Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-05') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1660, 20

Чемпіонат Закарпаття. Вища ліга. «Метеор» влетів у золоті сторінки   Закарпаття (ДОПОВНЕНО)

У неділю 13 жовтня відбулись матчі передостаннього 17 туру у вищій закарпатській лізі. Господарі були дуже гостининними, двічі програли і тільки раз перемогли. Ще один двобій завершився несподіваною мировою, яка вплинула на загальну розстановку сил у дивізіоні. Гостиннішими ніж минулої неділі, місцеві клуби були тільки в 4-му та 14-му турах, коли віддали опонентам 9 очок.

Футбол, ЧС-2014. Україна — за Польщу

За тур до фінішу в групі «Н» все складається таким чином, що Україна і Англія вже забезпечили собі участь у стикових поєдинках ЧС-2014. Питання лише в тому, хто з них посяде перше місце і отримає пряму путівку до Бразилії. Команді Фоменко, що відстає від британців на одне очко, для цього потрібно перемагати в Сан-Марино і чекати від Польщі хоча би нічийного подарунка на «Уемблі».

В Ужгороді пройде чемпіонат з бодібілдингу та фітнесу

У вівторок, 15 жовтня, о 15.00 у прес-центрі «Закарпатської Правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Проведення Відкритого чемпіонату Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу».

Тадиційно Воловеччина вшанувала пам’ять славних земляків спортивними турнірами

Минулої неділі у селищі Жденієво, що на Воловеччині було велелюдно. Тут проходили традиційні районні футбольний та волейбольний кубкові турніри пам’яті славних синів цього Верховинського краю - першого майстра спорту з футболу Василя Щербея та воїна-афганця Віталія Русина.

«Метеор» — Чемпіон Закарпаття-2013

У неділю відбулися 17-й та 20-й тури у Вищій та Першій лігах ЧЗ. За тур до завершення змагань у Вищій лізі "Метеор" гарантував собі перше місце в турнірній таблиці, перемігши на виїзді "Боржаву". Вперше команда із Пістрялова здобуває цей титул.

Гандбол. "Карпати" перемагають "Жальгіріс" і проходять до наступного раунду Кубка ЄГФ

Ужгородські "Карпати" і в матчі у відповідь перемогли каунаський "Жальгіріс" 42:27. Поэдинок проходив у Каунасі.

Футбол. «Говерла» перемагає «Дебрецен»

В рамках підготовки до матчу з луцькою "Волинню" ужгородці провели контрольний матч з бронзовим призером угорського чемпіонату   СК "Дебрецен". У напруженому матчі наша команда зуміла здолати господарів поля, завдяки єдиному м"ячу Віталія Балашова, який він забив на 20 хвилині з пенальті.

Міжнародний турнір з художньої гімнастики стартував на Закарпатті

Привітати юних спортсменок прийшли, зокрема, Міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков та голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

Футбол, ЧС-2014. Україна - Польща (Анонс)

Сьогодні в Харкові національна збірна України проведе один з найважливіших матчів відбору на ЧС-2014. Дружині Фоменка протистоятиме непоступлива збірна Польщі, яка також не втратила шанси на поїздку до Бразилії.

Чемпіонат Іршавщини. Визначилась трійка призерів

Саме так. За три тури до завершення першості можемо констатувати, що вже визначились колективи, які отримають комплекти нагород – «Заріччя», «Доробратово» та «Негрово». Зміни можливі тільки в якості отриманих ними медалей.

Футбол, ЧЗ. Визначення нового чемпіона з Іршави перенесено в Довге або Пістрялово

У неділю 6 жовтня відбулись матчі 16 туру чемпіонату Закарпаття серед клубів вищої ліги.

Футбол. "Говерла" зіграє товариський матч із "Дебреценом"

Сьогодні, 10 жовтня після кількаденної відпустки команда розпочне підготовку до наступного поєдинку з луцькою «Волинню».

Бокс. Леннокс Льюїс готовий повернутися на ринг заради бою з Кличком

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі знаменитий британець Леннокс Льюїс в інтерв'ю Daily Mail заявив, що готовий повернутися на ринг для поєдинку з одним із братів Кличків.

Дзюдо. Діброва став другим на Чемпіонаті України

27-29 вересня в Луганську пройшов Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років.

Дзюдо. На "Кубку Закарпаття" закарпатці залишилися без медалей

5-6 жовтня 2013 р. в Ужгороді проходив 10 ювілейний турнір з дзюдо серед кадетів 1997-1999 р.н. «Кубок Закарпаття».

Закарпатські петанкісти   їдуть до Риму на чемпіонат Європи

Уже завтра спортсмени вирушать захищати честь України на чемпіонаті Європи до Риму. Напередодні команда зустрілася з керівником краю Олександром Ледидою.

Гандбол. В першому матчі Кубка ЄГФ "Карпати" перемагають "Жальгіріс"

Ужгородські «Карпати» перемогли в першому матчі Кубку ЄГФ. На майданчику «Карпати-Арена» вони здолали кращу команду Литви – каунаський «Жальгіріс» з рахунком 28:23.

Футбол, УПЛ. "Говерла" повторює особистий рекорд (ВІДЕО)

13-й тур УПЛ виявився незакінченим, центральний поєдинок «Дніпро» — «Металіст» не дограли через відключення світла на «Дніпро-Арені». На засіданні Дирекції ПЛ, яке відбулося сьогодні, постановили дограти матч, починаючи з другого тайму. Дата і час догравання будуть визначені додатково.

Футбол, ЧЗ. «Метеор» vs. «Поляна»: Наступний тур може стати вирішальним

Відбулися матчі 16-го туру у Вищій лізі та 19-го в Першій лізі Чемпіонату Закарпаття.

Петанк. «Каштани» в Ужгороді зібрали 70 учасників з 10-ти країн

В Ужгороді відбувся традиційний крупний міжнародний турнір з петанку «Каштан-2013», в якому взяли участь 70 учасників з України, Росії, Болгарії, Словаччини, Чехії, Угорщини, Литви, Голландії, Марокко та США.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат