Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

Футбол. Сьогодні харківський «Металіст» вперше зіграє у Лізі чемпіонів

Настав той день, коли харківський «Металіст» вступає в боротьбу за головний клубний трофей Європи. Суперником команди Мирона Маркевича стане команда, що зайняла друге місце в чемпіонаті Греції і не зуміла скласти належної конкуренції чемпіону країни «Олімпіакосу», який випередив ПАОК на 15 пунктів у турнірній таблиці.

Американський футбол. «Лісоруби» розібралися з «Монархами» і готуються до матчів плей-оф

Відбулися останні матчі у Східному і Західному дивізіонах Першої ліги. Таким чином визначено команди, які в розіграють між собою медалі. Так, за золото й срібло розіграють між собою переможці дивізіонів ФК «Вовки» (Вінниця) і «Лісоруби» (Ужгород). За бронзу боротимуться другі команди дивізіонів: «Леви» (Львів) — «Дельфіни» (Маріуполь). Фінальні матчі відбудуться 11 серпня.

Футбол. «Говерла» вперше виграє у Сімферополі (ВІДЕО)

У третьому турі ужгородський клуб розгромив поранену «Таврію» з рахунком 3:1.

Стартував кубок «Берег-фест» 2013 року. Є перші сенсації

Відбулись перші матчі попереднього раунду Кубка Берегівського району «Берегфест – 2013», більшість з яких були досить результативними, а один завершився нищівним розгромом. Загалом у шести поєдинках забито 28 голів (в середньому по 4.7 за гру).

По розпеченому вугіллю до «Книги рекордів України»

Нещодавно на базі «Екокурорт Ізки», що на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений перший рекорд у області. Ця історична подія відбулася у рамках святкування Івана Купала, що пройшло на базі цього унікального екокурорту (директор А. Бойко).

Юнацька першість Іршавщини. “Заріччя” та “Гребля” пішли у відрив

У неділю 21 липня відбулись матчі 11 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. Господарі виявились напрочуд гостинними і здобули тільки дві перемоги, зазнавши трьох поразок. У двох іграх місцеві фани були змушені ковтати “валідол” після невдалих дій своїх улюбленців. Ще один двобій завершився передбачуваною мировою. У підсумку в 6 матчах було забито 20 голів (3.3 голи за гру).

У неділю «Говерла» зіграє з «Таврією»

Сімферопольський клуб переживає найгірші часи за всю історію виступів у Чемпіонаті України. Команда вже другий трансферний сезон не має права оновлювати склад, до того ж КДК ФФУ зняв із команди три очки. «Таврія», один із чотирьох клубів, які грали у всіх сезонах УПЛ, є одним із претендентів на виліт.

Гандбол. Визначився суперник «Карпат» у єврокубках

Чемпіонки України, ужгородські «Карпати», зіграють в другому раунді Кубку ЄГФ з литовським ГК «Жальгіріс» (Каунас). Перший поєдинок відбудеться 5—6 жовтня і пройде в Ужгороді. Повторний матч відбудеться 12—13 жовтня.

Ужгородські петанкісти привезли бронзу з Кубку народів у Польщі (ФОТО)

Українська петанкістська команда, у складі якої було 5 ужгородців, взяла бронзу на Кубку народів з петанку у польському місті Живєц. Гравці змагалися з французами, бельгійцями, голландцями, поляками, словаками та чехами.

Чемпіонат Іршавського району. Тур сенсацій та несподіванок

У неділю 21 липня відбувся 11 тур чемпіонату Іршавського району з футболу.

Після всіх зіграних матчів 2-го туру «Говерла» на 14-му місці (ВІДЕО

Другий тур Чемпіонату України не приніс несподіванок і пройшов відносно спокійно. В другій грі поспіль «Говерла» дає бій сильній команді, однак залишає поле без очок.

СПОРТИВНЕ ФОТО ДНЯ

Вихідними співробітники редакції РІО грали у французьку гру в кулі - петанк у Польщі. Привезли ІІІ місце й багато цікавих знімків.

Викладачі УжНУ професійно гратимуть у бейсбол (ФОТО)

Викладачі та студенти УжНУ створили на Закарпатті першу бейсбольну команду. В Ужгороді на стадіоні «Буревісник-УжНУ» відбувся перший – показовий матч з бейсболу серед аматорів, які започаткувати цей вид спорту у Закарпатті.

"Чорноморець" та донецький "Металург" дізналися своїх суперників по Лізі Европи

Суперником переможця пари "Чорноморець" - "Дачія" стане переможець пари "Црвена Звезда"/ІБВ (Ісландія). У першому матчі переміг сербський клуб - 2:0.

Ліга чемпіонів. «Металіст» зіграє з грецьким ФК ПАОК

Сьогодні відбулося жеребкування третього кваліфайраунду ЛЧ. Впервые в истории «Металлист» узнал своего соперника в престижнейшем еврокубковом турнире.

Чемпіонат Іршавського району. Лідери здобули впевнені перемоги

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Юнацька першість Іршавщини. Фаворити втратили важливі очки  

У неділю 14 липня відбулись матчі 10 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У центральному поєдинку туру «Заріччя», в якості лідера перегонів, екзаменувало на виїзді міцного середнячка «Загаття». Колориту цій дуелі додавав той факт, що в цьому році жодна з юнацьких команд гостей перемоги з Загаття не вивозила. Ну чим не виклик для маститого фаворита спробувати долю при штурмі міцного захисного муру?

Завтра «Говерла» приймає «Динамо»

Команди зіграли між собою 12 матчів, одну   перемогу здобула «Говерла» (вдома), одинадцять разів перемагали динамівці. Голи: 9:32. Початок матчу о 19.00. Головний арбітр А. Жабченко (Сімферополь).

В Закарпатті почали грати у бейсбол

В Ужгороді на стадіоні «Буревісник-УжНУ» відбувся перший – показовий – матч з бейсболу серед аматорів, які започаткувати цей вид спорту у Закарпатті.

Гандбол. «Карпати» розпочали підготовку до нового сезону

Гандболістки "Карпат" тренуються в Ужгороді на базі стадіону «Спартак» і мають щодня по два заняття. З 22 липня у них запланований збір в Берегові, а далі — традиційний збір на Драгобраті. Після того керівництво клубу буде шукати команди, для проведення спарингів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат