Районний футбол. Всупереч прогнозам “Дротинці” відправили суперника в нокдаун (Доповнено)

Євген СВИЩО для rionews 25.07.2014 16:35 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру вищої ліги чемпіонату Виноградівського району серед дорослих складів. Тур став найкращим для господарів, які за набраними очками повторили досягнення 3-го туру, а за середньою різницею голів встановили рекорд сезону – 3.75 гола за поєдинок (при середній різниці в чемпіонаті – 1.95 за матч), перевершивши попереднє досягнення 1-го туру – 2.75 м'яча за гру.

Головною причиною такого досягнення місцевих стала сенсація в Дротинцях, де   ми прогнозували мінімальну перемогу «Дружби». До цього клуб із Вербовця на виїзді здобув 50 % можливих очок. Та цього разу в ударі був форвард господарів Михайло Василинець, який вистрілив хет-триком. Ще по разу відзначились його партнери Андрій Фірге та гравець якого місцева уболівальницька торсида іменує не інакше як «Биля» (що вони мають на увазі знає тільки цей місцевий талант). Як наслідок, дебютна звитяга «Дротинців» виявилась дуже пристойною.

Набагато більшого опору для «Зірки» ми очікували від «Локомотива», який до цього на виїзді не програвав із різницею в понад 2 голи.   Найімовірнішою мала стати мінімальна перемога «Зірки», а за максимальної самовіддачі залізничники зберігали надію хоча б на нічию. Та «Зірка» показала все, на що здатна, і здобула перший розгромну звитягу в чемпіонаті.

Поразку з трохи меншою різницею ми передбачали для «Чепи» та «Тиси». Клуб із Вилока діяв за правилом «Ви нам – скільки зможете, а ми вам – скільки захочемо!». Все це дійство закінчилось рекордними, для цьогорічної дорослої вищої ліги, 8-ма голами (круглий влітав у сітку в середньому кожні 12 хвилин!).  

Центральний матч на стадіоні в Фанчикові виявився менш конкурентним, ніж передбачалось (ми чекали перемоги господарів у 2 голи). Він завершився дебюною розгромною поразкою чорнотисівців. У господарів голи на рахунку Іванів Любки і Чізмаря та Василя Вашкеби.

У поточній таблиці основних складів сталась єдина суттєва зміна: «Зірка» та «Дротинці» відтіснили «Чепу» з 6-го на 8-е місце. При цьому, клуб із Оноку вперше в сезоні піднявся вище сьомого місця, а парубки з Дротинців після двотижневого перебування в повному заду, нарешті залишили його тенета. Натомість, «Чепа» здійснила дебютне залягання на дно.

Результати 5-го туру: «Дротинці» – «Дружба» Вербовець – 5:2, «Фанчиково» – «Тиса» Чорнотисово – 3:0, «Зірка» Онок –   «Локомотив» Королево – 3:0, «Болаж» Вилок – «Чепа» – 7:1.

Турнірне положення команд після 5-го туру: «Фанчиково» – 15 очок (різниця голів – 16:2), «Болаж» – 13 (17:2), «Тиса» Ч. – 6 (8:8), «Дружба» – 6 (10:11), «Локомотив» – 6 (6:11), «Зірка» – 6 (5:15), «Дротинці» – 4 (7:13), «Чепа» – 3 (8:15).
                                                                                                     

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат