Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

Чемпіонат Іршавського району. Лідери здобули впевнені перемоги

У неділю 30 червня відбулись матчі 8 туру чемпіонату Іршавського району з футболу.

Закарпатські воркаутери продемонстрували здібності на міжнародному фесті

18 спортсменів з Ужгорода, Мукачева, Хуста та Ізи взяли участь у Міжнародному фестивалі здорового способу життя «Workaut Fest 2013», який   відбувся 29 червня у Дніпропетровську.

Турнір з тенісу серед спортсменів з вадами фізичного розвитку пройшов у Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

Міжнародний турнір з настільного тенісу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (УОРА) та вадами розумового та фізичного розвитку (ВРФР).

Футбол. «Говерла» вступає у боротьбу за Кубок України з 1/16 фіналу

Сьогодні відбулося жеребкування перших двох етапів Кубка України.

Футбол. Молодіжка "Говерли" програла київському "Арсеналу" — 1:3

Молодіжний склад «Говерли» провів черговий спаринг під час підготовки до нового сезону. Суперником ужгородців став столичний «Арсенал», який проводить збори в Мукачеві. Єиний гол за ужгородців на 43 хвилині забив Роман Ботвинник.

Футбол, ЧЗ. У Першій лізі «літнім чемпіоном» стає «Говерла»

У Першій лізі відбулися матчі заключного в першому колі туру. Золотаревський «Старт» не зміг втриматися на верхівці турнірки, його місце посіла «Говерла» з Ясіня. Початок другого кола 18 серпня, коли відбудуться матчі 12-го туру.

Футбол. Райчевіч, Трухін, Балафас, Ле Таллек та Рніч залишаються в «Говерлі»

«Говерла» продовжує підготовку до нового сезону. В суботу на стадіоні «Авангард», команда провела двосторонню гру. Матч складався з 4 таймів по 20 хвилин і завершилася з рахунком 7:1 на користь одного зі складів.

Закарпатці вибороли бронзу на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування на гірських велосипедах

Гарний подарунок до дня народження піднесли своєму тренеру Олександру Цепурдею вихованки мукачівського клубу спортивного орієнтування "Товариш". Вперше виступаючи у складі збірної команди України на чемпіонаті Європи з МТВО (Mountain bike orienteering – спортивне орієнтування на гірських велосипедах) Наталія Шозда (ЗОШ № 6), Олександра Золтан (ЗОШ № 1) та Беата Зубака (ЗОШ № 6) вибороли бронзові медалі в юніорській естафеті, що складалася з трьох етапів по десять кілометрів кожний. Чемпіонками стали юні росіянки, срібними призерками – команда Польщі.

Юнацька першість Свалявщини. “Сузір'я” вийшло в лідери

У неділю 23 червня відбулись матчі 3 туру юнацької першості Свалявщини з футболу. У центральному поєдинку в Пасіці місцевий “ПСВ” переміг “Голубине” – 3:1. Інший фаворит “Сузір'я” в “міському свалявському дербі” розбив “Сваляву-сіті” – 7:0.

Чемпіонат Свалявщини. «Плоске» зберегло лідерство

Минулої неділі відбулись матчі 3 туру чемпіонату Свалявщини з футболу. У центральному матчі, який мав статус “міського дербі” чемпіон 2012 року “Сузір'я” розгромило “Сваляву-сіті” – 5:1. “Стройно” на виїзді з аналогічним рахунком розбило “Драчино” – 5:1.

Чемпіонат Закарпаття. Перша ліга. “Старт” та “Говерла” зупинились у кроці від весняно-літнього чемпі

У неділю 23 червня відбулись матчі 10 туру чемпіонату Закарпаття у першій лізі. У центральному поєдинку, який відбувся в Золотареві, місцевий “Старт” прогнозовано переміг рахівські “Карпати” – 2:0. Цим самим команда з “села імені золотих прикрас” довела серію домашніх звитяг до п'яти поспіль.

Юнацька першість Закарпаття. Перша ліга. Трійка призерів першого кола майже визначилась

У неділю 23 червня відбулись матчі 10 туру юнацької першості Закарпаття у першій лізі.

Фехтування, ЧЄ–2013: Україна везе додому повний комплект нагород

За підсумками Чемпіонату Європи з фехтування в Загребі Україна посіла п'яте загальнокомандне місце. Всього наші спортсмени привезли чотири нагороди Європейської першості — одну особисту і три командних.

Футбол, Чемпіонат Іршавського району. «Заріччя» вперше в сезоні розмістилось одразу за лідером

У неділю 23 червня відбулись матчі 7 туру чемпіонату Іршавського району з футболу. У центральному поєдинку туру «Доробратово» на виїзді дотиснуло «Загаття» – 2:1.

Футбол, юнацька першість Іршавщини. «Білки» вибороли перші очки від лідера

У неділю 23 червня відбулись матчі 7 туру юнацької першості Іршавщини з футболу. У центральному поєдинку дня «Білки» приймали лідера «Греблю».

Шість тенісних кортів відкрили в Ужгороді

У вівторок, 25 червня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяв участь в урочистостях з нагоди відкриття тенісних кортів та старту першості області з тенісу серед команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Закарпатські футболісти співпрацюватимуть з німецькими колегами

У вівторок, 25 червня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із представниками Федерації футболу землі Бранденбург (Німеччина).

Новий тренер "Говерли" хоче зібрати в клуб всіх закарпатських футболістів

У вівторок, 25 червня, керівник краю Олександр Ледида зустрівся із новопризначеним головним тренером ужгородського футбольного клубу «Говерла» В’ячеславом Грозним.

«Говерла» грає спаринги та шукає нових гравців

Команди Прем'єр-ліги заповнюють міжсезоння товариськими матчами. Ужгородська «Говерла», проводить підготовку до нового сезону в Ужгороді, і зіграє два товариські поєдинки проти команд зі Словаччини та Румунії.

Життя на татамі. Іршавські самбісти боролись вільно

Минулого тижня цьогорічний чемпіон України з самбо серед юнаків та минулорічний бронзовий призер з дзюдо Василь Орешко, срібна призерка національної першості з самбо спорту серед дівчат Ельвіра Попович та ще кілька талановитих іршавців взяли участь у виїзному тренуванні з вільної боротьби у Виноградові.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат