Мукачівець порізав дівчину, яка відмовилася з ним зустрічатися

27.07.2021 14:13 КРИМІНАЛ

26 липня до поліції Мукачева надійшло повідомлення від медиків, що до них доставлено дівчину з численними ножовими порізами всього тіла, одне з яких проникаюче в живіт.

27-річна дівчина розповіла, що тілесні ушкодження напередодні ввечері їй наніс знайомий. Виявилося, що хлопець, закоханий в дівчину, але не отримав взаємності. У відповідь схопив ножа та почав наносити потерпілій численні удари. Після цього зловмисник ще деякий час провів у помешканні дівчини, потім забрав її мобільний телефон, зачинив у квартирі та втік.

Поранена дівчина майже пів доби не змогла вибратися з помешкання та звернутися по допомогу медиків. Згодом їй все ж вдалося розповісти про це друзям, які викликали швидку допомогу.

Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника. 30-річний фігурант встиг перетнути межі області і намагався втекти.

Закарпатські поліцейські одразу сконтактувалися з колегами зі Львівщини та передали орієнтування. В результаті злагодженої роботи підозрюваного вдалося швидко затримати. Поліцейські схопили чоловіка на автовокзалі Львова, коли той саме намагався сісти на автобус до Одеси.

Затриманого транспортували на Закарпаття, зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне зловмисник може провести до восьми років за ґратами.

Дівчину прооперували, вона перебуває в реанімаційному відділенні, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат