Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2720, 20

Щоб не віддавати борг, жінка збрехала поліції, що її пограбували

У Перечині прокуратура вже закінчила досудове розслідування по справі місцевої мешканки.

Двох депутатів сільрад будуть судити через неподання декларації

Оголошено про підозри двом депутатам однієї із сільських рад Великоберезнянського району за неподання е-декларацій.

Держінспектор архітектурного управління вимагав хабар від підприємця

Правоохоронці затримали головного державного інспектора з ліцензування Державної архітектурно-будівельної інспекції в Закарпатській області.

Поліція затримала підозрюваного у хуліганстві із застосуванням зброї в Ужгороді

Правоохоронці розпочали слідство за фактом ранкової стрілянини у закладі громадського харчування в Ужгороді. Фігуранта злочину поліцейські затримали, вирішується питання про повідомлення йому підозри. Слідство триває.

В Ужгороді відбулась стрілянина сином кримінального авторитета Копчі

Про це повідомляє громадський правозахисник Віталій Грегор.

На Тячівщині автівка впала в річку, загинули двоє людей

Мешканець села Нижня Апша, що на Тячівщині, перебуваючи за кермом «Оpel Тigra» не впорався з керуванням і перекинувся в річку. Водій та один із пасажирів загинув на місці. Слідчі встановлюють обставини аварії. За фактом відкрито кримінальне провадження.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на трасі Київ-Чоп

Правоохоронці з‘ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Чоп», у результаті якої загинув пішохід. За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження.

На Тячівщині зрубали дерева і залишили записку з погрозами

Репутацію Тячівського лісгоспу намагалися очорнити, - повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

У Мукачеві чоловік з бітою накинувся на заправника

У Мукачеві близько 5 ранку сигнал "Тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Допомоги поліцейських охорони потребували працівники АЗС, яка перебуває під охороною.

Поліція Ужгорода припинила діяльність трьох залів з гральними автоматами

Співробітники Ужгородського відділу поліції за рішенням суду провели обшуки у трьох закладах, що займалися незаконним гральним бізнесом. Речові докази вилучено, слідство триває.

Житель Нижньої Апші забив дружину до смерті

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру жителю села Нижня Апша, який наніс дружині тяжкі травми, що призвели до смерті. Суд вивчив доказову базу поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Молодик побив пенсіонера та відібрав гроші

Правоохоронці затримали 23-річного жителя села Чабин Мукачівського району, який побив та пограбував 75-річного односельця. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

На хабарі затримали посадовця з Рахова

Затримано старшого інспектора Рахівського районного відділу служби пробації Закарпатської області під час одержання неправомірної вигоди 150 доларів США.

На Ужгородщині викрали автомобіль з подвір'я приватного будинку

Автомобіль ВАЗ-2107 належить мешканцю Берегова та перебував на подвір'ї доньки у селі Сюрте. Поліція знайшла викрадене авто та крадіїв.

Жителю Ужгородщини, який стріляв у людей в Ужгороді, повідомлено ще одну підозру

Поліція продовжує розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом нічної стрільби на вулиці Ужгорода. Фігуранту справи, окрім хуліганства, повідомлено ще й підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженню. Він перебуває під вартою за рішенням суду.

Поліція Мукачева розшукує чоловіків, які збували фальшиві швейцарські франки

Правоохоронці Мукачівського відділу поліції встановлюють особи чоловіків, які минулого року в обмінних пунктах міста Мукачева збували фальшиві швейцарські франки.

Поліція Закарпаття розкрила резонансне вбивство дівчини у Дубовому

Слідчі та оперативники Дубівського відділення та обласної поліції щохвилини з 15 січня розслідували вбивство 21-річної дівчини та спіймали причетного до цього резонансного злочину.

Трьох працівників "Закарпатгазу", що ошукали ПАТ, будуть судити

Завершено розслідування та скеровано з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження щодо привласнення, розтрати та заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем, стосовно трьох учасників організованої групи з числа колишніх працівників Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз».

У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.

Вчора, 18 січня, близько 22:00, до поліції звернувся працівник Перечинської районної лікарні, який повідомив, що до них доставлено дитину з опіками.

Поліція розпочала слідство за двома фактами опору своїм працівникам

За минулу добу аж у двох районах Закарпаття працівникам поліції довелося застосовувати спецзасоби для того, аби заспокоїти правопорушників. За обома фактами опору працівникам поліції розпочато слідство.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат