Новини » СПОРТ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-19') and ((cat_id = '8')or('0' >= '8')) and ((is_nonpublished <> '1')or(8 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Футболіст збірної України Коноплянка проявив громадянську позицію

Один з лідерів дніпропетровського «Дніпра» та національної збірної України з футболу Євген Коноплянка, який відрізняється гумором на межі фолу, жорстко пожартував над тренером київського «Динамо», але й проявив громадянську позицію.

Максим Шацьких: "Говерлі" по силам вирішувати задачі виходу в єврокубки

Екс-гравець «Динамо» і «Арсеналу» поділився враженнями про свій новий клуб у інтерв’ю sport.ua.

Футбол. "Говерла" закінчила перший збір перемогою

В останньому контрольному поєдинку, який завершував перший навчально тренувальний збір ужгородська «Говерла» здолала казахстанський «Шахтар» з міста Караганда - 3:1.

Очна дуель ціною в срібні нагороди

Раніше на сайті rionews ви мали змогу ознайомитись із перебігом подій у двох головних матчах відкритого новорічно-різдвяного чемпіонату Іршавщини з міні-футболу. Пропонуємо вашій увазі аналіз третього за значенням поєдинку турніру між срібним та бронзоаим призерами –   «Іршавою» та «Великими Комятами».

«Говерла» здолала казахстанський «Спартак»

Завдяки м'ячам Кадимяна, Шацьких і Родіни ужгородці здобули першу перемогу цього року.

«Говерла» поступається «Шленську». Наступні матчі з казахськими командами

У середу відбувся товариський поєдинок «Говерли» на зборах в Туреччині проти польського «Шленська» (Вроцлав). У двобої з польською командою підопічні Грозного знову програли — 1:3. В складі «говерлян» гол забив Євген Морозенко.

Лисенко перейшов у "Севастополь", а Буяльський повернувся до Києва

Екс-нападник ужгородської «Говерли» підписав контракт з «Севастополем», інформує офіційний сайт кримського клубу. Повідомляється, що термін угоди розрахований на 2,5 роки. Контракт з клубом Лисенко підписав у якості вільного агента. У "Севастополі" Лисенко виступатиме під сьомим номером.

Українська Прем'єр-ліга у четвірці кращих чемпіонатів планети

У розрахунках враховувалися забиті м'ячі у середньому за один поєдинок, кількість червоних карток, розриви в очках між першою й останньою командами та перемоги команд відповідних країн на континентальному рівні. Такі статистичні підсумки були опубліковані на сайті Bleacher Report.

Такі різні два тайми одного міні-футбольного спектаклю

Сайт rionews уже пропонував вашій увазі центральний матч відкритого чемпіонату Іршавського району з міні-футболу. Цього разу до вашої уваги другий за вагою поєдинок цих змагань між чемпіоном «Ільницею» та «Великими Ком’ятами», які стали бронзовими призерами. Якщо проаналізувати увесь поєдинок, то він був рівним тільки за атакувальними спробами, яких команди за 20 хвилин гри зімітували по 17, та за вдалими діями польових гравців у захисті, яких у обох клубів було помічено по 4. За рештою компонентів перевага була на боці фаворита з Шахтарського краю.

Футбол. "Говерла" — Збірна Казахстану (U-21) — 2:4

Після нічиєї з «Карабюкспором» - 2:2, на ужгородці чекав другий спаринг проти молодіжної збірної Казахстану. В цьому матчі В’ячеслав Грозний задіяв 21-го гравця. Серед них: Бабенко, Орос, Лисицький, Дандеа, Лазевскі, Сербул, Акакпо, Ле Таллек, Балафас, Фещук, Шацьких, Нікулає, Трухін, Кочіш, та гравців, які на турецьких зборах на перегляді.

Коман: "Грати на Батьківщині - дивне відчуття"

Уродженець Ужгорода, який пограв вже в чемпіонаті чотирьох різних країн, дав інтерв'ю Football.ua.

"Говерла" переглядає колишнього гравця "Динамо"

Ужгородський клуб звернув увагу на 25- річного захисника Вадима Родіну.

Фехтування. Анатолій Герей став сьомим у Стокгольмі

Український шпажист у чвертьфіналі поступився поляку Маттеушу Нуш.

Сноубординг. Чундак і Пеняк виступили на етапах Кубка світу в Австрії

10 та 12 січня в Бад Гаштайні (Австрія) відбулися змагання в параллельному слаломі. Ці змагання стали останніми в паралельному слаломі.

Футбол. «Говерла» зіграла внічию з восьмою командою турецького чемпіонату

«Говерла» зіграла перший перший матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником ужгородців став турецький «Кардемір Карабюкспор», який після першого кола місцевого чемпіонату перебуває на восьмому місці. Поєдинок завершився внічию – 2:2. У складі закарпатців обидва м’ячі провів Євген Морозенко.

Трансфери: "Говерла" продовжила контракт із Кочишем

(мовою оригіналу) Румынский хавбек Разван Кочиш продолжит выступления в Говерле и во второй части сезона.

Футбол. Як великі хлопці з Ільниці та Іршави по малому полю бігали

На міні-футбольних полях села Білки відбувся відкритий новорічно-різдвяний чемпіонат Іршавщини з міні-футболу. У ньому взяли участь 5 кращих клубів Іршавщини та один із провідних колективів Виноградівщини – «Великі Комяти».

Європейський гандбольний кубок несподівано повертається в Ужгород

Ужгородські поціновувачі гандболу матимуть два дні справжнього свята: 1 та 2 лютого у спорткомплексі «Юність» відбудуться матчі 1/8 фіналу Кубка ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).

Іван Шіц: Футбольну весну "Говерла" розпочне оновленим складом

Як зазначив генеральний директор клубу Іван Шіц, що вже станом на сьогодні основний склад «говерлян» можуть залишити ряд гравців.

Футбол. На перших зборах «Говерла» проведе чотири спаринги

Ужгородський ФК дізнався суперників з яким зіграє на зборах в турецькому місті Сіде. Одного з них, імовірно, доведеться замінити.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат