Берегівські поліцейські затримали раніше судимих грабіжника та крадія зливних решіток

01.07.2021 15:44 КРИМІНАЛ

30 червня берегівські правоохоронці отримали два повідомлення про грабіж та про викрадення великої кількості зливних решіток.

Інформацію про пограбування отримали патрульні під час несення служби, безпосередньо від постраждалої 71-річної жінки. Постраждала розповіла, що на зупинці громадського транспорту до неї ззаду підбіг невідомий чоловік та вихопив з рук мобільний телефон, при цьому силою відштовхнув її та втік. Наряд поліції, отримавши прикмети особи, одразу вирушив на пошуки. За 15 хвилин правоохоронці затримали грабіжника, ним виявився раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини 29-річний житель Берегова (на фото вгорі). Викрадений телефон у нападника працівники поліції вилучили. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Того ж дня, до Берегівського райвідділу надійшло повідомлення про викрадення дренажних решіток у кількості 12 штук. Було з’ясовано, що до злочину причетний 29-річний мешканець Берегова (на фото внизу). Зловмисник демонтував металеві решітки з площі Героїв та Корятовича. Частину вкраденого встиг продати, інші   сховав неподалік місця проживання. Речдоки вилучено. За скоєне зловмиснику загрожує нове покарання до 5 років позбавлення волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат