Поліція Хуста розкрила справу про вбивство неповнолітніми чоловіка

02.10.2020 15:44 КРИМІНАЛ

Суд задовільнив клопотання слідчого Хустського відділу поліції   щодо   обрання запобіжного заходу для 16-річного мешканця міста Хуст, який підозрюється в хуліганстві вчиненому із застосуванням зброї. Зловмисника взято під варту.

Нагадаємо, 12 вересня вночі поблизу одного з магазинів у місті Хуст між двома 16-річними   юнаками та 28-ми і 30-річними місцевими жителями виникла конфліктна ситуація. Поліцейськими   встановлено, що   під   час сутички один із неповнолітніх стріляв у бік потерпілих, інший наніс ножем обом чоловікам поранення. Тоді потерпілих без свідомості медики доставили до районної лікарні, де згодом 28-річний хустянин помер від ножових поранень, не прийшовши до тями.

Юнака, який смертельно травмував одного з чоловіків і поранив іншого, оперативники кримінальної поліції Хустщини затримали одразу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні Умисного вбивства, вчиненого з хуліганських мотивів (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Також поліцейські вже встановили місце перебування другого учасника конфлікту, який в ту ніч стріляв з пістолета у бік потерпілих. Слідчі поліції Хуста зібрали достатньо доказів і станом на сьогодні повідомили   про   підозру 16-річному містянину.   Йому інкримінують ч.4 ст.296 Кримінального   кодексу України – хуліганство вчинене із застосуванням зброї.

1 жовтня, у суді розглянули клопотання слідчого та обрали неповнолітньому запобіжний захід у вигляді тримання під   вартою з можливістю внесення застави у розмірі 101 тисячі гривень.

Обоє зловмисників наразі перебувають в слідчому ізоляторі. Розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат