Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2780, 20

Поліція Закарпаття затримала 12 осіб, які проникли на територію державного підприємства та розпилюва

Співробітники Мукачівського відділу поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області провели спецоперацію та затримали 12 осіб, які проникли на територію державного підприємства в селі Бобовище, розпилювали металеве обладнання та вантажили на автомобіль.

У Закарпатті зловили «чорних лісорубів»

У Закарпатській області, були спіймані «чорні лісоруби», які встигли вирубати ліс у природно-заповідному фонді.

Прикордонники виявили розшукуване Інтерполом авто

Прикордонники Мукачівського загону виявили викрадений у Словаччині автомобіль. Автомобіль «Шкода» словацької реєстрації під керуванням громадянки України прибув до пункту пропуску «Солотвино» учора ввечері.

Поліція Перечинщини розшукала викрадені з торгової точки черевики!

Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного у грабежі. За даним фактом розпочато слідство.

Спростування поліція охорони щодо пограбування магазину шуб у Мукачеві

Управління поліції охорони в Закарпатській області: пограбований магазин шуб в Мукачеві не охороняється поліцією охорони.

Поліція Рахівщини розслідує факт браконьєрства

Двох жителів Рахівського району, працівників Карпатського біосферного заповідника, правоохоронці підозрюють у незаконному полюванні, зокрема у вбивстві ведмедя та оленя. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, обставини справи з’ясовують слідчі.

Поліція затримала стрілка на Рахівщині

Співробітники Рахівського відділення поліції встановили особу, яка підозрюється у хуліганських діях в селі Богдан. Правоохоронці затримали чоловіка, який приїхав на дискотеку та налякав людей пострілами в повітря.

Поліція затримала п'яного водія. У лікарні сказали, що він тверезий

Водій, за результатами тесту керував напідпитку, проте у лікарні сказали інше.

Прикордонники на Закарпатті виявили велику партію сигарет

Спробу незаконно переправити через кордон велику партію сигарет припинили учора ввечері прикордонники відділу «Дюла» Мукачівського загону.  

В Мукачеві чоловік вдарив у лице жінку та забрав її сумку

На перехресті вулиць Готвальда-Київської в Мукачеві 42-річний вже судимий мукачівець напав на 20-річну дівчину, викравши з її рук сумку з гаманцем та особистими речами. Підозрюваного поліцейські затримали та відкрили кримінальне провадження.

Прокурору Ужгорода на автомобіль причепили гранату (ФОТО)

Вчора в Ужгороді невідомі на автомобіль прокурора причепили гранату.

Тікаючи, ймовірний правопорушник загубив особисті речі (Відео)

Вчора, близько 22:00, ужгородські патрульні отримали виклик про грабіж на вулиці Льва Толстого. Заявниця розповіла, що перебуваючи у квартирі, вони з сином почули шум у під’їзді, а коли вийшли подивитися, то побачили як двоє невідомих намагаються зламати замок на їхньому велосипеді.

Поліція затримала 26-річного мукачівця, який обікрав магазин одягу

Раніше судимий мукачівець викрав з магазину одягу спортивні штани, вартістю 1750 грн. Крадіжку вчинив у той час, коли у суді розглядаються кримінальні провадження ще по двом подібним злочинам. За фактом крадіжки слідчий проводить розслідування.

На   хабарі у 2100 доларів затримали офіцера мукачівського прикордонного загону

В прикордонному відомстві чітко витримується принципова позиція в боротьбі з корупцією. Протидія корупції, поряд із забезпеченням безпеки на державному кордоні України, була і залишається пріоритетною для Державної прикордонної служби України.

Екс-директор ЖКГ самовільно завищив тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових

Прокуратурою оголошено про підозру екс-директору міського комунального підприємства житлово-комунального господарства «Тиса» який незаконно встановив тариф на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій мешканцям одноповерхових будинків.

Поліцейські затримали чотирьох мукачівців за грабіж мобільного телефону

Четверо молодиків, троє з яких неповнолітні, побили 35-річного чоловіка і викрали в нього мобільний телефон. Підозрюваних у грабежі затримали та відкрили кримінальне провадження

Хустська поліція розслідує автопригоду, внаслідок якої загинув мукачівець

Внаслідок ДТП, що трапилася на об‘їзній дорозі у Хусті, загинув водій «Volkswagen», а пасажири «Opel Vivaro» перебувають на лікуванні. За фактом аварії поліція розпочала кримінальне провадження

Поліція Сваляви розшукала водія, який скоїв смертельне ДТП

На автодорозі у селі Солочин Свалявського району водій авто здійснив наїзд на пішохода і втік. 50-річна жінка від отриманих травм померла на місці пригоди. Автомобіль та водія, який причетний до вчинення аварії, поліцейські розшукали в Ужгороді

Поліція Ужгородщини розслідує факт незаконної врізки у магістральний нафтопродуктопровід

Правоохоронці Ужгородського районного відділення поліції проводять розшукувальні роботи на ділянці, де вчора виявили незаконну врізку у нафтопровід. За фактом неправомірних дій, поліція вже відкрила кримінальне провадження.

В Ужгороді та Мукачеві продають фальшиві євро

У суботу, під час несення служби, патрульними Ужгорода та Мукачева зафіксовано три випадки введення в обіг фальшивих іноземних купюр.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат