиваль бойових мистецтв

Спортсмени з України, Чехії та Словаччини продемонструють переваги занять спортом та активного способу життя під час Міжнародного фестивалю та семінару бойових мистецтв в Ужгороді.

Футбол. «Метеор» злітає все вище

В неділю відбувся шостий тур ЧЗ у Вищій та Першій лігах. ФК «Середнє» після феєричного матчу в минулому турі, цього разу програв «Боржаві» на останніх хвилинах зустрічі у Довгому. «Метеор» і «Поляна» продовжують заробляти очки, показавши в цьому турі й високу результативність. Наступні матчі в неділю. Початок ігор у обох лігах о 16.00.

Футбол. «Говерла»: До побачення! (ВІДЕО)

Останній сумний для «Говерли» тур закінчився поразкою з великим рахунком. Така собі жирна крапка в кінці чергового невдалого сезону у ПЛ.

З 15 квітня по 22 травня   до медиків звернулися   42 ужгородці через «присмоктаних» кліщів

Разом із теплими літніми вечорами й періодом відпусток настає період підвищеного ризику зараження на типову для Закарпаття інфекційну хворобу, що передається кліщами — бореліоз, або хвороба Лайма, Лайм-бореліоз, мігруюча ери-тема, повідомив міський інфекціоніст Ужгорода Віктор Петров.

Футбол. «Шахтар» виборює 9-й кубок України і наздоганяє за цим показником «Динамо»

У фіналу 22-го розіграшу Кубка України «Шахтар» перемагає «Чорноморець» з рахунком 3:0.

Футбол, Кубок України. «Шахтар» — «Чорноморець» (АНОНС)

Черговий футбольний сезон в Україні підходить до завершення — у Чемпіонаті залишилося зіграти один тур у якому вже нічого не вирішуватиметься. Без відповіді залишається лише одне питання — хто стане володарем 22-го Кубка України? У вирішальному поєдинку, який відбудеться в Харкові сьогодні ввечері, зійдуться донецький «Шахтар» і одеський «Чорноморець».

«Олімпійський день» в Ужгороді зібрав близько 2000 чоловік

Близько 2000 ужгородців зібралися на площі Поштовій, щоб взяти участь у традиційному Всеукраїнському «Олімпійському дні», який цього року проводиться у рамках святкування 20-річчя створення Закарпатського відділення Національного олімпійського комітету та 100-річчя проведення у Києві І Всеросійської Олімпіади, яка дала старт розвитку сучасного олімпійського руху.

Фехтування. Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи U23

Анатолій Герей завоював срібло на Етапі кубка Європи з фехтуванню на шпагах для спортсменів віком 23 роки і молодше, що відбувся 18 травня в польському місті Глівіце.

Гімнастика. На "Сакурі Закарпаття" перемогла ужгородка (ВІДЕО)

В ужгородському спортивному комплексі "Юність" відбувся відкритий чемпіонат області і XIV Міжнародної турнір з художньої гімнастики "Сакура Закарпаття".

Футбол, ЧЗ. "Метеор" громить "Бужору" й продовжує йти зі 100-відсотковим показником

Відбулися матчі 5-го туру у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

«Говерла» знову залишає Прем’єр-лігу (ВІДЕО)

Ужгородський клуб шість разів виходив до Першого дивізіону Чемпіонату України і скільки ж залишав його. За цим показником наша команда «чемпіон».

Чергова петанкова «Сакура»   зібрала 70 учасників із 9 країн (КОМЕНТАРІ)

Як ми вже повідомляли в Ужгороді відбувся традиційний представницький міжнародний турнір «Сакура-2013», в якому взяли участь понад 70 учасників із України, Росії, Словаччини, Угорщини, Болгарії, Чехії, Латвії, Марокко та США. Турнір відбувся в рекреаційно-відпочинковому комплексі «Золота гора» і   тривав три дні.  

Футбол. «Пан або пропав» для «Говерли»

В суботу «Говерла» зіграє останній домашній матч у сезоні, нашим суперником буде «Волинь». Для обох команд матч важливий у плані виживання. Ужгородців влаштує лише перемога, у той час як для «Волині» прийнятною буде й нічия.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат