В Ужгороді двоє розбійників здійснили напад на помешкання пенсіонерки. Жінка загинула

25.12.2021 16:29 КРИМІНАЛ

 

Днями до поліцейських Ужгорода звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що прийшов відвідати свою тещу і знайшов її в будинку без ознак життя. Заявник помітив, що двері до оселі були відчинені, а обстановка в помешканні одинокої бабусі, порушена.

Оперативники не виявили на тілі померлої ознак насильницької смерті, крім ушкодження голови, імовірно, отримане внаслідок падіння.

Вже наступного дня з’ясувалося, що 13 грудня близько 23.30 години до будинку потерпілої проникли двоє зловмисників - 30-річнний ужгородець та його 19-річний подільник.

Фігуранти викрали з будинку мобільні телефони пенсіонерки та її банківські картки. Коли зловмисників помітила господиня, 30-річний чоловік різко штовхнув жінку, а потім зі своїм подільником втекли.

Обох затримано, їм загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.

P.S. Ужгородський міськрайонний суд обрав запобіжний захід затриманим і це рішення було доволі лояльним до грабіжників. Один з них перебуватиме під домашнім арештом, а інший буде під вартою, але має можливість вийти на свободу, якщо сплатить 227 тис грн застави.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат