Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3000, 20

Вибори в Ужгороді охоронятимуть понад тисячу поліцейських, СБУ, Нацгвардія та вибухотехніки

Т.в.о. начальника Головного управління національної поліції в області Сергій Князєв повідомив, що в неділю, 15 листопада, контроль за дотриманням законності під час проведення другого туру виборів в Ужгороді буде виконано повною мірою.

У Закарпатті затримали угорця, якого розшукує Інтерпол

Минулої ночі   на пункт пропуску «Тиса» Чопського прикордонного загону на легковому автомобілі «Фольксваген»   прибув громадянин Угорщини з метою виїхати з України.

Головний полісмен Закарпаття зустрінеться з журналістами

У понеділок, 9 листопада, відбудеться прес-конференція тимчасово виконуючого обов'язки начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

На Закарпатті судитимуть контрабандиста героїну та перевізників нелегалів

Слідчі Управління СБ України в Закарпатській області завершили досудове розслідування та передали до суду матеріали стосовно львів’янина, який у 2008 році організував контрабанду героїну.

Через Закарпаття до Італії провозили декоративні колони з цигарками (ФОТО)

Вчора, 4 листопада, близько 20:00, в зону митного контролю на митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС заїхав легковий автомобіль марки «MERCEDES-BENZ» моделі «316 CDI» з українською реєстрацією та українцем за кермом. Наш співвітчизник прямував Італію.

Закарпаття: Підрахуй від Пацкана спалився на афері (відео)

Вибори до Ужгородської міськради сфальсифіковано. Із заявою про вчинення кримінального правопорушення членами Ужгородської міської виборчої комісії Закарпатської області звернулася секретар ТВК Вікторія Філатова-Степанова.

Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим в історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади – секретаря міськради.

У міліції — 39 заяв про порушення на виборах у Закарпатті

На Закарпатті з початку дня виборів правоохоронцями зареєстровано 39 заяв про порушення.

Голова села Бистриця, вимагав, аби виборці голосували без паспорту - партійні спостереження

У селі Бистриця діючий голова села Іван Софілканич тиснув на голову ДВК, вимагаючи, щоб вона дозволила голосувати виборцям при відсутності паспорта, «як минулого разу».

На всіх дільницях Ужгорода — по 5 підозрілих молодиків, які агітують за Андріїва

Спостерігачі від партії «Солідарність» звертаються до правоохоронних органів з проханням бути уважними, адже практично на кожній дільниці Ужгорода перебуває по 4-5 "агітаторів" характерної зовнішності — якраз екіпаж типового ВАЗ-2109 або 21099 із затемненими вікнами.

"Укроп", "Опозиційний Блок" і "Наш Край" найбільше зловживали прихованою рекламою — ІМІ (ІНФОГРАФІКА

Основними замовниками прихованої політичної реклами у період передвиборчої кампанії до місцевих виборів стали партія «Укроп», Опозиційний Блок, та партія «Наш Край», - повідомляє сайт ІМІ.

В Ужгороді міліція виїхала на університетську дільницю — ОПОРА

В Ужгороді на дільниці № 210715, що у студентському гуртожитку №4, зафіксовано факт фотографування бюлетеня виборцем.

Чи треба Ужгороду мер-аферист?

Кандидат у мери від провладної партії Михайло Качур, який буквально перед виборами з’явився на очі ужгородцям, прогортає через «Турбогаз» лівий металобрухт, грошові схеми та переоформляє на себе власність підприємства.

СБУ затримала закарпатського митника через 4 млн гривень

Служба безпеки України затримала колишнього головного державного інспектора одного з митних постів Закарпатської митниці.

СБУ не допустила, аби вантаж текстилю потрапив через Закарпаття у зону АТО (ФОТО)

На Закарпатті СБУ затримала вантаж з текстилем, що намагалися незаконно переправити на тимчасово окуповані території.

Людей Балоги знімають з посад і заарештовують по обидва боки від кордону

КПП Захонь на україно-угорському кордоні закривали через арешти поліцейських. Про це повідомляє “Голос Карпат” із посиланням на веб-портал KarpatHir.

В Угорщині затримали 20 митників за сприяння контрабанді з України

Угорський антитерористичий спецпідрозділ TEK затримав майже всю зміну митників та прикордонних поліцейських на пункті пропуску "Захонь-Чоп" за підозрою в контрабанді.

Шкіряк попередив закарпатських нардепів Балогу та Ланя: раптом що — мордою в асфальт і в кайдани

Правоохоронці будуть жорстко реагувати на спроби дестабілізувати внутрішню ситуацію в кількох регіонах України під час виборів.

Кандидат у мери Ужгорода Андріїв підкуповує електорат у магазині та барі, — сайт region.uz.ua

Протягом останніх кількох днів, з 14 по 16 жовтня, у міліцію надійшло декілька заяв про підкуп виборців на користь кандидата на посаду мера Богдана Андріїва.

Бунтівні цигани оточили міліцію на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

Декілька десятків представників ромського поселення перебувають під будівлею Мукачівського райвідділу міліції, що на вулиці Маргітича.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат