Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1560, 20

Футбол. Кополовця оштрафують за критику Грозного

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич натякнув, що не залишить без уваги публічну критику свого клубу.

У ФК "Говерла" вже п’ять румунів

ФК «Говерла» найближчим часом поповниться двома досвідченими гравцями. Клубну форму одягне 35-річний нападник Максим Шацьких та 30-річний румунський захисник Габріель Тамаш.

Ужгородські "Карпати" перемагають в турнірі "Меморіал А. Яшека"

29 грудня ужгородські гандболістки вибороли золоті нагороди в турнірі "Меморіал А. Яшека", який проходив в місті Партизанське.

Аналіз результатів відкритого чемпіонату Закарпаття з дзюдо та самбо

Пропонуємо вашій увазі результати цих змагань з дзюдо та самбо, які відбулись в Іршаському РБК. Вони стали справжнім подарунком для любителів контактних видів спорту.

На татамі. Кращі борці з самбо Західної України змагались в Іршаві (Фото)

У суботу 21 грудня в Іршавському РБК вперше за часів незалежності відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1997-1999 років народження.

На татамі. Кращі дзюдоїсти Західної України змагались в Іршаві (Фото)

У суботу 21 грудня в Іршавському РБК вперше за часів незалежності відбувся відкритий чемпіонат Закарпаття з дзюдо серед юнаків 2001-2005 років народження.

Фехтування. Двоє ужгородців стали призерами Дитячої Ліги

З 12 по 18 грудня в Києві проходив фінальний етап Дитячої Ліги - турнір найсильніших фехтувальників України. 94 дівчинки і 93 хлопчика з усіх куточків України на протязі шести днів боролися за звання переможця Дитячої Ліги.

Футзал. У турнірі присвяченому Йосипу Беці переміг ужгородський ФК "Проспект"

У СК «Юність» відбувся футбольний турнір «Кубок НОК України» з футзалу, присвячений пам’яті олімпійського чемпіона Йосипа Беци.

Бої без правил на "Золотій горі" (Фоторепортаж, Відео)

21 грудня в спорткомплексі "Карпати-Арена" в рамках міжнародного турніру "Бої на Золотій горі" виступали найкращі бійці з України, Росії, Молдови, Білорусії та Камеруну. Шоу тривало понад 2 години. Змагання відбулися під патронатом голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди.

У Поляні відбувся чемпіонат з класичного жиму лежачи

У спортивному комплексі «Олімпія», що в селі Поляна на Свалявщині, пройшов чемпіонат області з класичного жиму лежачи серед чоловіків, де атлети змагались без застосування спеціального екіпірування.   У змаганнях взяли участь чемпіони та призери всеукраїнських і міжнародних змагань з міст Ужгорода, Мукачева, Свалявського та Перечинського районів.

Волейбол. Репортаж центрального матчу другої закарпатської волейбольної ліги

У центральному матчі 6-го туру та одного з центральних поєдинків чемпіонату Закарпаття з волейболу серед команд другої ліги у спортзалі Виноградівського ВПУ № 34 «Рокосово» опонувало фавориту змагань – «Іршаві».

Гандбол. «Карпати» вперше в сезоні втрачають очки

«Карпати» грають внічию в домашньому матчі з «Дніпрянкою». Велику частину ігрового часу гості вели в рахунку, під кінець поєдинку ужгородкам вдалося відірватися на кілька очок вперед. Зрештою все було вирішено у семиметровому кидку на останніх секундах матчу. Нічийний рахунок встановила «дніпрянка» Катерина Кандибей — 23:23.

Сноубординг. Пеняк і Чундак розпочали виступи на Кубку світу

13—14 грудня в італійській Карезі відбувся перший етап Кубка світу зі снобордингу в дисциплінах паралельний слалом та Паралельний гігантський слалом. В стартах взяли участь четверо українців серед яких ужгородці Аннамарі Чундак та Йосиф Пеняк.

В Ужгороді пройде конкурс танцювально-спортивної аеробіки

У середу, 18 грудня, о 17.15 в Ужгородському коледжі мисетцтв пройде конкурс з танцювально-спортивної аеробіки.

У Закарпатті пройшли змаганння зі спортивного орієнтування за приз Св. Миколая (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У мукачівському мікрорайоні Черемшина пройшли змагання зі спортивного орієнтування на «Призи від Святого Миколая».

Двоє закарпатських спортсменів забронювали собі путівки на Олімпійські ігри в Сочі

Визначилися двоє спортсменів, які представлять Закарпаття на зимовій Олімпіаді в Сочі, це сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк. Ще п’ятеро претендентів на Олімпіаду визначаться найближчим часом за підсумками їх виступів на Універсіаді та етапах Кубка світу. Про це розповідає голова Закарпатського НОКу Іван Риляк у інтерв’ю НЗ.

Фехтування. Анатолій Герей другий на Кубку України

8—13 грудня у Києві проходив Кубок України. Вихованець закарпатського фехтування Анатолій Герей дійшов до фіналу змагань на шпагах, де поступився Ігорю Рейзліну — 14:15.

Фехтування. Аліна Рапінець завоювала бронзу на етапі Кубка світу

14 грудня в Лешно (Польща) завершився черговий етап кубка світу з фехтування на рапірах серед юніорів. Бронзову медаль з цього турніру привезе в Україну Аліна Рапінець.

Футбол. Стали відомі суперники українських клубів у Лізі Європи

Сьогодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і 1/16 та 1/8 Ліги Європи.

Гандбол. «Карпати» двічі перемогли «Реал», «Галичанка» втрачає очки у матчі з «Дніпрянкою»

У п’ятницю та суботу в рамках 3-го туру жіночої Суперліги ГК «Карпати» в ужгородському СК «Юність» приймали «Спартак».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат