Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

Єлизавета Бан друга у світовому пауерліфтингу

Як ми вже повідомляли, у кінці травня цього року студентка факультету здоров’я людини УжНУ Єлизавета Бан на чемпіонаті світу з пауерліфтингу в жимі лежачи посіла перше місце серед юніорок у ваговій категорії до 47 кг.

Футбол. В Кубку України «Говерла» зіграє з «Арсеналом»

Сьогодні відбулося жеребкування 1/16 фіналу Кубка України.

В Ужгороді пройде "Кубок Дружби - 2013"

У середу, 4 вересня, відбудеться брифінг стосовно «Кубку Дружби – 2013» з нагоди 50-річчя   спортивного орієнтування в СРСР та Україні, який наприкінці вересня пройде в Ужгороді.

Футбол, ЧЗ. Арбітри скандального матчу "Севлюш" — "Метеор" судили упереджено? (ВІДЕО)

Футбольний поєдинок між ФК Севлюш та ФК Метеор, що відбувся 1 вересня у Виноградові, завершився скандалом. Уже з перших хвилин гри головний арбітр матчу Василь Качур викликав шквал невдоволення як серед спортсменів, так і серед вболівальників. За їх твердженням, суддівство було явно заангажованим, - пише інтернет-видання "Голос Карпат".

Футбол. "Говерла" - "Ворскла" - 1:2 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Фоторепортаж з матчу 8-го туру "Говерла" - "Ворскла", що відбувся у суботу. Фотограф Янош Немеш.

Футбол, ЧЗ. Матч 11-го туру «Севлюш» — «Метеор» закінчився побиттям арбітрів

Один з центральних недільних матчів завершився нападом уболівальників на суддівську бригаду.

Шахи. Володар Кубка Закарпаття Сергій Овсієвич

Відбувся фінал відкритого "Кубка Закарпаття - 2013"

Футбол, ПЛ. «Говерла» поступається «Ворсклі»

Уже в першому таймі ужгородці програвали 0:2. У другому таймі один гол за свою команду забив новачок «Говерли» Іканде.

Чемпіонат Закарпаття, 1 ліга. «Авангард» та «Кісва» дали бій лідерам

У неділю 25 серпня пройшли матчі 13 туру чемпіонату Закарпаття з футболу серед команд першої ліги. Господарі були дуже негостинними зі своїми опонентами і здобули 6 перемог із 6 можливих, одна з яких мала технічний характер із причини зняття «Великого Бичкова» з розіграшу.

Футбол, ЛЄ. Українські клуби дізналися суперників по Груповому раунду (+ анонси)

Відбулося жеребкування Групового раунду Ліги Європи. «Динамо», «Дніпро» та «Чорноморець» розібрали суперників.

Олександр Вілкул:   У листопаді Україна подасть заявку на проведення   Зимової Олімпіади-2022

Закарпатська Боржава має шанс розвинути спортивну інфраструктуру.

Ліга Чемпіонів. "Шахтар" зіграє в одній групі з "МЮ", "Байєром" та "Реал Сосьєдадом"

У четвер, 29 серпня, відбулося жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів сезону-2013/14. Своїх суперників отримав чемпіон України донецький "Шахтар", який зіграє в одній групі з "Манчестер Юнайтед", "Байєром" та "Реал Сосьєдадом".

Чемпіонат Закарпаття. «Севлюш» та «Петрово» створили чергові міні-сенсації

У неділю 25 серпня матчами 10 туру стартувало друге коло чемпіонату Закарпаття з футболу серед команд вищої ліги. Три перемоги дістались господарям, одна з яких стала певною несподіванкою. Ще дві гри завершились мировими, одна з яких була прогнозованою, а інша створила неприємні враження для місцевих фанів. Загалом забито посередню кількість голів – 11 голів (2.75 з гру).

Закарпаття приймало Чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед вихованців позашкільних навч

23—27 серпня 2013 року в Ужгородському   районі, с. Оноківці, урочище Дубки на базі готельно-рекреаційного комплексу   «Дубки» відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування серед вихованців позашкільних навчальних закладів.

Футбол. Пуканич переходить до "Говерли"

30-річний Адріан Пуканич, який до останнього часу захищав кольори Іллічівця, вже сьогодні має підписати контракт з Говерлою.

Гандбол. Кубок Гецко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Як ми вже повідомляли ужгородські "Карпати" вибороли перше місце у міжнародному товариському турнірі за кубок олімпійської чемпіонки Ніни Гецко. Фінальні зустрічі проходили   в готелі-ранчо "Золота гора".

Переможець Карпатського ведмідя–2013 став Григоровський (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді відбувся Х міжнародний турнір стронгменів Карпатський ведмідь. За його результатами переможцем став Іван Григоровський (Ужгород). Другий — Володимир Цифра (Великий Березний), третій — Сергій Олеоленко (Ужгород).

Орієнтування. На чемпіонаті України закарпатці не залишилися без медалей (ФОТО)

Успішно виступили в Харкові на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах вихованці мукачівського клубу спортивного орієнтування «Товариш» (тренери Ніна Расчупкіна та Олександр Цепурдей).

Гандбол. «Карпати» перемогли у Кубку Гецко (ФОТО)

Закарпатські гандболістки вибороли перше місце у міжнародному товариському турнірі за кубок олімпійської чемпіонки Ніни Гецко. Церемонія нагородження відбулась у неділю, 25 серпня. Підтримував своїх підопічних під час усіх ігор, традиційно, Президент ГК «Карпати», голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат