Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2900, 20

Водій однієї з ужгородських маршруток придавив дверима 4-річну дівчинку

В Ужгороді продовжує "процвітати" нахабність водіїв громадського транспорту. Днями на маршруті № 3 трапився випадок, який у соцмережах підняв хвилю обурення серед містян.

У закарпатця вночі горіли 4 авто (ФОТО)

10 травня о 04:04 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання чотирьох автомобілів на території приватного обійстя у с. Руські Комарівці Ужгородського району.

У Закарпатті затримали автобус з 11 нелегалами

Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази   спільної операції   «Кордон-2016», на околиці населеного пункту Велика Паладь затримали групу нелегальних мігрантів.

Міністр Семерак виставив у Фейсбуці фото варварських вирубок у Карпатах

Міністра екології вразили незаконні рубки у НПП "Гуцульщина"

В Ужгороді почали частіше грабувати квартири

Ріст злочинності відбувся за рахунок злочинів проти власності. Зросла кількість квартирних крадіжок, грабежів. Причому частка злочинів даної категорії у структурі всіх злочинів, вчинених у місті, становить 53%.

СБУ підозрює закарпатських прикордонників у сприянні масштабним вирубкам лісу поблизу кордону

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили керівників одного з підрозділів Чопського прикордонного загону,які сприяли вирубці лісу поблизу державного кордону зі Словаччиною.

Власники дорогих машин у Закарпатті подають митникам фальшиві медичні довідки

AUDI Q7, AUDI A6, BMW 320, RANGE ROVER SPORT, MERCEDES 320 – це автомобілі, власники яких подавали працівникам митниці підроблені довідки від медичних установ.

Вбивці індусів в Ужгороді розповіли про мотиви злочину

“Я не хотів їх вбивати, лише забрати гроші, золото й дорогу апаратуру”, – Каже 22-річний підозрюваний у вбивстві студентів-іноземців з Ужгорода.

Закарпатець сяде на 2 роки через переправу пакистанця до ЄС

Набрав чинності вирок Берегівського районного суду стосовно місцевого мешканця, який у липні 2012 року сприяв громадянину Пакистану в незаконному перетині державного кордону.

У Запоріжжі обстріляли екс-начальника Закарпатського обласного УБОЗу

Микола Кулітка (на фото) отримав шість поранень, два з яких – в голову

Вночі у Закарпатті вилучили три мерседеси (ФОТО)

У ніч з 23 на 24 березня автомобілях двох українців та одного іноземця працівники Закарпатської митниці ДФС виявили приховані цигарки. Інциденти трапились в зоні митного контролю пункту пропуску «Тиса».

Держекоінспекція Закарпаття закликає не спалювати суху рослинність та бути обережними з вогнем

Надворі весна і чимало господарів прибираючи подвір’я, присадибні ділянки, городи часто спалюють листя, гілки дерев та інше побутове сміття.

За «скорострільністю» ужгородських суддів можна заносити до Книги Гіннесса

Всі учасники судового процесу мають ставитися до суддів з належною повагою: вставати при заході- виході і кожному звертанні, звертатися виключно «Ваша честь» і т.д. Інакше – покарання. А от що стосується зворотнього – належної поваги суддів до учасників процесу, то з цим виникають питання…

Сьогодні суд розглядає справу щодо захоплення магазину "Корзо"

Сьогодні, 14 березня , в Апеляційному суді Закарпатської області (м. Ужгород; вул. Довженка, 7, головуючий суддя – Михайло Мацунич) відбудеться засідання щодо рейдерського захоплення магазину "Корзо".

Двом закарпатцям не вдалось повернутись додому. Їх затримали прикордонники

Співробітники Чопського загону Держприкордонслужби 5 березня затримали двох жителів Великоберезнянського району за підозрою в спробі незаконного проникнення зі Словаччини в Україну.

Як розпізнати шахраїв на ринку   праці в Закарпатті

Під виглядом багатообіцяючих роботодавців на наших краян «полюють» підприємливі шахраї — мережеві маркетологи, діячі фінансових та торговельних пірамід тощо. Тому будьте пильні, щоб не потрапити на їх гачок та не позбутися своїх останніх збережень.

Закарпатська СБУ розшукує підозрюваного у важких злочинах

Слідчий відділ Управління СБ України в Закарпатській області розшукує за вчинення тяжкого злочину громадянина України – Ороса Тиберія Антоновича, 15.09.1992 року народження.

Працівницю ДФС, яка влаштувала стриптиз поліцейським, звільнили з роботи

Працівницю органів ДФС у Закарпатській області, яку правоохоронці затримали 12 лютого напідпитку, звільнено з роботи.

У Закарпатті стартувала щорічна операція „Первоцвіт”

Щороку у весняний період триває масова торгівля ранньоквітучими видами рослин, в тому числі занесеними до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат