Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2840, 20

Правоохоронці затримали на кордоні чоловіка з наркотиками

На українсько-угорському кордоні прикордонники Мукачівського загону затримали чоловіка з наркотичною речовиною.

Закарпатські митники виявили цигарки та бурштин

Точна кількість товарів, які незаконно переміщували через митний пост «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС: 10160 пачок цигарок та 2,5 кг бурштину. Наразі складено протокол про порушення митних правил, дії громадян кваліфіковано за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Автомобіль, цигарки та бурштин вилучено до рішення суду.

В Ужгороді проводять обшуки в закладах, які займалися незаконним гральним бізнесом

Співробітники Ужгородського відділу поліції за відповідним рішенням суду в рамках кримінального провадження проводять обшуки в обласному центрі Закарпаття.

Голову Великоберезнянської райради підозрюють у корупції

Про це повідомив голова ужгородського "Демальянсу" Олександр Пересоляк, який був одним із ініціаторів перевірки Шукаля на корупційні діяння.

Правоохоронці "кришують" незаконний видобуток гравію? (Відео)

Несанкціонований забір гравію з гірських річок - дуже поширений "бізнес" серед начальства правоохоронних органів, - повідомляє ГО "Екосфера".

Співробітника Закарпатгазу спіймали на хабарі. Роз'яснення прес-служби ПАТ

У п’ятницю, 8 вересня, слідчими прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками УЗЕ в Закарпатській області задокументовано факт отримання неправомірної вигоди працівником ПАТ «Закарпатгаз». Компанія співпрацює зі слідством і надає необхідну допомогу.

На кордоні з Угорщиною прикордонники попередили дві спроби тютюнової контрабанди

Дві спроби незаконного переміщення тютюнової контрабанди попередили учора на кордоні з Угорщиною   прикордонники Мукачівського загону.

Укртрансбезпека Закарпаття "кришує" нелегальних перевізників?

Нещодавно інформаційні ресурси Закарпаття освітили затримання на хабарі співробітника управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області за оформлення ліцензії на пасажирські перевезення. Блискавичною реакцією керівника управління Укртрансбезпеки Закарпаття на резонанс стала прес-конференція на предмет відбілювання «честі мундиру» служби.

Власника ужгородського кафе Chester Pub оштрафували за нелегальне використання музики

Власника ужгородського кафе Chester Pub оштрафували на 32 тисячі за нелегальне використання музики

Закарпатський депутат торгував   особливо небезпечними наркотиками

На Закарпатті депутат із спільниками збував особливо небезпечні наркотикиПрокуратурою області спільно з слідчим відділом УСБУ в Закарпатській області скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт відносно чотирьох осіб, один із яких є депутатом Кідьошської сільської ради Берегівського району, за обвинуваченням у збуті наркотичних засобів у особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області

Перший в Закарпатті інтернет-провайдер заявляє про спробу рейдерського захоплення майна

У четвер, 27 липня о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція керівництва ТОВ «ТрансКом», який заявляє про спроби рейдерського захоплення майна фірми Ужгородською міською радою.

Викладач УжНУ вимагав від студентки 300 долларів

Викладач УжНУ   вимагав від студентки 300 долларів, аби допустити до іспитів.

Злочинна діяльність Ужгородського автовокзалу проти законної діяльності журналістів Ужгорода

Маємо зафіксований факт перешкоджання журналістській діяльності знімальній групі 21 каналу. Відзначимо, що на території ужгородського автовокзалу відбувається це вже не вперше. Мабуть - від безкарності. Хоча законодавство чітко кваліфікує це правопорушення і визначає відповідальність.

Скандальні арешти в прикордонному Чопі - що ж сталося насправді

У прикордонному Чопі скандальні затримання на хабарі. Причетні керівники міста. Департамент захисту економіки Нацполіції України дав скупу інформацію про затримання в Чопі.

Прокуратура почала провадження через незадекларовані $400 тис. у "Maserati"

Прокуратура Закарпатської області розпочала кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем службових осіб МП "Солотвино" Закарпатської митниці ДФС

Керівництво посту та відділу "Тиса" відсторонено від служби - ГПУ

Митники Угорщини затримали в транспорті, що виїхав з України, контрабанду 125002 пачок сигарет та 916 кілограм бурштину-сирцю. За поданням прокуратури керівництво посту та відділу "Тиса" відсторонено від служби.

Суд заборонив ужгородській міській раді та меру віддавати Івану Волошину землю на пл. Петефі

Ужгородський міськрайонний суд постановив: заяву позивача Опачко А. І. задовольнити, заборонити ужгородській міській раді затверджувати проекти землеустрою щодо відведення Готрі Т. Ф. (дружина Івана Волошина) земельної ділянки по вул. Мукачівській.

Чергове "ноу-хау" від ужгородських комунальників: ями на дорогах засипають піском (ВІДЕО)

І сміх, і гріх! Андріїв з колегами знову доводить справедливість народної істини "Дурний робить двічі". А,може, не дурний?! Бо ж двічі на одній і тій самій ужгородській ямі і за-ро-бить...

Як вбивають "Ужгород"

Чому знищення кінотеатру «Ужгород» є архітектурним вандалізмом

Для чиновників потрібен ще один паспорт

Закарпатці вважають, що чиновникам потрібен ще один паспорт, щоби втечи

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат