Районний футбол. Черговий рекорд результативності від господарів

Євген СВИЩО для rionews 25.07.2014 18:08 СПОРТ

Пропонуємо вашій увазі огляд-аналіз 5-го туру першої ліги чемпіонату Виноградівського району серед дорослих складів. Тур став найкращим для господарів із початку чемпіонату. Вони повторили абсолютний рекорд із набраних очок, встановлений у 3-му турі. Також встановлено новий рекорд результативності клубів, які грають у рідних стінах — 3.67 гола за поєдинок (при середній у сезоні — 2.31 за матч). Цим самим впав попередній рекорд, встановлений в 4-му турі — 2.5 м'яча за гру.


Найбільше на такий позитив для господарів вплинули невеличкі несподіванки в   центральному поєдинку в Підвиноградові та сусідському дербі в Боржавському, де найреальнішими мали стати нічия для “Неветлена” та мінімальна звитяга для “Боржави”.   Та всупереч прогнозам, підвиноградівці довели свою переможну серію до трьох поспіль, а неветленфолівці зазнали дебютного фіаско. Великокомятці до цього жодного разу не поступався з різницею в понад 1 гол, та друга порспіль поразка була аж занадто беззаперечною. Клуб із Боржавського здобув свій другий розгромний виграш у чемпіонаті.

Найпередбачуваніше, аж до різниці голів, завершилось протистояння в Новому Селі, де “Тиса” здобула другу поспіль домашню звитягу. Чайною ложкою в габаритній бочці дьогтю для “Перехрестя” стало те, що цей клуб третій тур поспіль   не йде з поля без забитого гола.

У поточній таблиці, за наслідками 5-го туру, найбільшого прогресу досягла “Боржава”, яка підстрибнула на три місця і після тритижневої перерви повернулась до першої двійки лідерів. На дві сходинки піднявся “Ардовець”, який вперше піднявся вище 3-го місця. Один крок нагору зробила “Тиса”, яка після тижневої перерви повернулась до першої п'ятірки.

Головними невдахами 5-го туру стали “Неветлен”, “Олешник” та “Колос”, які опустились на дві позиції. Неветленівці, після тижневого перебування на вершині, втратили лідерство. Олешниківці вперше опустився нижче 2-го місця, а великокомятці вдруге випали з першої четвірки.  

Результати 5-го туру «Ардовець» Підвиноградово – «Неветлен» Неветленфолу – 3:1, «Тиса» Нове Село – «Перехрестя» – 3:1, «Боржава» Боржавське –   «Колос»   Великі Комяти – 5:2.

Турнірне положення команд після 5-го туру «Ардовець» – 10 очок (різниця голів – 9:4), «Боржава» – 7 (11:5), «Неветлен» – 7 (9:4), «Олешник» – 7 (10:7), «Тиса» – 6 (7:8), «Колос» – 5 (8:11), «Скала» – 2 (4:9), «Перехрестя» – 0 (3:13). Боржава та Скала мають на матч менше, а Колос на гру більше за решту колективів.

Р S – команда «Шаланки» з однойменного населеного пункту знялась із розіграшу. Як бачимо ще один клуб спіткала та ж гірка доля, що й нещодавно поклала на лопатки “Лавки” у чемпіонаті Мукачівського району. Всі результати за участю шаланківців анульовано.

Євген СВИЩО для rionews

ТЕГИ : чемпіонат виноградівщини

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат