Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2620, 20

Гвалтівнику з Дубриничів загрожує вісім років тюрми

Поліція Ужгорода затримала ґвалтівника та перекваліфікувала кримінальне провадження.

В Мукачеві школяр пограбував учня молодших класів

Поліція Закарпаття за добу розкрила по грабежу в Мукачеві та на Рахівщині.

Мукачівець, що побив мукачівця, переховувався у Києві

Співробітники Мукачівського відділу поліції спільно з поліцейськими Києва затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 41-річному мукачівцю.

В Ужгороді гвардійці затримали чоловіків зі зброєю та предметами ударно-дроблячої дії

На спільному патрулюванні вулицями Ужгорода військовослужбовці 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України та працівники поліції виявили у підозрілих осіб вогнепальну зброю та дві біти.

Мешканець Буковинки вдарив ножем падчерку

У середу, 21 березня, до Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення із місцевої лікарні про госпіталізацію із ножовим пораненням 29-річної жінки, мешканки села Буковинка.

19-річний виноградівець займався грабежами в Ужгороді

Правоохоронці встановили особу підозрюваного у відкритому викраденні телефону та грошей у 26-річного ужгородця. За фактом грабежу розпочали слідство.

Затримано крадія акумуляторів із вантажівок

Співробітники Ужгородського відділу поліції встановили особу молодого чоловіка, причетного до крадіжки акумуляторів з вантажних автомобілів у селі Баранинці. За фактом крадіжки з проникненням поліція розпочала розслідування.

З початку року на Закарпатті зафіксовано 95 випадків опору правоохоронцям

З початку року в Закарпатській області задокументували вже майже сотню фактів супротиву законним діям працівників правоохоронних органів. Основна частина правопорушень – адміністративні. Проте 20 % із загальної кількості мають ознаки криміналу.

В Ужгороді жінка вкрала телевізор з готелю, в якому знімала номер

Оперативники Ужгородського відділу поліції розкрили крадіжку телевізора з місцевого готелю.

Ужгородець до смерті забив свою знайому

40-річний житель Ужгорода зізнався, що наніс знайомій тяжкі тілесні ушкодження, що призвели до смерті. Жінці було 45 років.

Суддя вимагав 8 тисяч гривень у позивача

Суддя та начальник відділу місцевого пенсійного фонду запровадили злочинну схему. За вирішення питання щодо прийняття судового рішення на користь позивача, а саме про виплату останньому компенсації, служитель Феміди та посадовець пенсійного фонду вимагали 8 тисяч гривень неправомірної вигоди.

Нелегал пробирався в Україну, щоб зустрітися з дівчиною

Прикордонники відділу "Косино" затримали порушника, який намагався незаконно потрапити на територію України.

Біля кордону затримали мігрантів з дітьми

П’ятеро нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно   перетнути кордон з Угорщиною та в подальшому потрапити до країн Євросоюзу, затримали учора ввечері в рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» прикордонники спільно з співробітниками Національної поліції.

Подробиці ранкової ДТП на межі двох районів

Сьогодні, близько 8-ї години, на межі Воловецького та Свалявського району, патрульні виїхали за повідомленням про ДТП.

В Мукачеві чоловік продавав гранату

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали 39-річного місцевого мешканця, який намагався продати бойову гранату із запалом до неї. За фактом незаконного поводження із бойовими припасами правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.

У Нижній Апші неповнолітній вбив свого товариша

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства 15-річного мешканця Нижньої Апші. Особу підозрюваного у злочині встановили.

Поліція перевіряє підозрілих осіб, що прибувають в Закарпаття

На спецпосту поліції в Нижніх Воротах, що у Воловецькому районі Закарпаття, працівники поліції виявили в кількох іногородніх автомобілях наркотичну речовину та предмети, схожі на холодну зброю. За даним фактом поліція розпочала перевірку.

В Ужгороді закрили чотири гральні заклади

Поліцейські припинили діяльність 4 підпільних закладів у обласному центрі та вилучили гральну техніку.

Поліція розпочала розслідування за фактом вибуху в Ужгородському районі

Сьогодні вночі в селі Оноківці Ужгородського району невідомі особи кинули вибуховий пристрій на подвір’я приватної оселі. Жертв немає. Поліція розпочала розслідування за фактом хуліганства із застосуванням зброї.

На березі Тиси затримали чергового контрабандиста-водолаза

Учора на березі річки Тиса, по якій проходить кордон з Румунією, прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону, затримали чоловіка у гідрокостюмі.

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат