Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2700, 20

На Тячівщині зрубали дерева і залишили записку з погрозами

Репутацію Тячівського лісгоспу намагалися очорнити, - повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

У Мукачеві чоловік з бітою накинувся на заправника

У Мукачеві близько 5 ранку сигнал "Тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Допомоги поліцейських охорони потребували працівники АЗС, яка перебуває під охороною.

Поліція Ужгорода припинила діяльність трьох залів з гральними автоматами

Співробітники Ужгородського відділу поліції за рішенням суду провели обшуки у трьох закладах, що займалися незаконним гральним бізнесом. Речові докази вилучено, слідство триває.

Житель Нижньої Апші забив дружину до смерті

Співробітники Тячівського відділу поліції повідомили про підозру жителю села Нижня Апша, який наніс дружині тяжкі травми, що призвели до смерті. Суд вивчив доказову базу поліції та обрав запобіжний захід – тримання під вартою.

Молодик побив пенсіонера та відібрав гроші

Правоохоронці затримали 23-річного жителя села Чабин Мукачівського району, який побив та пограбував 75-річного односельця. За фактом розбійного нападу слідчі розпочали кримінальне провадження.

На хабарі затримали посадовця з Рахова

Затримано старшого інспектора Рахівського районного відділу служби пробації Закарпатської області під час одержання неправомірної вигоди 150 доларів США.

На Ужгородщині викрали автомобіль з подвір'я приватного будинку

Автомобіль ВАЗ-2107 належить мешканцю Берегова та перебував на подвір'ї доньки у селі Сюрте. Поліція знайшла викрадене авто та крадіїв.

Жителю Ужгородщини, який стріляв у людей в Ужгороді, повідомлено ще одну підозру

Поліція продовжує розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом нічної стрільби на вулиці Ужгорода. Фігуранту справи, окрім хуліганства, повідомлено ще й підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженню. Він перебуває під вартою за рішенням суду.

Поліція Мукачева розшукує чоловіків, які збували фальшиві швейцарські франки

Правоохоронці Мукачівського відділу поліції встановлюють особи чоловіків, які минулого року в обмінних пунктах міста Мукачева збували фальшиві швейцарські франки.

Поліція Закарпаття розкрила резонансне вбивство дівчини у Дубовому

Слідчі та оперативники Дубівського відділення та обласної поліції щохвилини з 15 січня розслідували вбивство 21-річної дівчини та спіймали причетного до цього резонансного злочину.

Трьох працівників "Закарпатгазу", що ошукали ПАТ, будуть судити

Завершено розслідування та скеровано з обвинувальним актом до суду кримінальне провадження щодо привласнення, розтрати та заволодіння майном, шляхом зловживання службовим становищем, стосовно трьох учасників організованої групи з числа колишніх працівників Мукачівської філії ПАТ «Закарпатгаз».

У селі Свалявка Перечинського району у результаті займання стелі з пінопласту постраждав хлопчик.

Вчора, 18 січня, близько 22:00, до поліції звернувся працівник Перечинської районної лікарні, який повідомив, що до них доставлено дитину з опіками.

Поліція розпочала слідство за двома фактами опору своїм працівникам

За минулу добу аж у двох районах Закарпаття працівникам поліції довелося застосовувати спецзасоби для того, аби заспокоїти правопорушників. За обома фактами опору працівникам поліції розпочато слідство.

В Ужгороді напали на журналіста

Поліція відкрила кримінальне провадження та шукає осіб, які напали на ужгородського журналіста.

У Виноградові неповнолітні займалися грабежами

Поліцейські Виноградова упіймали чотирьох молодиків, які здійснили два пограбування.

Подробиці нічної різанини в Ужгороді

У нічному клубі "Панорама" двоє відвідувачів отримали ножові поранення. Обидвом надана медична допомога.

В Україну незаконно ввозилися картини відомого австрійського художника

Дві картини, які мають культурну чи історичну цінність і належать всесвітньо відомому австрійському художнику, виявили 14 січня прикордонники Мукачівського загону.

На понад 350 тис грн «помилився» голова однієї з сільських рад Хустського району при заповненні е-де

Хустською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом подання сільським головою недостовірних відомостей у декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

При одержанні 1500 дол США неправомірної вигоди викрито заступника голови правління Воловецького спо

Слідчими прокуратури Закарпатської області, спільно із працівниками управління захисту економіки в Закарпатській області Департаменту захисту економіки нацполіції України задокументовано вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 1500 доларів США (в еквіваленті 43 тисячі гривень) заступника голови правління Воловецького споживчого товариства Закарпатської облспоживспілки.

Працівники Закарпатгазу обманювали клієнтів і привласнювали кошти

Поліція затримала трьох працівників мукачівської філії Закарпатгазу, які привласнили 225 тисяч гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат