Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2680, 20

Чоловік, що намагався продати гранату, каже, що знайшов її у лісі

Ми вже повідомляли, що в Мукачеві чоловік намагався продати гранату перехожим. Ним виявився 38-річний мешканець села Імстичево, за бойову гранату із запалом до неї він хотів 200 гривень.

У пенсіонера діти вкрали вино, а в пенсіонерки металеву сітку

Поліція Закарпаття по гарячим слідам розкрила чотири дрібні злочини. Вік крадіїв віл 15-ти до 51-го року.

Затримано зловмисника, який у минулому році збував фальшиві франки у Мукачеві та Ужгороді

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу підозрюваного і затримали мешканця міста Ківерці Волинської області, який збував підроблені гроші.

"Гастролерка" з Волині виманила у неповнолітньої закарпатки велику суму грошей та золото

За обіцянку зняття порчі з батьків молода дівчина віддала незнайомій жінці заощадження своєї сім’ї. Поліція розшукала підозрювану у шахрайстві.

В Мукачеві чоловік пропонував перехожим купити бойову гранату

Патрульні Мукачева отримали повідомлення від заявника, що невідомий чоловік пропонує йому придбати ручну гранату.

Сьогодні поліція Закарпаття розкрила 5 дрібних крадіжок

Закарпатські поліцейські розкрили крадіжки відеокамери, грошей, дизпалива, дерев’яних брусів та труби з дому пристарілих.

Викрадач номерних знаків намагався дати хабара слідчому

Слідчий Ужгородського відділу поліції подав рапорт про те, що житель Львівської області, фігурант двох кримінальних проваджень щодо викрадення номерних знаків, спробував дати йому хабар у розмірі 3 тисячі доларів США.

За останні роки посягання на здоров’я лікарів зросли більш ніж удвічі

19 лютого в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася нарада з керівниками медичної сфери з питань посилення співпраці двох служб.

Поліція розшукує відразу двох людей, що підозрюються у викраденні людини

Поліція встановлює місце знаходження підозрюваних у незаконному позбавленні волі та викраденні людини.

На Свалявщині сталося ДТП зі смертельними наслідками. Водій втік з місця пригоди

Співробітники Свалявського відділення поліції розшукали водія, який збив 52-річного жителя села Ганьковиця на трасі «Київ-Чоп» та зник з місця події.

За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки з власних помешкань та кафе

Закарпатські правоохоронці затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

Поліція Великоберезнянщини встановлює обставини аварії, в якій автобус перекинувся на колію

У Великому Березному пасажирський автобус з водієм та 7 пасажирами з’їхав у кювет та перекинувся на залізничну колію. У автобусі знаходилося п’ятеро дорослих та троє малолітніх дітей. Одна жінка з численними травмами госпіталізована. Життю та здоров’ю інших пасажирів нічого не загрожує.

Ужгородська поліція встановлює обставини нанесення тілесних ушкоджень місцевій мешканці

На фоні раптово виниклих неприязних відносин між 46-річною ужгородкою та неповнолітньою студенткою училища, остання нанесла жінці ножові поранення. Потерпілу госпіталізували до реанімації. Поліція розпочала слідство.

Суперечка між чоловіками закінчилася стріляниною

Вчора, близько 15 години в Ужгороді, по вулиці Орлая, пролунали постріли.

Суперечка між жінками закінчилася різаниною

Сьогодні, о 8 ранку, ужгородські патрульні приїхали на виклик за адресою Проспект Свободи. На місці події працівники поліції виявили жінку, котра була в крові. В ході справи вияснилось, що між двома жінками, які проживають разом відбулась суперечка.

Податківець продавав службову інформацію з бази ДФС Ужгородського району

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в області викрито при одержанні неправомірної вигоди завідувача сектору з інформаційних технологій в Ужгородській обласній державній податковій інспекції Головного Управління ДФС в Закарпатській області.

За минулу добу в області крали оленячі роги, букові стовбури, косметику та телефони

Поліція Закарпаття за добу розкрила шість крадіжок, одна з яких – викрадення автомобіля. Також було розкрито три пограбування.

В Ужгороді правоохоронці закрили цех, де незаконно виробляли алкогольні напої

Прокуратурою Закарпатської області припинено діяльність організованої злочинної групи, яка займалася незаконним виготовленням, зберіганням та збутом незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

Поліція Дубівського відділення розшукала жінку-водія, яка насмерть збила людину та втекла з місця по

Співробітники Дубівського відділення поліції розшукали жінку, яка на своєму «ВАЗ 21112» збила пішохода в селі Красна Тячівського району та втекла з місця події.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат